Skip to main content

untuk Maria Syafiqah

salam esya..
esya thu x lepas jee qid posting at blog ni pgi tdi,
agak2 dlm 15 minit mcm uh laa email from maria masuk!
maria tnye knp sjak akhir2 ni asyik ckp pasal roy..roy..and roy!!!
maria tnye mane Abang Ajam? mana Abang Mierul??mane Abang Jeff?mane Abang Aradd?
die tnyee semua2 skali..abg akim abg apiz semua lah die tnyee..
dh tu yg buat ann qid terkejut lagi maria tnye qid yg qid dh lupe kat arwah walit ke
sbb die dh jarang sangat tgk posting qid cite pasal arwah walit..arwah abg naim,abg achik and pasal abg aie!!!!
semua lahh..mcm2 maria tnye!!!

aduhh mariaa oii...
qid xkan lupe pade mereka2 semua lahhh!!!
qid slalu ctew pasal roy sejak akhir ni sebab qid slalu berinteraksi ngan die jee skang!
msg..col...jumpe semua dengan die...
and sebab qid x cite pasal abg2 tu semua lagi sebab qid dah jarang jumpe dowg!!
dowg semua bz..lagi2 abg ajam tu!
lagi pown dowg mg x nak qid jumpe dowg skng ni coz dowg nak qid fokus at SPM.
msg dowg pown x lagi coz abg ajam nak qid off phone skng..tpi qid ni dgil kann phone still on smp skng
tapi x contct dowg pown sbb tku kena marahh!!!Hihihihi
dh x jumpe dowg sah2 laa qid x cite pasal dowg skng ni..
tgk erkk pas SPM nanti..full jee critew pasal dowg semua..sah2 tiap2 malam qid jumpe dowg semua nanti!
tu yg cek dok habaq pasal roy jee coz roy jee yg qid slalu jumpe skang!
bukan dowg2 tu lgi...nak ctew pasal  dowg lepas spm erkk..sebulan jee lagi spm nak abis!! ;)
yg pasal walit,abg naim,abg achik abg aie semua tuuu!!!!
ya allah x pernah maria qid lupe dowg..cume skng qid lebih tenang..qid memang rindu dowg semua tapi
ati qid x seteruk dulu lagi!!!Lain lah kalu qid btl2 rindu pade dowg and qid akan story kat sni!!
tiap2 minggu qid akan bce yassin untuk mrk2 semua...so,qid lebih matang utk berhdpn ngan perasaan rindu
tu semua..hope kmo fhm maria....
pasal abg aie..hihihihihi brother kite sowg tu tgh berbunga2 cinta die skang!
so,mlz nak kco die...just follow die from fb jee byk!!!
ermmm...adakah anda fham dengan keterangan saya ni MAria Syafiqah oii????

hermm ok lah SALAM ~~

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam