Skip to main content

alhamdulillah.


hey esya..qid bru pas blik dri jamuan akhir thun kelaz 5 ANTAH!
utk thun yg terakhir jamuan ni..
jaum yg terakhir sekali!
tiade jamuan lagi di alam persekolahan nii lagi..
itu lah jamuan yg terakhir utk qid!
alhamdulillah cuace ari ni cerah!
utk pengetahuan esya laa kan.
seminggu dua ni setiap petang hujan!
byngkann setiap hari hujann jee..
tapi dh sminggu kmi semua berdoa mintak2 x hujan laa mase
hari and mase kami buat jamuan tu!
sampai buat solat hajad laa bagai!
and syukur sgt!
doa kami,harapan kami semua allah makbur kann...
esya bayang kann dari khamis malam die tu hujan smpai lahh pagi tadi..
time tu dh berdoa byk2 dah!
and nasib kami memg baik biler petang tu x hujan!!
ya allah bersyukur sgt2...
semua ape yg kami buat akhirnye terlksana juga!!
ikotkann awal2 nye esya byk sgt permslhn yg berlaku dlm usha kteowg nk uruskan
jamuan ari ni..mcm2...kalu pK balik!satu2 yg jadi...
tapi skng!
semua nye dh berlaku dgn baikk skali!!
cuace cerah yg qid doa slma ni..akhirnye berlaku gak!!
thankyou ALLAH ;))
~tapi jamuan ni kami yg berusaha mcm2 ni agak terkilan lah biler ckgu2 yg kiteowg ajak
x sampai setgh pownn yg dtg!
hanya 4 org cikgu shaja yg dtg!
qid try punye try col sowg2 cikgu...
qid col sir subra die kte die x dpt dtg coz kat hospital,qid col cikgu mahadi.die kte ade hal
tapii suare die mcm tido coz die angkat phone lmbt!!
qid col cikgu azlinatun x angkat plak!!
lastt skali nak col ckgu mimi,tapi number die sowg pown xde!
ustaz awal2 lagi dh ckp yg die ade hall..ok fine!
hermmm x pe lahh mungkin cikgu2 ni ade hal yg x dpt di elakkan,
masing2 berkeluarga kannn.. ;))

jamuan kelaz dh selesai dah!
yg tinggal skng jamuan tuisyen and befday party abg ajam esokk jee ;))
sebut pasal befday abg ajam..aduhh mcm2 laa abg mierul plan utk ko bang!
hadiah ko aku x beli lagi bang!
ermm opo ko nak bang???
hihihihihi..
serius x sbr ngan befday party abg ajam ni laa..mesti gempak!
kali ni wat without peminat2 die tu!
kali ni buat hanya budak2 HR!!
kteowg dh order abg ajam dulu dah...so funclub die x leh usikk die ari tu..
haa padan muke..b4 this kowg jee ann sebok!
;)) xsabar nyee aku!!

qid nak memory card qid lah esya!!
satu2 nye memory micro yg qid ade...
SD pnyee byk lah!!ni micro punye satu tuu je ade..tapi??
aduhh apesall lah aku smpan bnde uh kat dlm uh smpkann si roy uh ckp yg die
akan mengambil mase yg agak lme uk simpan memory uh!!
aduuhhh ko ni roy,dh laa ustz dah tu perangaii mengenakann owg jee kann??
eee...
esya thu x ari khamis ari tu pagi uh die ckp nak bg memory uh!
sekali dah nak abis paper exam uhh die blh lalu jeee tersengeh2 at kelaz qid..aduhh menyampahnyee..
qid msg die tny memori!
die boleh balas "hihihi kena pulang ke?"
ya allah sakitnye atiii..dh tu qid soal die tnye "naik atas wat ape?"
skali  die jw ,saje jee nk tayang mukee!!!
perhhh ayat diee..berbulu qid dgr auu...
adoiiyai esok qid gi umah roy kot jap...
pas abis party abg ajm,grk laa blik!
time tu laa gi umah gi roy uh jap.!!
perhh masak laa aku idop xde memory ni haaa

~ok laa esya ti sambung blik ok!
love you ;))

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…