Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2013
Aku x mintak rase ni..aku x minta jadi mcm niii..
seyezz! aku terkejutt bler dpt col kau tadii...
Aku mule rase and sedar sape aku sebenarnye skng..
aku tahu mane tempat aku skng!
aku tahu mane taraf akuuu dgn kau sknggg.
Aku x lagi di anggap seperti duluu..
aku x lagi di layan seperti dulu.
trima kasihh!
Kehadiran die mmg bg sinar dlm keluarge..
kehadiran dia mmg x dinafikan membahagiakan aku juga..
tapi ape jdi skng!
kowg buat bnde yg mmbelakang kan akuu..
kowg buat benda tanpa aku..
kowg buat aku rase mcm niii..
kenapa??
Aku x kuat lagiii nak rase mcm niii..
aku x bersedia lagii nak rase mcm nii..
jgn lah buat aku mcm niii..
Bagi aku mase..tlg....
Aku perlu mase untuk set otak and diri aku untuk terima keadaan baruu..
Plzz bagi aku mase..
jgn mendadakk buat aku mcm niii..

Esya..Wan..kowg tahu ape jadi kann? Kowg tahu ape aku rase kann..
Perlu ke aku berkelakuan mcm nii?
perlu ke aku tunjuk mcm nii?
Aku x thu nak kongsi kat sape mslh aku skng..
aku x thu nak cite kat sape..nak denga…
Assalammualaikum ellysya!
heyy! tahu takk hari ni hari pendftran sem3..
Alhamdulillah sume berjalan lancarr..
even last2 minit fening nak masuk class mane..
and qid dgn selamberr nye tanpa berpikir panjang pi tros kat kaunterr
nak pilih class uh tros pi ambik class mane..
kalau di tunggu2 kann jugakk! memang smp pkol 12 lahh x thu nak pilih class mane..
last2 qid pi kat meja tuhh tros tnye class 07..
mule2 miss kate ade kosong satuu jee..
then ape lagii..qid pun ckp lahh "ala sowg je lagii miss..tlg lahh miss" hahah
agak merayu gakk lahhh..mule2 x hrp sgt die blh bagi lepas...
then die tgk punye tgk die ambik number then bagi kamii!
Huhhh! thankz miss...!
kat class uhh yg ade qid kenal is akma,mai and wani..
and mungkin geng2 ira pun stayy 07 gakk!
Hope mcm uhh..sbb dh kenal kann..x yah nak cri2 sesegan lagiii :)
Ain,ina,jiha,salmi and dira class 03..
pakcik pun class 03..
ehh lupe plakk! zaki class skali ngan kami kat 07.. :)
Insya Allah sem ni akan bersaing secara sihat la…

Ipoh daa

Assalammualaikum ellysya!
Now qid dh kat Ipoh dah..
Alhamdulillah dlm kol 2 tadi dh smp bilik dahh..
esok pendaftran sem3..Harap semua berjalan dgn lancarrr!
And harap juga sem3 nii qid dpt semgt yg baruu and qid harap dpt
naik kann pointerr yg dh jatuhh bergolek2 tuhh..
Insya Allah sem nii akan study hard!!
Qid thu sem lepas qid memainnn..but sem nii insya Allah akan buat yg terbaikk!

Wann..aku dtg sini lagiii aku ade kat sini lagiii dgn semngt kau jugaakk!
blerr aku ingt kauuu aku jd exctd nak cpai ape yg kau nak aku lakukannn..
blerr aku ingt kauu gakkk aku rase mcmm "hmm xpe..iwan ade.."
blerr aku rase downn! itu yg aku ckp...
Hope kau doakan akuu.. miss you! :)

Abg im...tak lame lagiii dh nak 30hb jun..dh nak genap 3 thun dahh kau pergii...
alang..adik rindu kauu! Skng nii blerr adik tgk abg syam..kenkdng adik nangis sebb adik tringt
hajad kauu yg x kesampaiannn tuhhh..
Tak pe abg..ade hikmahh sume tuhh..Allah syg kan kauu..
Aku doakan kau aman kat sane ye abg na'im…
Aku thu die thu segala nye.
Aku tahu die tahu mcm2 benda..
aku thu die thu privasi kau!
aku thu kau slalu berkongsi mcm2 ngan die
and aku tahuu! Kau akan cri die dulu kalo ape2 jadii..
dari pade cari aku! Trima Kasih!

Syukur Alhamdulillah

Assalammualaikum..
Hey esya!
To nak nak share story mory dlm niii cikett!
Alang2 tgh tunggu dowg siap2 ann set2 brng sume qid
nak berburakk jap kat sini! :)
Hmm...
Okeyy first nak cite pasal diri sendri lahh...
Isu yg paling HOT berlegar2 kat otak qid skng is nak Benti kolej
atau Tangguh pengajian atau SAMBUNG jee teruss!?
Hahahah ape yg buat ann isu nii timbol??
Haaa Ni kes si apek uhh lahhh..
Mintak qid tlg die handle cafe die..And die byr bykk gakk lahh!
Memule qid ingt ann mintak tlg handle band jee..! Skali dgn2 cafe die mintak
handle cafe die skali sebb die nak pi oversea ade hal nak uruskan pasal adik die yg stady kat sane.
Memule qid mcm...Whoaa!!!
Die byr byk kot kat qid..Lagi punn qid dh tahu sgt selok belok cafe die and psl band die uhh...
So blerr jdi mcm uhh qid mcm x kisah lahhh....
Then satu hari uhh qid tnye sir paris mcm manee...
Pas uhh sir suruhh pikir baik2..Die kate result qid bukan trokk nak benti bagai uhhh...
Okeyy fine!
Then qid tnye ain and ina...Dowg nye pe…

Jom Share Story :)

Suke plakk gmbar si Giler nii..Whahaha
Assalammualaikum esya!
Huhhhhh!!! Lame gilerr qid tak masukk sinii...
Sampai pasal befday qid punn qid tak de update ape punn kann..
Salu nye ade jee qid update..kongsi ape wish qid smperna befday qid..kongsi cite pasal
befday party qid...
Kann?? But kali ni takde..
tak thu kenapa mcm x sempat jee nak naip kat siniii..
Hari tuu kan agakk bz..kekejap rush balikk ipoh..kekejap rushh balik serembann..
so! Mase byk habis dlm bus..Hee..Siyezz!! Qid tak tipu :P
And now qid tgh free..
ape lagii chilokkk lahh jap masukk sini. :)
Hmm
Okeyy!
first nak story pasl ape?? Life Or kolej??
Hahahah..Mcm retis plakk kann qid dok nanye mcm uhh..
whahahahaha...
Okeyy okeyy!!
Qid story pasal befday k!

Befday qid 31 May hari tuu...
Mase tuu qid ade kat serembannn..dedekat pukol 12 tuhhh qid bru smp seremban..
Sebab mase 30 hb uhh ade exam DPM and DBC kat ipohh..Lps exam bru grak balik
serembann!!
Okeyy mase dlm buss uhh qid dh resh dhhh pikir memcm..
hehehe
Biase lahh…