Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2010

hari ni dtg lagi..

salam esya...
ermmm ari ni die tak dtg skolah...
ak tau arh pe jadi ngan die...
call tak angkat plak uh...
ermmm risau laaa...
ha esya,skang qid tgh blajar bhasa dusun..
hahahaa...tak cukup bhasa melayu qid blajar bhasa cina
tak cukup gak bahasa cina qid blajar bhasa sarawak & sabah
and now bhasa dusun...
ermmm pas uh ingat nak sambung balik arh blajar bahasa arap ngan yana..
amacam???ok x??hahaahahha
ermmm tak sabar nak tunggu ari sabtu...

*k esya t sambung

hari ni dtg lagi..

salam esya...
ermmm ari ni die tak dtg skolah...
ak tau arh pe jadi ngan die...
call tak angkat plak uh...
ermmm risau laaa...
ha esya,skang qid tgh blajar hasa dusun..

mcm2 hal jadi dalam satu hari..

ermmm ari ni mcm biase aku ke sekolah...
balik je sekolah otak aku tertanye2 kenapa byk sgt hal jadi hari ni...
byk sgt sampai at rumah pown ade hal jugak!!!
first,pg tadi aku jumpe la si die uh kejap,die nangis2 ckp yg die
ade problem...aku tanye die ape mslh die,die nangis gak...
sampai an ade teacher perasaan aku peluk die pagi tadi...
teacher uh tanye kenapa???aku tak tau nak ckp ape...
yang die terus jeeee nangis...pas uh g masok kelas cm uh je tinggal an
aku ngan teacher uh...aku sabar je laaa...
sampai sekang die tak msg,tak call sume...pe kena laaa dia ni....
kedua,pasal syira...menangis at skolah coz ade problem ckit...
adoiyai,sume owg nak nangis yg aku ni menangis sesowg dowg tak tau...
hahah..ermmm...pasal syira dah settle.pasal eka pulak cm marah ngan sha.
tu sume sbb wawa x join group die time b.i....
kiteowg dh ckp at wawa t dowg kecik ati,tapi wawa uh degil...
ermmmm,mase rehat uh aku tgk wani cm bengang jaaa ngan aku tak tau laa
kenapa...ha!!!seblum rehat,adD lak wat hal..die g gadu…

COMFEM AKU BENCI DIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AKU DAH TAU DAH AKU MEMANG BENCI DGN PRANGAI DIE!!!
SAPE DIE...HA PEPANDAI LA CARI...
AKU BENCI!!!BENCI!!!BENCI DIE SELAMANYE!!!!!!
MUNGKIN DPN DIE AKU BOLEH WAT TAK KISAH...
TAPI DLM ATI AKU NI PENUH DGN MAKI HAMUN UNTUK DIE!!!!
TRIMA KASIH LA TOK DIE COZ BG AKU MAKI2 DIE...
BODOH!!!!!!

ESYA,,,,,OWG NIE DIE BKN BDK YG QID KUAR ARI TU,
NI MEMBER QID SENDIRI...
DAH BYK KALI ATI NI SABAR DGN PERANGAI DIE....
SUKA MENDESAK!!!!!ESYA TAU AN QID TAK SUKA OWG PAKSE2 QID...
LAGI SATU DIE NI SUKA MAK BAPAK DIE JE NAK MALU AN QID...
CM LA DIE BAGUS SGT!!!!!
DIE NI ESYA....BENDA TAK PENTING POWN DLM SATU2 HAL TU MESTI
DIE AKAN KAIT KAN....
CM FUCKER BTL!!!!!
ARI NI BARU TERBUKA ATI NAK CITE AT ESYA...
SBLUM NI QID SIMPAN...TAPI SKANG MG DAH BENGANG GILER DH....
BODOH PUNYE OWG!!!!!
BENGONG!!!SENGAL!!!AHHHHH MLZ NAK TULIS BYK2 LAGI...
LAGI SAKIT ATI AKU....!!!

perh best giler out ngan die...

ohooooooooooiiiiii...
ermmm bermulanye cerita aku pada ari ni...
cerita ape???
cerita first time aku kuar ngan die...
cite ni tok esya...
ermm esya tau tak punye la best kuar ngan die...
tapi time uh ujan plak an!!!
so,tu semua tak mencacatkan date kiteowg...
perh best giler arh esya...
pas mandi2 uh kiteowg g mkn tghari..
ery yg siap an tempat die sume...
tempat die tak arh jauh dari tmpt kiteowg mandi tu...
mg best giler arh...
tak tau nak ckp cm mane yg boleh best uh...
lau esya at tmpt qid skang esya akan fhm ape yg bestnye...
ermmm...
mule2 an esya die tak nak mandi tau...
qid paksa die...
die still tak nak gak...lame2 qid bengang qid tarik die
bwk masok air...
perh kelakar esya time uh....die msok2 je dh rebah coz kena tolak ombak...
siot jeee...ermmm...
hope esya tak kisah qid cite sume ni...
time mkn uh...die order sme ngan qid...
qid rase die uh senang nk jage la esya...
die tak banyak songeh pown time at sne...ikot jeee mane qid bawak die..
hope sgt la die tak banyak hal../

*k esya t qid sambung ok???

hari esok lebih baik dari semalam...

ermmm ari ni aku bahagia giler coz owg yg aku nak rapat
dh pown jd best frend aku...
alhamdulillah...
ermmm esya....sok qid ngan die nak g melaka...
mybe ade owg anta....
hope evrything ok at cne t...
xnak la gaduh2 lagi...
dh penat dh....
ari sabtu ni ari usahawan at skolah...hope die datang...
qid nak kenal an die ngan member qid...
tp tu pown lau die datang laaa...
*k esya..qid sambung ok...
bbye

lupa nak ckp cukup bulan ni yana nak dtg umah.
ermmm tak sbr btl aku...lame tak jumpe poit...
adoiyai...yana!!!!!cpt sikit dtg blh x!!!????
aku dh misz ko giler2 ni....

aku kembali lagi...

elo elo elo...
ermmm...lame tak masuk blog ni...
erm minggu ni mcm2 hal jd...
ngan laptop wat hal la....ngan awex aku wat hal laaa...
mcm2 laaa...pape pown aku cool jerh...
skang aku mlz dah nak mengamok2 lagi...
bagi aku cool lagi bagus...
lagi aman aku...kowg sume nak wat ape wat laaa....
aku cool jaaa...hahahhaah...

esya...qid btl2 rindu esya....
nak tau x pg tadi qid jumpe arh die.
die kata die nak jmpe ari sabtu ni nk talk pasal
kite owg...esya qid tak nak die ckp bnde yg qid tak sanggup nak dengar..
adoiyai...cm mane ni???

qid rindu esya giler2

aku ketawa dan menangis....[jumat 9/7]

pertama skali ari ni aku epy giler coz aku dh baik ngan syg aku...
and rehat tadi pown dah jumpe die time smp2 je pg td die dh tunggu aku at gate
skolah..mg epy giler....aku syukur sgt coz dh ok blik ngan die..
tapi lain pulak at kelaz,ade je yg mslah kalau aku hepy....
at kelaz tadi wani langsung x ckp ngan aku...aku tak tahu ape masalah die!!!!
yg aku tahu td die dtg aku nak g dewan...aku tegur die aku ckp:
"ha,dtg lambat..tido la tu" pas uh die terus tarik muke...
ape sbb tu kerh die tak ckp ngan aku...????
yg die ckp ngan aku biler time rehat uh je... die ckp yang die nak g kantin...
3 perkataan je die ckp ngan aku ari ni???
apsal!!!!!ape yg die benci sgt ngan aku?????
aku tanye die sume nye die jwp gune isyarat...
maksud aku cm die angguk la...
lau aku mintak barang die bg cm uh ja.....
yg wat aku lgi pedih time waktu bm....
syira kene bce,aku tanye die muka surat brapa...
die tunjuk...aku tanye die yang mane...die tunjuk jeee...
langsung tak ckp....walhal,kite owg dh mengelabah ckit da…

cinta terakhir aku dan die...

Kau Cinta pertamaku
Engkau cinta terakhirku
Tiada apa yang bisa menafikan kasih kita...

Kau ayu dimataku
Satu antara seribu
Tiada tara didunia...

Mungkin kan terputus di tengah jalan
Mungkin kan terlerai tanpa ikatan
Usah ragu dengan takdir...
Mungkin kitakan berbeza haluan
Berakhirnya cerita percintaan
Segalanya ditentukan Tuhan....

epy siottttttttttt...

ooohhhhoo....
epy giler ari ni esya......
nak tau kenape????
hahahahaha....
die call qid tadi mintak maaf....
ahahha....akhirnye die mengalah jugak...
die kate rindu at qid...hahahaha
[poyo plak qid ni]
hahhaahah
lantak laaaaa....
janji hubungan qid ngan die dh okey...
so,tak de pape yg perlu qid PK an lagi...
mang senang ati betul la qid skang ni....
hahahahah.....

sok ari jumaat...
so,lame laa aku dpt renung muka die
and mata die yang redup uh...
mg tenang siot pandang mate die...ni
je time aku dpt pndg die lame2....
ari lain die busy ngan kerja die...
my bby tunggu hbby esok okey!!!!!!

*k esya....love u

ops!!!! lupe nak ckp...
haaaaa!!!!spain masuk final siottttttt....
hahhahaha...bbye jerman....
hahahahahaha....tu laaa poyo je kerje an???
ambik ko...!!!!! 1-0 uh kite ok laaa....
dpt gak masuk final..klu rembat smpai 4-0 tapi
semi final dah low baik tak paya...!!!
hahahah...g balik laaaa jerman oiiiiii...
hhahaha...
hapy gile beb!!!!!!!
k..

hidup sepi tanpa die...!!!!

ermmm ari ni cm biase...skolah lagi!!!!
erm aku harap dapat la jumpa die tadi at dewan...
rupe2 nye tak masuk pown dewan ari ni....
ingat nak tegur die....nak tanya die ok tak...
tapi tak dapat...cube gak cari2 die tadi time g lab...
tapi tak de...tak tau la die dtg kerh tidak....
ermmm,skang ni die salu busy....
jumpe pown kejap2 jerh....sakit ati betul....!!!

balik tadi boring giler...xtau nak wat ape...
tunggu2 die call tak call2 juga...
lame2 aku mengalah,aku call die....
erm,die kata die busy.and tak pat ckp lame2...
sunyi rase plak biler die busy...
hope sok pat jumpe die....
and hope sgt die tak marah dah.....

*k esya...nk out ni...nite!!!

story ari satu..[3 julai 2010]

Brazil kalah wei!!!!!!senang btl ati aku…
sok umah atok at ampngan uh wat kenduri arwah..
So busy cikit arh..
Ermmm,semalm cikgu jamal pergi umah
Abg naim anta duit derma….ayah kate cikgu uh cam bangle itam die…
Jahat btl la ayah uh…mulut lezer!!!!
Ermmm…ari ni kenduri at umah abg naim…
Minggu ni dari ari rabu ari uh asyik makan nasi owg kenduri arwah ja...
Ari rabu umah abg naim,ari kamis at masjid kenduri abg naim gak..
Ari jumaat umah cik noor wat kenduri arwah,ari ni umah abg naim
last kenduri tiga ari uh.and sok umah atok plak...perh rabu,kamis,jumaat,sabtu and ahad g kenduri...perh!!!!!bgus2......
pastu dah puase and raye...ermmmmm
bulan pose kali ni mesti boring giler…..

ermmm sambung cite pasal die...
qid fikir2 balik,qid rase die betul2 marah qid laaa…
ari jumaat ari tu at sekolah selisih jalan ngan die…
qid senyum at die,die wat bodoh jeeee....
ermmm…cm nerh la nak pujuk die an….
Qid just risau pasal kesihatan die jerk….
Die uh bkn sihat sangat,asyik batuk2 jaaa….
Suruh owg benti merokok pandai…

story ari jumaat [2 julai 2010]

Ermmm ari ni at skolah mcm2 cite ade…
Pasal wani tak ckp sangat ngan aku,
Pasal zaty bad mood.
Pasal sha kecik ati ngan bdk2 kelaz 4ANTAH uh!!!!
Pasal eka mengajuk…
Pasal zulsyafiq kene panggil ngan cikgu ehwan…
Pasal adinie tanye aku pasal zul..
Mcm2 laaaaa….

Pagi tadi at skolah bace surah yassin…
Ustaz kate bce ngan niat sedekahkan untuk abg naim.
Ermmm semoga die tenang kat sane dengan bacaan
Yang telah kami sedekahkan….amin
At pustakaan tadi aku belek2 laa samudera tahun 2006..
Aku tgk gambar abg naim...gambar time
die ngan team hoki sekolah…=/

bdk2 4 antah uh aku rase dah melampau laaaa…
mane tak nyeee,aku tengok sekarang ustaz salu
mrh2 gune bahase kasar..mybe die dah hilang sabar
dengan kelaz tu kot…awal tahun ustaz okey jerk aku tengok…
sejak cikgu praktikal datang ustaz x macam dulu…
mybe ustazah praktikal salu cite pasal perangai bdk2 4 antah kot…
ermmm…mybe laaa…..
mase exam ari tu ustaz masuk jage kelaz…
bdk2 ni memekak jerh…sampai ustaz tanye..
“kowang ni manusia kerh binatang???”
Punye bangang d…

1 julai 2010..[beday achik]

asalammualaikum...

ermmm ari ni 1 julai besamaan dengan beday arwah achik..
epy beday achik!!!!
ermmm walaupun achik tak de tapi aku peminat
die tetap ingat beday die..aku rase bukan aku je
peminat die yang ingat..ramai lagi peminat die yang ingat beday die...
ermmm...hope achik sentiasa aman kat sane...insya-allah...

semalam pergi kebumian abg naim...
ermmmm ingat nak singgah kejap kubur arwah achik..
tapi tak sempat sebab lepas abis bace talkin terus hujan
lebat...tak kesampaian hajat aku...ermm...
abg naim...
tadi bace paper...cite pasal die...
cite dalam uh byk ckp pasal hajat die nak jadi polis
tak kesampaian,kesian abg naim..
dah takdir kan...nak wat cam mane...
dengar cita cikgu[mama abg naim] tak henti2 nangis...
kesian cikgu....hope sangat keluarga abg naim boleh terima
permegiaan nye.....semoga dowang tabah...
itu yg qid doakan untuk dowg..
untuk abg naim...semoga aman kat sane...
amin....