<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Monday, 23 November 2009

video

lagu ni aku ptut nyanyikan pada elysya sebab aku bersalah sgt pada dia


ok sebenarnye qid wat blog ni atas permintaan arwah elysya..
dia couple qid..but, 16/11/09 ari tu die dah pun menghembuskan
nafas terakhir die..die terlibat dalam satu kemalangan..
salah satu permintaan terakhir die adalah dia mahu qid wat satu
blog seperti mana yang qid pernah buat dulu..
blog tu die nak qid letakkan lagu-lagu kesukaan die..
die juga mahu qid letak lagu-lagu yang selalu kami jamming same-same..

mule-mule ari tu qid x mahu terbit an blog ni..tp bler qid fikir balik
ni permintaan terakhir dia qid wajib tunaikan..betul x??
qid harap korang happy dengan blog ni...

Wednesday, 18 November 2009
Aku bersalah padamu…
Kesal diriku meninggalkanmu
Jujur ku ingin denganmu
Aku bersalah
Adakah aku yg terlewat..
Membuat kau kembali
Kembali padaku…
Adakah ku harus menanti
Menantimu yg tak pasti
Yang tak pasti..
Ku menunggu Menunggumu..
Ku menanti..oohh..
Aku bersalah padamu..
Kesal diriku..
meninggalkanmu
Jujur ku ingin denganmu
Sungguh hatiku..
Ku berjanji..Oh…
Aku bersalah padamu..
Kesal diriku..Meninggalkanmu
Jujur ku ingin denganmu
Sungguh hatiku..
Aku bersalah padamu!
Kesal dirikuMeninggalkanmu
Jujur ku ingin denganmu Aku bersalah…
oohh..sayangku….

download mp3 lagu salahku klik url ni :

http://www.4shared.com/file/31492085/fd391849/Sofaz_-_Salahku.html?s=1



dulu kau la tempat untuk
aku bermanja...
dulu kau la tempat aku meluahkan
isi hati ini..
dulu kau lah yang sering
membimbing aku....
dulu kau juga yang sering memberi
kata2 semangat untuk aku
disaat aku hampir breputus asa..
dulu kau berikan
aku segala2nya....
TAPI...
dimana kau sekarang???
kau bukan lagi
teman untuk aku bermanja...
kau bukan lagi teman untuk aku
meluahkan isi hati...
kini kau juga tidak lagi memberikan kata2
semangat untuk aku...
KENAPA???
dia mana kau sekarang...??
kanapa kau pergi dari kehidupan aku??
aku sedar sape diri ini...
aku bukan tuhan untuk membenarkan kau
pergi atau tidak...
AKU TERPAKSA MENERIMA
KEHENDAH ILLAHI YANG KAU HARUS PERGI
DARI BUMI YANG NYATA INI...
sesungguhnya aku x akan melupakan jasa
kau pada diri ini....
WASALAM


Official Template By BudakPEMALAS