Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2009
lagu ni aku ptut nyanyikan pada elysya sebab aku bersalah sgt pada dia

my explan....

ok sebenarnye qid wat blog ni atas permintaan arwah elysya..
dia couple qid..but, 16/11/09 ari tu die dah pun menghembuskan
nafas terakhir die..die terlibat dalam satu kemalangan..
salah satu permintaan terakhir die adalah dia mahu qid wat satu
blog seperti mana yang qid pernah buat dulu..
blog tu die nak qid letakkan lagu-lagu kesukaan die..
die juga mahu qid letak lagu-lagu yang selalu kami jamming same-same..

mule-mule ari tu qid x mahu terbit an blog ni..tp bler qid fikir balik
ni permintaan terakhir dia qid wajib tunaikan..betul x??
qid harap korang happy dengan blog ni...

Lirik lagu salahku by sofaz....(for elysya balqis)

Aku bersalah padamu… Kesal diriku meninggalkanmu Jujur ku ingin denganmu Aku bersalah
Adakah aku yg terlewat..
Membuat kau kembali Kembali padaku… Adakah ku harus menanti Menantimu yg tak pasti Yang tak pasti..
Ku menunggu Menunggumu..
Ku menanti..oohh..
Aku bersalah padamu..
Kesal diriku.. meninggalkanmu Jujur ku ingin denganmu Sungguh hatiku..
Ku berjanji..Oh…
Aku bersalah padamu.. Kesal diriku..Meninggalkanmu Jujur ku ingin denganmu Sungguh hatiku..
Aku bersalah padamu!
Kesal dirikuMeninggalkanmu Jujur ku ingin denganmu Aku bersalah… oohh..sayangku…. download mp3 lagu salahku klik url ni :http://www.4shared.com/file/31492085/fd391849/Sofaz_-_Salahku.html?s=1
dulu kau la tempat untuk aku bermanja... dulu kau la tempat aku meluahkan isi hati ini.. dulu kau lah yang sering membimbing aku.... dulu kau juga yang sering memberi kata2 semangat untuk aku disaat aku hampir breputus asa.. dulu kau berikan aku segala2nya.... TAPI... dimana kau sekarang??? kau bukan lagi teman untuk aku bermanja... kau bukan lagi teman untuk aku meluahkan isi hati... kini kau juga tidak lagi memberikan kata2 semangat untuk aku... KENAPA??? dia mana kau sekarang...?? kanapa kau pergi dari kehidupan aku?? aku sedar sape diri ini... aku bukan tuhan untuk membenarkan kau pergi atau tidak... AKU TERPAKSA MENERIMA KEHENDAH ILLAHI YANG KAU HARUS PERGI DARI BUMI YANG NYATA INI... sesungguhnya aku x akan melupakan jasa kau pada diri ini.... WASALAM