Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2013

Story sikettt With Sir Faris And Sir Ezuan

Assalammualaikum ellysya!
Heyyy Hari ni dah hari isnin dah!
Insya Allah Hari jumaat nii qid balik seremban!!
whohuuuu!!!
exctd nyee wokkkk!!!!!!
 :)
Hmmm b4 tuu qid promise akan pi lawat kuboq kamu!!!
Promise dear!
last week x sempat nak pi sebb ade kena pi Arau...
Minggu ni pi pun ari ahad or isnin!
Kire mase uhh dh pi balik seremban lahhh! :)
Hmmmm pape punnn b4 balikkk qid akan pastikan qid singgh kubur kamu..
Miss you so much dear!
Kenkdng blerr ingt kamu!
Hati ni x terkate ape!
Sbbb sume nye dah terluah sebelum niii...
cume takde yg dpt ubat hati yg rindu niii
cehhhh ayat qid..kihkihkihkih
But btl kann?
Lain lah kalau kamu sndri yg dtg jmpe qid...
time tuhhh bru la terubt sikettt rindu niii..
:)
Ehhhh
Semalam qid iftar ngan sir paris...
even x semeriah mane tp qid tetap nak story kat sinii!
Why qid ckp tak meriahh??
Hehehehe sebab.....Makanan kami lambat dapattttt!!!!
Paling kesian anak sir lahh...Nak nasi ayam tak dapat2 smp die balikkk..
heheheheh
Yang best is dapat bergelak ke…

Dah nak raye,esya!

Assalammualaikum.
Hey ellysya!
Hari nii dh 16 ramadhan.
Insya Allah kalao xde pape jadii..
minggu depan hari jumaat qid balik lah seremban..
seyezlyy x sabar nak balik seremban..
Why??
Nak puase and berbuke ngann familay lahhh..
Heheheh
ye lahh belum berkesempatan punn nak balik serembann..
Hmmm Raye nii x leh nak happy sgt!
Why?
Heheheh first sbb cuti sekejap jeee..
raye ke-4 dh balik ipoh balikkk..
second sebb lepas naik cuti qid dah nak kena ambik
mid termmm..
hmmm dh lahh skang nii rase mcm x bljar apee lagii >.<
whyy?
Hehehehe
sebb skng ni kan bulan pose!
class pown habis awal jeee...
so qid rase mcm x bljr sgt!
lagi pun otak niii dok mcmmm dh set ygg lepas raye bru study!
hahahah..ape pun x blh kannn.. :)
Insya Allah kalau xde ape..Esok qid pi lawat kubur kamu ye esya!
sbb next week dh nak balik dhh..dh tuu x naik dhh smp raye..
Naik pun mase 4 hari raye uhh..naik ngan pemelyy :)
Tunggu qid ye esya!
K lahh Love you!

Abdillah Murad

Abdillah Murad.

Assalammualikum ellysya!
Qid rindu name yg atas skali tuuu..
Qid rinduuu sgt dgn die!
Entahhh...Ni tgh melayan semua lagu2 dia..
tgh tgk semua video2 die..
Subahannallah! Rindunyeee...
And again qid nangis mase tgk arwah nye konsert kat singapore uhhh..
Mase arwah tgh top dulu..
Qid rindu die,piyya,cumayya and kak tasha....
Lame x dgr cite diorang semua..
Lame x pi umah arwah and tgk anak2 arwah..
Last qid pi kubur arwah punn mase qid cuti sem duluu..
Tu jee...
Bangcik..
Aku rindu kau!
Rindu sgt..
harap kau tenang kat sane..
Ohh ya! Selamat Berpuasa bangcik...
And now aku menangis dgr lagu kauu...
Aku rindu sgt kat kauuu...

Ya Allah kau hilangkan lah rase rindu pada mereka2 semua..
Aku terlalu rindukan kenangan aku yg dulu..
Aku terlalu rindu kan Aqid yg dulu..
Aku terlalu rindukan life aku yg dulu..
Aku terlalu rindukan org2 sekeliling aku yg dlu...
Kehidupan aku skng jauh berbeza dgn dulu..
Aku lost sgt tanpe dowgg..aku down gilerr bler dowg sume dh takde..
Aku thu a…

Patah Hati

Assalammualaikum..
Kecewa.sedih sayu kecik hati semua ade skang nii..
Mohon Allah kuat kann hati aku skng..Tak thu ape salah aku tertibe die ckp mcm uhh..
Niat aku col nak tnye buke ape..dh siap ke nak buke..
skaliii angkat2 jee die ckp mcm uhh.Allahuakbarr!
Sentap sampai ke hati bebb akuu..
Terusa rase nak lelehhh..
Aku pergi bukan sebb ape..
Aku pergi sbb nak capai ape yg aku nak!
Mak..Abah..adik col tdi nak ckp selamat berbuke jee...
Maaf sbb adik terus letakk lepas dia ckp mcm uhh kat adik tadiii..
Maaf makk...


Apa aku telah lakukan
Kesalahan yang mendalam
Sampai hati kau lakukan itu

Kali ini ku tak bisa
Menerima kenyataan
Kau tak lagi setia padaku

Aku patah hati
Sungguh-sungguh aku patah hati
Kernamu

Kali ini ku tak bisa
Menerima kenyataan
Kau tak lagi setia padaku oh

Aku patah hati
Sungguh-sungguh aku patah hati
Kerna mu

Aku akan pergi kerna kamu
Terlanjur menyakiti hati ku

Aku patah hati
Sungguh-sungguh aku patah hati
Kerna mu

Aku akan pergi kerna kamu
Terlanjur menyakiti hati ku
Hati ku patah hati
Ha…

Salam Ramadhan!

Assalammualaikumm
Hey esyaa..Salam Ramadhann!
Sory lah late ucap kan ramadhan kat kmo!
Hmm
Hari ni second day ramadhan..
Hari kedua ramadhan kat Ipoh untk thun niii..
Ya Allah berat rase nye...Dgn rindu kat alang..dgn ingt kat iwan..
mcm2 lahhh..
Entah lahh...
Lately selalu qid teringt kat arwah Alang...
Entahh lahh! Rindu sgt mungkinnn...
Puasa niii mybe qid balikk seremban time dh nak raye kottt..Mungkin lahh..
sebab now bz nak pi arauu and jb..mmg tak sempat derrr nak balik or singgh serembannn...
Lagi punn tinggal brp minggu jee! Hujung minggu ni dh pi Arau...
Hujung minggu dpn Mybe ke Joho...
Then minggu time 27hb uhh..time uhh bru qid ade kat ipohh..rsenye time uhh lahh mento mentee sir paris
wat majlis berbuke uh!
Lepas pade minggu uhh dah 2hb..2 hari bulan qid dh balik seremban sebb dh start cuti time uhh!
cuti x lame..cume 10 hari je klo x silap..raye ke 4 dh start balik ipoh balik dahhh...

Skng ni qid ngan group tgh pening pikir pasal proposal DAV..
enth kenapa nasib kami mc…

Thankz Mr.Toshiba!

Dia kekasih sejati akuu..Aku nangis depan dia..
Aku gelakk depan dia..
Aku bosan depan die..
Aku risau depan die...
Semua rase aku akan ade dpn die..Sbb? Sbb kan blerr
rase sume benda uhh qid akan write smthing kat blog means qid akan ade dpn die lahh kann?
Okeyy mcm yg RAMAI org ckp!
Kau mmg kena rehat dahhh..Kau dah Tua..Kau sgt berguna pade akuu..
Aku harap adik kau nantiii akann sehebatt dan sebagus kauu!
Aku harap mcm tuhh..Mase aku nak ambik adik kauu! Aku pikir pikir seribu kaliii..
Aku pikir mcm2..Aku syg kauu..sebb kau dh 7tahun dgn akuu!
Dari aku skolah smp habis 2 sem kau dgn akuuu...
Kau sgt terbaikk.walaupun kenkdng kau meragammm..Tapi nak repair kauu x makan course yg byk!
Kau sgt baguss...
Trima kasihh sebb byk berkhidmat untuk akuu!
Even kau dah tua..Tapiii..Kau buat kerja dgn baikkk tiap kali aku dlm keadaan terdesakk..
Kau ada mase lappy wany rosakk..Kau ade time cd ain problemm..
Kau ade untuk settle kan sume projekk2 aku yg last minit dlu uhh! Tq ye!
Kau sgt berjas…