Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2012

miss u blog..tp hilang kata bler nak update :)

assalammualaikum esya.. qid mintk maaf sgt sgt sbb tak dpt nak updt blog...
qid bz ngan mcm mcm hal.
qid ade banyak benda nak story at kamu..mcm mcm esya.tp bler dh
ade at ruang menaip ni rse mcm semua yg qid nak story tuu hilaang..pergi tah memane...
mungkin qid rse mcm dh story jee biler qid tgk ruang nii..huhuhu
esya fhm tak maksud qid?
esya...qid dah hampir dua minggu lebih dah belajar die perak tuhhh..
qid beljr pasal ape??mcm mcm..tp qid rse subjek yg bakal menjadi kegemaran qid ada lah
IMT.kelaz puan Sall...puan sall tu mude lagi..rsenye die bru jee kot  kwin hahahah..die seorg yg sporting juga...slh stu sbb qid suke kelaz die sbb at kelaz die tuu lah qid akan belajar pasal Animasi,video,audio,gambar dan grafik..haaa perhh best kann??
mulaii hari ni..insya Allah qid akan start mynew life..even qid ade kat sni dh dkt sebulann...
tp kehidupan qid masih mcm dulu...
dan skrng atas nasihat sha! qid nekad nak mulakan yg baru..
nk bukak buku bru..nak cri member bru..nak cri sesuatu yg…
Hari ini aku menangis lagi..Atas sebab yang sama.
Aku mohon pada Allah moga moga DIA tabahkan hati aku nii...
DIA kuatkan semangat aku dan DIA tenangkan fikiran aku..
aku sangat sangat memerlukan pertolongan DIA untuk tabahkan hati aku..