Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2013

Sampai part alang wa nangis :'(

Assalammualaikum dear!
Maaf sbb lame x update pape..
Maaf kalau qid dh mcm lupe kamu!
sememgnye tak dear!
Sebok dengan projek,esseimen, kerja semua tuu yang menyebabkan qid takde mase
nak update ape2...
kenkdng tuuu dh bukak acc tp  blank! tak thu nak update ape!
actualy byk bnde nak update!
byk benda nak ckp..tapiii..tu semua mungkin x kan terluah semuanye kat siniii..
tak mungkin esya!
qid akan curi mase one day pi kubur kmo and say everything! even kmo x dgr tapii
qid tetap nakkk buat tuu smue..seriyezly qid rindu kamu...
pernah mase shooting hari tuu untuk final projek! qid tersebut name kamu..
mungkin sbb penat sgt,then ade prob lagii mase tuuu..so mmg keluar lahh kan
name kamu tuuu!! ade mmber yg perasann..tp..pi lantak lahh..wa pedihhh wokk
blerr dia xde...hmmm

minggu depan qid bz gilerrr! dgr cite kena naik arau then tros pi johoo..huaaaa!!!! mau mate body wa atas highway weiiiii!!!!
penatt penattt...
tapi takpe ahhh sume tuu akan membuahkan hasil suatu hari nnti..insya Allah…

Jap nak story jap!

Assalammualaikum.
Hey ellysya!
Klo x silap hari ni hari last raya..!
kalo tak silap lahh!
sebb ape??
Sebab hari ni dah 29 syawalll!
ehh! last ke?? tak kotttt...
heee hehehe
Semalam kolej ade majliz hari raya! :)
Qid pii...
Tapi siyez qid ckp!
jamuan raya die x semeriah mcm sem lepas...
sem lepas even die buat biase jee kat dewan rapat tuhhhh...
Tapiii die meriah gilerrrrr...
Yang semalam niii dia siap panggil artis then buat kat d'polo catering tuhhh!
benda utame yg qid x suke is PANAS!
panas sangat seyhhhh!
sabar je lahhh qid.
kipas dh x leh bukak lahhh itu lahhh..
then karoke x de.ade pun blerrr event dh habis!
so bosannn...
mcmm sem 1 hari tuuu dowg buat pertandingan lahh..lepas karoke bebas lahh!
syokkk! sebab dpt tgk perangai org blerrr karoke!
Pape pun hal smalam dh settle!

ehh! Hari niii qid ade class lahhh lupe plakkk..
hahahahah..
jap lagi kol 10.30 lahhh qid ade class...
tapi lek dlu lahhh.. :)
Lame kannn x lepak dlm niiii..
eh! lupe nak habaqqq!~
skng niii qid tgh menunggu…
Assalammualaikunm..
hey esya!
hari ni dah 1 September!
Alhamdulillah qid dah habis jawab semua paper Mid-term and lepas ni start lahh
fokus pade segala projek and final nantii..!
Harap2 keputusan mid term tak mengecewakann!
insya Allah! :)
Doakan qid ye esya!
skng nii qid tgh bz glerr nak siapkan shotlist and shooting board!
:) almaklum lahhh! lepas mid term niii dh nak siap kena pi shooting..so segala kije2 tu kena siap
b4 pi shooting..sebab benda2 tu kena hantaqq kat sir ao dluuu...
then bru die bg kebenaran dh blh ke tkk nak shooting :)
hmm ehh! k lah esya! maaf lame x ke siniii..and maaf kalau qid post punn skg nii siket sikett jee!
seriusly qid bz sgt skng!
out dlu k! salam :)