Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2014

buat mu sahabat.

assalammualaikum...
hari ni aku menulis lagi..
untuk keberapa kali??
untuk ape??
untuk siapa??

aku sendrii tidak pasti..
yang pasti aku menulis untuk hilang kan rasa gundah gulana dlm hati..
aku menulis untuk hilang kan marah dlm hati...
aku menulis untuk redakann sakit hati...
dan aku juga menulis untuk merawat hati sendiri...
sampai bila aku perlu begini??
sampai bila aku harus begini??
sampai bila ??

aku masih belum temui jawapannya..
aku masih tiada jln penyelesaian nyaa...
biarkan aku menulis sendiri...
biar kan aku menaip sndrii...
biar kan aku mengarut sendiri...
siapa peduli??
siapa ambil tahuu??
siapa ingin tahuu??
siapa yg tahuu??

tiada siapa...
tiada kata dari mereka...
tiada peduli dri mereka...
tiada perhatian dri mereka...
jadii????
aku dh kata...
biarkan aku sendiriii...
sendiri hanyut dlm dunia akuuu..
hanyut dlm dunia khayalan akuu..
biar aku lemas...
biar aku mati dlm dunia akuu...
hidup akuu...jiwa akuuu...hati akuuu...

dan hari ni aku mahu,aku ingin menceritakan te…

cerita aku.

assalammualaikum cinta hati!
masih cinta hat lagi ker??
hmmm entah laa!
harap harap kamu masih menggap qid ni sebagai cinta hati kamu..heee ape qid merepek nii??
hmm entah laaa..
now qid kat singapore with remy,ira , lee and apek!
terkejut kann??
qid tk prktikal kerr??
bkn septut nye qid praktikal ker kannn??bukan septotnye skng qid kena pergi kerja kerr??
Kenapa qid masih berjalan2 kenapa qid masih relaxx??
hmmm pada kowg yg tnye aku mcm mcm tuu...
pada kowg yg text aku,wassap aku, im aku wc aku tnye aku x PRAKTIKAL ker????
yg tnye aku kat mane sume tuuu..
kowg mungkn x thu ape yg jdi kann??sbb tu kowg semua ternye! pada aku..
thankz guys...sekurang kurang nye aku nampak yg kowg tu ambik bert pasal akuu..
thankz again beb! :)
okeyyy skng aku nak ceritaa apa yg jadi sebenarnye...
mcm yg kowg thu sepatotnye 1 julai kiteee semua start prktkal kann???
aku dah pergi menlaporkan diri aku dekat snwng tuuuu...
mcm yg kowg semua thu company yg lead nye ad lahh abg aku sendiri...
incik Zul.
at…