Skip to main content

sorry achik ;')

salam esya..
qid ade story skit..
ermm tdi exam bi tau..
qid plih tjuk no.1 pasal owg terkenal yg kmo minat!
qid cite laa pasal cik KHAIRIL AZAM tu haa...
dh blik umah tu plak mama  tnye tjuk ape qid buat,
qid cite lah qid wat tjuk tu at sape owg diee..
then mama tnye
"knp x cte pasal arwah achik??kann lagi best cite pasal die.lg laa lain dri yg lain coz kmu admire owg yg dh kawinn"
btl gakk mama ckp kann...asal lahh qid x terpikir arwah tdi...
yg qid thu admire ni owg2 yg mude ni haa...
but kte mama lain dri yg lain tu yg unik!
ermmmm pk punye pk btl lah ape mama ckp!!!!
tapi nak watcm nerhh kan paper uh pown dh anta kannn....

dh tu story at abg ajam pasal tu...
dh tu abg ajam bantai tergelakkk!!!!
haahhahhaah
die kte qid baik qid x cite psl yg privacy2 tu...
lau x mamapos pemeriksa thu nanti...
hihihi qid msih thu batas die bang!!!
don't worry lah!

esok exam sejarah plak!
alhamdulilah esya..
spnjg exam dua ari ni,qid blh tersenyum time keluar dri dewann..
nak2 nye smlm lahh!!
hihihihihi qid dapat memory card bru semalam!!!
hahahahah syok gilerr lah qid...
memang smp malam lah qd tersenyum semalam!!!!
~esok sjrh,lusa math! isnin agama,khamis sains..
dah tu lme xde exam...ermmm
akaun,eko,geo...
exam tu lambat ckit!!!!
dah tu mase yg qid tunggu2 pown tibe lahh!!
!hahahahahahah out from MALAYSIA!!!!
hahahahahah bye...
;)

ok lah esya,qid nak study sjrh haa..
nak hafal!!!!!
doakan yg terbaik utk qid ok!
asalammualaikum ;')

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam