Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2011

Aril.

rindu nak tgk telatah kau wokk at AF ;'(
salam.. hermm tetibe memalam ni rindu plak nak tgk konsert AF.. dulu  tiap2 malam duk tengok konsert AF.. ulangan lah ape lgi... tiap ari sabtu jee memang akan mengadap tv jee lah tgk konsert AF tuh.. ermmm sembilan thun AF tuu..semua nyee qid ikot.. sebut jee sape! semua qid thu..hihihihihi giler btl qid ni kann... pelajar yg paling2 qid rindu nak tgk die perfom atas pnts adelah ARIL.. hermmm dulu time kat Af die plajar yg plng top lahh.. bukti die Aril dah terkeluar pownn die diundi masuk balik utk ke final tauu.. siap dapat number 2 lagi..haaa top 3..ok lah tuu!! satu lagi time Aril tersingkir tuh,ingt lagi abg Ac Mizal suare die mcm bergetr time umumkan yg Aril tersingkir time uh..mungkin die sebak kott..coz Aril umpama penyeri AF7 mase tuu..die xde,sunyi akademi... die xde time tu nampak sgt yg Yazid downn...nmpak sgt akim juga boring die xde.. hermmmm... at dalam akademi Aril slalu bertindak sprti leader.. mase Aril tersingkir mlm tu…
kawan yg btl2 anggap aku ni kwn x kan hidup dgn penuh berpura2
lahh SYAITANN..
kau perngai mcm palat kau thu x haaa BODOH!!
yg kau nak sebok2 pasal hidop aku pahall..
dh lme idop kee??
jgn sampai aku bunuh kau nanti..
aku dh ilang sabar ni kau thu x!!!!!

KAKI aku kenapa?? ;'(

salam esyaa..
qid sakarang kat umah emi..
ermm,semalam esya thu,tgh jalan2 gi beli kain dengan mama,akak semua lah!
time tgh jalan2 dri satu kedai ke satu kedaii uhh tetibe kaki ni kremm plakk..
sakittt sangat esya...ya Allah Dia saje lah yg thu bertapa sakitnyee kaki qid semalam!!
bukan kremm jee..nak lurus kann pown sakitt sangat esya..
haaa time tu gakk ayah suruh balik blik!
ayah try cri owg suruh urut..
time owg uh urut2 mcm lah die soal..
die tnye qid pernah excdnt kee??
die tnye kaki pernah simen kee?
dah berape lame kaki ni sakit lahh!!
mcm2 lahh!!
sampai ann qid mengamokk lah..last qid ckp" ni nak berburak kee nak picekk ni??"
haaa kena kau sekali ngan qid....
sampai qid kena marah balik ngan ayah semalam!!
lantak lahh!!ati qid sakit dowg thu kee???

~dah tuu pgi tadi ayah bwk gi klinik at sni...
dowg kate besi at kaki ni ade mslh skit..mungkin sbb dh terlalu lme tu yg die sakit blik uh!!!
aduhhh FUCK betull lahh!!!
doc uhh suruh pakai tongkat buat sementara...
mcm2 b…

Asalammualaikummm!!!

heyy esya..
smlm kte nak citew pasal yg ari sabtu malam tu kann??
ermm tapi x sempat lahh nak tulis semalam..
bz giler2 semalam..
haa esya thu x kite owg smp dlm kul 6.30 ptg tau..
dah tu bersapaa plak tunggu abg syam and yg lain2 kul9 bru sampai!!
yg family roy awal2 lagi dah masuk blik tido,
lepas jee solah maghrib ramai2..roy ckp kat ayah "tido kejap lah,penat.."
ermm dengan ummi,danish semua tido pas magrib uhh!!
mane x penat..duduk dlm keta dri kelantan mau nyee kebas buntot tuu..hihihi
dlm kul 8.45 bru dowg kuar...pas isyak lahhh!!!
time dowg stu family tuu tido,mama and ayah qid bantainyee gi jalan2 at tepi laut tuh..
mcm biase lah qid ngan remy klu dh jumpe x wat hal x sahh kann!!
remy bantai nyee nye pnjam keta ayh pas magrib uh then kiteowg bertiga..dgn awex remy skali ,
kiteowg gi Masjid Tanah...nak tau ape jadi at masjid tanah tuu??
haahahahah dgn free2 nyee remy kena saman...haa ambik kauu!!
time dh blik2 tuu kiteowg x sebut pown pasal saman tuu..time nak blik t…

Hampa ;'(

salam esya..
aduhhh!!
sakit nyee ati skng nii..
thu knp??
semua gambr2 dlam memory kad cmre tu semua TERPADAM!!
aduhhh sakit nyee ati...blh tersalah klik plakk!!!
dh tu die permenntly dlt plakk uh!!!
x lh nak restore blikk..aduhh syg gilerr lahh..
ade 115 keping gambar thu??
eeee.....sakitnyee ati...
yg ade gambr skng pownn gmbr2 dri memory phone abg..
tuu jee.x lawa plak tuu...
ermmm bak kate mama tdi.."xpe lah x lawa pownn..janji ade.."
mama suruh mitak kat roy bler die dh blik semban nanty..
mlm tdi roy terus balik kelantan balikk!!!
qid bg tau roy tdi..die blh gelkk esya thu!!!
aduhh sakitnyee atii..


ni yg abang ambik!! qid masuk kann 2  ke 3 ke gmbr je lahh..
ikot kan smlm nk masuk byk coz dh lme x masuk pic at blog.. skali ter padam pgi tadi...aduhhhh!!!

ni time jalan2 ngan abg syam,danish,faris,remy,and akak qid...

aduhh nak nangis tgk pic2 ni semua lahh.. heyyyy..!!!! pic2 yg at abg ni ade dlm 69 keping jee.. yg at qid tu serius syg gilerr lah!!
pic2 yg roy ajar cre …

aku nak diee!!!

esya..
qid ade benda nak ckp!
qid  nk story at sni.tp qid takut kalu2
ade yg terbce and ade yg terase...
dalam otak qid skng qid cume nak yana...
qid nk cite kat die...
qid perlu kan owg utk bg qid idea nak slesaikann benda ni...
hermm..
dlm qid pK2 pasal ni malam tdi,qid tringt kate2 roy b4 die bg tau
yg die akan bz dalam seminggu due tuu..
die ckp "klu kmo perlu ape2..kmo nak ckp ape2...kmo nak tnye ape2 tipon walit..x kire pukul brp skali pown terus contct walit..walit ade jee nanti.."  tu roy ckp..
tp qid?? qid segan nak ganggu die mlm tdi..
ayah kte ari tuu walit bz kat kelantan coz  walit ckp nak uruskan pasal ayah ummi tu..
pK2  balikk malz lahh qid nak contct roy,tkut die bz kee..penat kee memalam uhh!!!
so xde laa qid story at spe2 smlm wlaupown ati tgh panehh time tuu ;'(
good qid berjaya simpan sndri like sowg member ni ;))
bangga weiii
~~mlm ni ade progrm ngan family roy at melaka,mybe qid akan tnye pendpt die mlm ni..
qid xthu knp ngan die qid blh kawwtim palk…

PakLang and AbangWan

:HAZAMA AHMAD AZMI:
tdi semi final kedua Muzik2 lgu CINTA TERAGUNG jdi top 5 untuk ke final.
Alhamdulillah...
sebenarnyee start malam tdi yg qid bru ikot blik cite pasal pk lang ni..
dkt lime bulan lah gak x ikot ctew pak lang sowg ni..
skali malam tdi tringt plakk..tu yg layan blik pasal die uh..
mlm tdi gak tnye abg ajam pasal pk lang..tnye progrm2 yg die buat..
skli abg ajam kte mlm ni die ade at semi final AJL..
pe lagi terus laa contct yg lain nak thu pasal konsep die sumee lah bagai!!
memang x tido lahh mlm td dok melayan pk lang ni jeee haaa..
lgu yg pk lang nyanyi yg lgu "pokok" tuu abg an yg nyanyi...
ramai yg ckp abg an nyanyi x best lah ape lah!!!
tp bg qid..lgu tu x dpt sebab xde rezki MUH thun ni..
tuu jeee ;))
hopee sgt2 yg lgu CINTA TERAGUNG dpt terus ke pentas final nanti..
Amin...

cite pasal pk lang.masuk plak cite pasal abg wan..
abg wan die bru blik dri sarwakk..
die bru jee smp semenanjung..
die punye xcitd laa cite att kiteowg pasal cuti die bagai!!!
adu…

geng baru ;)

qid ade geng bola bru.. hihihih kelakar jee coz x sangka plak member sowg ni minat bolak gak! coz slalu die mntk giler ngan korea..but skali tupp tupp thu die minat bola!! baguss lahh blh kaww timm cm ni... hermmmm...bertambah2 laa member borak pasal bola... kat fb mg xde benda lain..bola..bola..bolaaa.. kena plak member aku sowg tu pown minat bola!! haa ambikk kau mang 100% bolaa jee lah pas ni hihihihi ;))

thankz ayahh

Asalammualaikum Ellysya..
hermmm..
ari ni ari khamis ari yg qid tunggu-tunggu dari minggu lepas..
petang ni qid nak gi melaka,esok mybe gi johor,then ari sabtu malam qid stu family
spend time at pantai with family roy..huhuhuhu
tak sabarnyee..nak wat bbq weiiiiii nak wat bbq...mybe abg amer wat sos chicknchop nanti...
wahhh x sabar nyee qid...
next week qid xde exam..seminggu xde minggu depan  weiii..tu yg free uh!
tu yg time jawab exam sc tdi tuu x sabar2 woo mau abis...
mau balik and mulekan programm semua nii...
hihhihihiihhihi
~~ikotkann qid kena jmpe pkcu esok..
but ayah mintak tangguhkan malam tdi..
sbb ayah ke qid nak qid enjoy abis2 and bru 100% focus kat bnde tu semua..
hermmmm exam SPM dah nak bis paper...
so,mcm yg dh di janjikan mule2 dlu pkcu akan ambik qid balik utk treatment yang selbhnyee..
ermmm pk cu dah contct ayah mlm tdi die nak ambik qid utk seminggu ni...
tp,ayah kte ayah nak qid enjoy dlu sminggu ni..ayah nak pk cu ambik qid start dri abis exam tu.
thankz ayah.…

satu cerita Malam Tadi..

heyy esya.
hermm ari yang sangat indah buat rakyat Malaysia semuannyee..
kemenangan milik Malaysia semalam..
lepas dowg caci owg malaysia..lepas dowg kutuk pemain malaysia..
last2 sekali??
Malaysia menang tauu..
lakklekk dowg punye pemain plak kena kutok ari ni..
ape kes??

haaaa tu diaa.. gmbar yg cari bahan ketawa rakyat malaysia ari ni.. haaa see...kowg kutuk player malaysia,skang mase kowg plak kena kutukk!! Allah tu maha berkuase tauu...x lame weiii kejap jee lepas tu Allah dah balikk ann balik at kite ape yg kite wat at owg lainnn.. see padan muke kowgg.... memang sape yg tgk game semalam memang bangga lah ngan  capten HarimauMuda and GK KhairulFahmiCheMat.. Memang Hero Malaya lah dowg2 tu semua... ;))

haaaa tu die...segak bergaya si Hero Malaya nii..hihihi taniah Apex... even byk kontrovcsi pasal kmo..tp nme malaysia tetap kmu jage elok2 malam tdi.. job yg di amnahkan tu kmo buat dgn baikkk skali!!!
bagus2... ;) ak kte abg aie... ni ---> 

Aie Spin Salah seorang hero Malaysia..r…

qid blurr sebab kamu walitt..

malam ni  MALAYSIA vs. INDONESIA
pagi tadi lme qid termenung!!
qid x thu knp fikiran qid melayang2 pagi tadi...
ari ni budak2 sume dah mule cuti skolah... so qid gi lmbt skit lahh ari ni... qid rse mcm x nak gi skolah jee pgi tadii... aduhh..entah la.. slalu nye masuk2 jee skolah akan pndng bilik tu.. skali pgi tadi dtg pandang bilik tu terkunci rapat... gelap!!! hermmm selama sebulan ni penghuni bilik tu xde... and qid xkan dpt lgi lihat makhluk Allah yg bukak bilik tu tiap2 pagi lagi.. minggu lepas kali terakhir qid nmpk!! qid diam jee mase otw gi kantin uh even ade budak kurshian yg jalan skali ngan qid,tapi qid diamm jee entah laah esya...ini yg buat ann qid tkut untuk kenal die dgn lebih rapat... qid tkut utk berhdpn ngan benda2 ni semua.. butt akhirnyee qid trimaa gak bnde yg qid x nak nii... qid mule tkut ilang die.... die dh mcm keluarge qid... qid x kan nampk die lagi mcm dulu... time at kantin pownn qid terlupe yg tu cuti skolah... qid tunggu die tauu..otk qid siap ckp &quo…

mizz giler dengan suasane mlm tadii.. ;)

:: pic yang paling tak ikhlas yg abg tolong ambikk kann:: kau sengal abggggggg!!!!!!

salam esya..
heyy skang qid at kampung Abang Ajam tuu haa..
semalam buat kenduri at sni..
ermm 100 ari pian meninggal and kenduri utk arwah esya skali coz genap due thun kmo xde..
haaa ckp pasal kmo genap due thun ni kannn...
posting qid yg sblm ni qid silap plakk bantai taip "genap sethun kamu pergi"
padahal thun ni dh due thun kmo pergi!
qid silapp...
haaa cakap pasal semalam kann..
semalam dri perak qid singgah gi umah mak teh at labu ambik
barang,sekali jumpe royy..kampung die ann at area pekan labu tu haa..
time tu abg suh qid beli 100plus at satu kedai ni..
qid gi lahh beli skali nampak die ngah makan roti cnai with iqbal and danial tu haa.. ;)
die pown ape lagi bnje lahh qid and abg..hihihihihih
x malukann..dah tu die ajak abg dtg umah parents die..
x jauh laa dri situ..
umah parents die memang lawa sgt laman die...
hijauu..perhhh memang snap pic best lahh!!!
cite snap pic ann..abg s…

satu dh selesaii

salam.
esya..ya Allah..punye lah susah soalan math uh!
ade yg qid main tarokk jee..
rse mcm x dpt A jee...
coz mang susah laa tdi!!!
wong yang dapat 100 math uh pown ckp susah tdi..ayooo..
pape pown qid dh try yg terbaik!!
tawakal jee lah ;)

haa ari ni last qid jumpe roy at sekolah!
next week dh cuti..dh tu dh x skolah dah..
qid lupe sbnrnyee yg sok dh cuti..
tadi b4 balik roy msg tnye dah blik kee?
qid ckp lah dh nak blik..
skali die kte ni "tak nak jumpe saye ke??minggu dpn sy dh tak ade dh"
qid pelik lahh apesal plak kann..
skali die ingt ann yg ni minggu last die skolah!
ermm next year dh x kan jumpe die lgi dahh..
dh x pat nak kena kaco ngan die pgi2..hihihihi
jumpe roy td at tmpt die marah qid abis2 dulu..
at situ die mrh qid,at situ qid ctew pasal hal ngan member,at situ die story pasal
die,at situ jugak lahh qid mintaa maaf kat die smp qid nangis..dan akhir nye kat situ jugak
tempat kali terakhir kami jumpe B4 die mule cuti minggu depan...
thun depan sume tu tinggal k…

moga kmo tenang kat sane ;)

Genap sethun kau pergi.. pergi tanpa kate,pergi tanpa berita, kau hilang selip mata, dri pandangan aku yang sedang merana.. gelak tawa,suka ria kite bersma masih segar ingatan aku! walau sejuta kalu aku seru name mu namun kau tetap disana tanpa memperdulikan aku disini.. insan yang sentiasa merindui diri mu  ELLYSYA BALQIS

sorry achik ;')

salam esya..
qid ade story skit..
ermm tdi exam bi tau..
qid plih tjuk no.1 pasal owg terkenal yg kmo minat!
qid cite laa pasal cik KHAIRIL AZAM tu haa...
dh blik umah tu plak mama  tnye tjuk ape qid buat,
qid cite lah qid wat tjuk tu at sape owg diee..
then mama tnye
"knp x cte pasal arwah achik??kann lagi best cite pasal die.lg laa lain dri yg lain coz kmu admire owg yg dh kawinn"
btl gakk mama ckp kann...asal lahh qid x terpikir arwah tdi...
yg qid thu admire ni owg2 yg mude ni haa...
but kte mama lain dri yg lain tu yg unik!
ermmmm pk punye pk btl lah ape mama ckp!!!!
tapi nak watcm nerhh kan paper uh pown dh anta kannn....

dh tu story at abg ajam pasal tu...
dh tu abg ajam bantai tergelakkk!!!!
haahhahhaah
die kte qid baik qid x cite psl yg privacy2 tu...
lau x mamapos pemeriksa thu nanti...
hihihi qid msih thu batas die bang!!!
don't worry lah!

esok exam sejarah plak!
alhamdulilah esya..
spnjg exam dua ari ni,qid blh tersenyum time keluar dri dewann..
nak2 nye smlm la…

Meja aku Dah Tak de ;)

ni gambar meja qid at kelaz 5 ANTAH meja belah depann sekalidekat dengan pintu masuk!! ermmmmm.... semalam tuisyen member sebelah qid uh bg buku2 yg bawah meja qid... qid x sangka plak die dh bukak pembalut meja uh.. coz die ade bg brang2 atas meja tuu skali.. ermm tgk jee buku2 tu semua ade skali plak  gmbr,paper,name tu semua at buku tu.. qid mcm agak terkejut lahh... rse lain thu x? sebab ape pown qid x thu.. b4 nak balik ari khamis ari tu qid ade terpikir nak bukak pembalut meja tu..tapi qid sayang!!! qid tengokk je meja qid time tu.. lame qid tengok meja uh b4 balik!!!
rupe2 nyee tu lastt qid tgk meja tu berkeadaan mcm kat atas tu ^^^ meja yang akan qid rindu.. lepas ni semua akan berakhir!! hermm sebulan je lagi..hope ko bersabar AQID AMSYAR!!
malam tadi balik2 jee tgk brng2 tu semua. qid mule ingt time giler2 at meja tu with si EJATEE tuu..hihihi aduhh asal rse lain nii?? pape pownn semua dh berakhir ;)

qid akan simpan semua ni dalam album qid..ermm cume slaxx satu jee paper na…

untuk Maria Syafiqah

salam esya..
esya thu x lepas jee qid posting at blog ni pgi tdi,
agak2 dlm 15 minit mcm uh laa email from maria masuk!
maria tnye knp sjak akhir2 ni asyik ckp pasal roy..roy..and roy!!!
maria tnye mane Abang Ajam? mana Abang Mierul??mane Abang Jeff?mane Abang Aradd?
die tnyee semua2 skali..abg akim abg apiz semua lah die tnyee..
dh tu yg buat ann qid terkejut lagi maria tnye qid yg qid dh lupe kat arwah walit ke
sbb die dh jarang sangat tgk posting qid cite pasal arwah walit..arwah abg naim,abg achik and pasal abg aie!!!!
semua lahh..mcm2 maria tnye!!!

aduhh mariaa oii...
qid xkan lupe pade mereka2 semua lahhh!!!
qid slalu ctew pasal roy sejak akhir ni sebab qid slalu berinteraksi ngan die jee skang!
msg..col...jumpe semua dengan die...
and sebab qid x cite pasal abg2 tu semua lagi sebab qid dah jarang jumpe dowg!!
dowg semua bz..lagi2 abg ajam tu!
lagi pown dowg mg x nak qid jumpe dowg skng ni coz dowg nak qid fokus at SPM.
msg dowg pown x lagi coz abg ajam nak qid off phone skng..t…

Majlis restu laa sgt ;')

salam esya..
qid ade cite menarik pasal smlm!
majlis restu!
hihihihi agak kelakar tapi amat berguna!
sebab!??
aduhh qid x thu mcm mne mau story..
yg best time salam2 tu lah!
2 owg cikgu peluk qid dlm dwan uh..
dua2 doakan benda yg sme..
dua2 pesan benda yg same!!!
balik tu qid rse kelakar plak!
qid pK2 balik mlm tdi..ermm cikgu dua owg tu nak qid jdi mcm yg dowg ckp!
dowg snggup doa kann qid!
so,qid rse somethng bler pK tu semua!
yg buat kann kelakar pas kuar dewan lah!!
hihihihi..ade laa selisih jln ngan pn.hsmah.
hihihihi time tu yg buat ann qid tergelak abis bler nak msuk kelaz tu!!
bukan gelak kann cikgu uh!
tp qid rse kelakar plak!
x thu knp!
cikgu peluk qid bukan main lme lagi smp dah2 laki ni buuu an qid!!
mcm2 yg die pesan time tu..ape yg pn.hsmah pesan tu biar qid je lah thu erkk!!
tpi serius qid gelak sowg2 time nak masuk kelaz uh!!
mcm qid x jmpe dowg jee lagi lepas ni ann!
mcm qid nak gi jauh je kann..hihihihi ape lah!
wht ever it is qid akn sentiase ingt pesan kowg semua!
qid sy…

cite si roy haaa

Qid ade benda nk story ni esya..
pagi tadi qid msg2 roy tnye program ari ni semua...
dh tu die cite punye ctew..
qid tnye lahh die kat mne??
die kte die nk jumpe doc..!
qid pelik laa sekian lme msg die rupe2 nye die xde at skolah!
qid tnye lah die doc in-trend ke doc btl!??
die kte doc btl..
qid ingt ann die main2..
qid suruh die serius..dah tu die kte "btl lah nak tipu buat ape!awak ade nampak saye ke??"
bce jee msg uh qid cri lah die..
cri punye cari~TAK ADE!
qid tnye knp jumpe doc??
die kte biase lah check up sebulan sekali!
biase lah??
die knp???
yg qid thu die ade asma jee..
sthu qid owg asma ni xde de check up with doc yg dh di tetapkann de..
owg asma ni die dpt oksigen ok jee lah die uh!!!
tpi die??
qid x puas ati tauu..
qid tnye laa die mcm2..
last2 die ngaku gakk!!
die kte since kes hari tu die slalu dmam!
die slalu x sedap badan bagai lahhh!!!
tu yg die gi klinik and doc tnye die ade kee buat tu semua..
and die story at doc klinik uh tu yg doctor tu trus tranfer di…

SALAM AIDILADHA ;))

jika tanya  pade aku tentang pengorbanan aku semperna  rye korban kali ape?? ingin sekali ku katakan, aku telah rela mengorbankan hubungan persahabatan yang telah terjalin lame dengan memutuskan segala2nye.. aku berkorban hanya untuk hati dan perasaan aku agar ia nye tidak lagi berbisa,tidak lagi kecewa dan tidak lagi sengsara untuk masa yang akan datang! aku juga berharap dengan mengorbankan hubungan persahabatan ini  otak dan fikiran aku tidak lagi kusut untuk memikirkann mereka semua! selama ini terlalu byk hati dan perasaan aku berkoran untuk segala2nye.. die rela merana,die rela menahan segala ape yang terbuku. die rela untuk tak mengambil  hal remeh temeh untuk sesuatu yang berat meski pun ati die sangat kecewa.. tak terkira berapa banyak pengorbanan yg dilakukan oleh hati dan perasaan aku ni untuk HUBUNGAN PERSAHABATAN tersebutt! jadi,kali ini aku wat keputusan untuk berkorban demi  hati dan perasaan aku sahaja! hanya untuk diri aku sendiri.. aku tak nak kecewa lagi ;)) selama…

alhamdulillah.

hey esya..qid bru pas blik dri jamuan akhir thun kelaz 5 ANTAH!
utk thun yg terakhir jamuan ni..
jaum yg terakhir sekali!
tiade jamuan lagi di alam persekolahan nii lagi..
itu lah jamuan yg terakhir utk qid!
alhamdulillah cuace ari ni cerah!
utk pengetahuan esya laa kan.
seminggu dua ni setiap petang hujan!
byngkann setiap hari hujann jee..
tapi dh sminggu kmi semua berdoa mintak2 x hujan laa mase
hari and mase kami buat jamuan tu!
sampai buat solat hajad laa bagai!
and syukur sgt!
doa kami,harapan kami semua allah makbur kann...
esya bayang kann dari khamis malam die tu hujan smpai lahh pagi tadi..
time tu dh berdoa byk2 dah!
and nasib kami memg baik biler petang tu x hujan!!
ya allah bersyukur sgt2...
semua ape yg kami buat akhirnye terlksana juga!!
ikotkann awal2 nye esya byk sgt permslhn yg berlaku dlm usha kteowg nk uruskan
jamuan ari ni..mcm2...kalu pK balik!satu2 yg jadi...
tapi skng!
semua nye dh berlaku dgn baikk skali!!
cuace cerah yg qid doa slma ni..akhirnye berlaku gak!!
tha…

;'(

tadi time tuisyen agak tertekan lah..
masuk2 jee keta sepatah haram qid x ckp ngan mama and ayah!
qid diam jee smp umah!..xde mood...
masuk2 je umah terus naik atas and kunci pintu dudk berkurung dlm bilik!
dlm otak ni qid cume pK esya,abg ajam and roy!
qid col abg ajam..tapi die off phone..
qid msg roy!tapi die x balas..
mybe roy dh tido...
qid try punye try col abg ajam tapi masih x dpt!
qid tk thu knp abg ajam off nombor tu..
qid perlu annn dowg semua esya...
qid nak bg tahu dowg semua2 ni...
qid nak dowg thu semua ni esya.....
tpi dowg mne??abg ajam xde,roy xde...
ya allah..if abg ajam btl2 bz laa skng,si roy ni...!!!
slalu okey jee tido lmbt ann ni apsal x bls msg plak!!
owg ade prob laah roy!!
owg perlu ann roy skng ni thu x!
owg x thu nak cite at sape roy...
owg tertekan sangattt

abang aku rindu mereka ;)

salam esya..
esya thu x tadi time blik skolah qid blik awal skit,abg syuk ambik qid..
smp2 jee umah abg syam ajak gi mid..
pK punye pK bgos gak coz qid blh cri brng befday abg ajam skali!
jalan2 mid  skali xde benda yg menarik!!
xde benda menarik kee??
ermm sbnr nyee qid x thu nak bli ape...
abg ajam ni idop die dh perfc dah!!
semua benda die ade!
qid pown x thu ape nak bg die!
any idea??
ermm pening!

haa sbut pasal abg ajam!
qid terbace blog die tadi yg die kte
die rindu moment time ngan abg akim and apiz and abg q!
die kte die klu blh nak benda tu semua berulang balik!
and die kte gak yg die x thu knp sjak akhir2 ni msing2 bZ sangt smp
lame x berjumpe and berkumpul!
klu ade pown abg ajam akan dgn abg akim..
abg apiz and abg q???
ermm dowg salu xde..
tu yg abg ajam kte die rindu sgt nak berkumpul mcm dulu!
abg ajam kte die die sndri x thu knp die rindu saat tu semua..
lagi2 skng ni masing2 dah bZ sgt2 kann...
byng kann sowg at KL,sowg at srwk sowg at joho!!
mane x nye!!
jauh2 masing2.…