Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2014

2014 :) Welcome

Assalammualaikum ellysya balqis amir fitri… Hmmm hari ni hari terakhir tahun 2013.. Esok calander 2014 pulekkk… So org slalu ckp kann…tahun bruu.buku bru.azam bru and mybe nnti akan jd pengalaman yg bru kann.. Okeyy! Enth ape qid dh merepekk dahh.. Tahun 2013… Ape yg best? Ape yg x best? Hmm tahun ni mcm suam suam kuku jerr…tahun nii qid x bercuti sgt.. Klo cuti pun just relax2..jalan2 sendri jerr… Skng nii jrng dahh ke pantaii… Skng ni jarang dahh berkhemahh bagaiiiii…. Mungkin ade beberapa factor yg buat ann qid x bercuti sgt kali niii.. First sebab qid bz ngan Arau tahun niii..jadual pack gilerrr dengan aktiviti kat Arauuu. Kedua mungkin sebab tahun nii qid lebih focus siket kat sem3..sbb qid takut gilerr naik sem3 nii hari tuu Sbb dgr cite sem3 ni sem paling menggerunkann…lagi2 ade yg kena shotting,projek2 projek dan projek… Hmmmm… And the last is mybe sebab kesihatan qid.. Ramai tahu yg kaki qid nii x sekuat dulu..x tahan duluu… Tahun nii jee qid dah xray dlm tige kali…first kat…