Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2013

Morning!

Ni gambaq ngan #KukuBesi yang qid promise nak masukkan tuh :D
Assalmmualaikum esya!
heyyy morningg!! haa felikk tk kenapa qid masukk pepagi bute nihh??
Hahahah actully qid tk tidoq pownn malam tadiii...
entah laaa..mcm2 dugaan plakk dtg malam tadii..hanya mampu bersabarr and harungi jee semuanye..
Siyezlyy qid tk thu kenapa sem nii qid jadi seorang yang pemarah..SEMULA!
Ya Allah....Pantang org buat silap,pantang org kuang ajaq,pantang org buat qid menunggu memang hanginnn
laa qid satuu badannn..Tak kisah lahh sape org tuhhh..Akak abg or member sndriii!!
yang qid thu marah marah marahhhh..! Aghhhh!!! kenapa qid yg dulu dtg balikk dlm diri nihhh??
qid tak nak jadi pemarahh..qid tak nak jadi hanginnnn macm dluu!!!
qid tak nak!
how lahhh esya???
yang qid ingt dluuu qid start jadi tak pemarahhh lepas abg iwan nasihat kann qid sumeee...
but now?? whoo?? Ajam?? memang takk lahhh!
NEVERR!!
tgk muke die pown skng nii QID MENYAMPAH!
Enth lahh esyaa..Ape yg buat qid jadi mcm nii semula pownn qi…

Story Mory sat!

Assalammualaikum esya..
hmm lame tkk qid tk masuk sinii?? hehehe
tk de lahh lme mane pown kann!
Okeyy! skng nii qid tghh chill2 tunggu my mr badot smp ambik qid kat bilik.
die ade hal kat sini tu yg mai sat jmpeee...
Tak sangke tak sangke...
Okeyyy siyezzzly mate qid tgh rabakk gilerrr skng niii...
mate taknye dua hari tk tido dok buat director,and dpm.
huhh! alhamdulillah semua dah selesaiii pun..dah siap submit ikot mase yg di tetapkannn..
Alhamdulillah...
And next projekk is DI..buat kotakkk...
qid ingt nak buat kotak cawannn..
cawan yg ade alas piring die uhh skali...
hmmm qid dh pi habaq kat sir dah psl plan qid nak buat cawan uhh,and sir apprv kannn..
nasib baikkk..cume skng niii qid tgh nak mencari tmpt untk print kotakk..
kat all printing ni ade...
cume die nye kotak yg qid tgh uhh nipis...qid tkot tk boleh tampung qid punye cawan jee nantiii..
ingt next week nak pi tnye ade takk die kotak yg keras mcm kotakkk camre qid uhhh..
klo ade..qid nak print yg mcm uhhh..mahal sikit tk…

Alhamdulillah

Assalammualaikum esya!
Huhh Alhamdulillah semua nyee ape yg qid hajatkann..
ape yg qid niat dah qid lakukan dah qid langsaiikann..
Alhamdulillah.Mcm pernh qid ckp..duit first MARA nii slain bg blik duit parents mmg niat nak
bli somthing utk sir paris..Thennn nak blnjer siket mmber2 yg byk bantu time sem1..
Sumenyee dah siap qid beli dahh..Tak beli ape pownn sbnrnye..just buy big apple for them.
Tak byk pown sbnrnye..just 6 ketul untuk sekotakk..
qid beli 5 kotakk...2 untuk mmber2 dorm dulu..2 untuk makan sesame dgn mmber2 yg same class and 1 kotak for my mentor...Tu pownn qid rse mcm x cukup jee..time kat kolej terpikir
"kenapa aku x beli 3 kotakk 3 kotakk untukk mmber2 dorm and mmber class?"
Haa sbb qid rse mcm x cukupp je...Yelahh..if ade yg tak dpt..mybe qid rse galatt...
sbb?? Klo boleh nak sume rase...Yg pasal sir paris uhh..dh smp bilikk qid terpikir...
"die ade anak dua org..wife die and dia..cukup kee??" haa tuhh qid terpikirrr..
siyezz mcm rse seberslh sbb…