Skip to main content

untuk Maria Syafiqah

salam esya..
esya thu x lepas jee qid posting at blog ni pgi tdi,
agak2 dlm 15 minit mcm uh laa email from maria masuk!
maria tnye knp sjak akhir2 ni asyik ckp pasal roy..roy..and roy!!!
maria tnye mane Abang Ajam? mana Abang Mierul??mane Abang Jeff?mane Abang Aradd?
die tnyee semua2 skali..abg akim abg apiz semua lah die tnyee..
dh tu yg buat ann qid terkejut lagi maria tnye qid yg qid dh lupe kat arwah walit ke
sbb die dh jarang sangat tgk posting qid cite pasal arwah walit..arwah abg naim,abg achik and pasal abg aie!!!!
semua lahh..mcm2 maria tnye!!!

aduhh mariaa oii...
qid xkan lupe pade mereka2 semua lahhh!!!
qid slalu ctew pasal roy sejak akhir ni sebab qid slalu berinteraksi ngan die jee skang!
msg..col...jumpe semua dengan die...
and sebab qid x cite pasal abg2 tu semua lagi sebab qid dah jarang jumpe dowg!!
dowg semua bz..lagi2 abg ajam tu!
lagi pown dowg mg x nak qid jumpe dowg skng ni coz dowg nak qid fokus at SPM.
msg dowg pown x lagi coz abg ajam nak qid off phone skng..tpi qid ni dgil kann phone still on smp skng
tapi x contct dowg pown sbb tku kena marahh!!!Hihihihi
dh x jumpe dowg sah2 laa qid x cite pasal dowg skng ni..
tgk erkk pas SPM nanti..full jee critew pasal dowg semua..sah2 tiap2 malam qid jumpe dowg semua nanti!
tu yg cek dok habaq pasal roy jee coz roy jee yg qid slalu jumpe skang!
bukan dowg2 tu lgi...nak ctew pasal  dowg lepas spm erkk..sebulan jee lagi spm nak abis!! ;)
yg pasal walit,abg naim,abg achik abg aie semua tuuu!!!!
ya allah x pernah maria qid lupe dowg..cume skng qid lebih tenang..qid memang rindu dowg semua tapi
ati qid x seteruk dulu lagi!!!Lain lah kalu qid btl2 rindu pade dowg and qid akan story kat sni!!
tiap2 minggu qid akan bce yassin untuk mrk2 semua...so,qid lebih matang utk berhdpn ngan perasaan rindu
tu semua..hope kmo fhm maria....
pasal abg aie..hihihihihi brother kite sowg tu tgh berbunga2 cinta die skang!
so,mlz nak kco die...just follow die from fb jee byk!!!
ermmm...adakah anda fham dengan keterangan saya ni MAria Syafiqah oii????

hermm ok lah SALAM ~~

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…