Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2010

aku n atin

ermmm...
aku dh start msg atin smalam...
ermmm everything okey..
x da plak gaduh2 ngan die...
erm...
harap2 ok laaa.
mcm2 aku borak ngan atin....
die mintak gmbar esya ngan nazry..
nak bg kerh???
tp aku dah janji ngn dowg dulu...
mcm ni erk
atin cm marah ja aku x bagi

esya blh kerh qid bagi???
qid x tau la... pening...
qid xnak atin kecik ati ngan qid

jamuan kelaz ari ni

ermmm...ari ni aku g sklah lgi...
emmmm...kelaz ada at jamuan semperna
hari trakhir cikgu praktikal.
ustazah ngan cikgu geo.
aku x pat nak join jamuan uh...
xpa la..

dgr cite jamaun tu x berapa best...
ermmm sib baik aku x pergi..
lau x mesti boring...
jamuan lau ada dax lelaki yang cm
setan at kelaz aku tu cm ner nak best..
perangai pun menyakitkan hati....
sok dah start exam..
first paper eko...
ahhh...
boring...
k la out..

ceritaku ..

hari ni hari menyakitkan hati buat aku..
ahhhh..xtau arh knp ngan die uh dri smlm cri pasal.
apa yang die nak dri aku agknye...
cukup arh die wat hal at skolah smlm..
xkan hari ni nak wat hal lagi???
die ingat aku ape???
aku jerkarh nak jga ati die...
ramai owg ckp aku yang salu wat hal..
tapi hakikatnya DIE yang menyakitkan....
eeeerrrr.....aku sabar jerk ngan sume nie...
ape lagu die x puas hati ngan aku...
ahhhhh.rimas aku cm nie...
cm mane aku nak berhadapan ngan die esok nie...
adoiyai....
mesti boring esok...

haaaa....mak su nak balik sok...
perh,xsbr aku...
xtau die balik sarawak balik biler...
lau dpt ikot die an sdp....
dpt jmp owg sarawak...
hahahaha.....
best nye dpt ckp2 ngan owg srwk...adoiyai....
mak su belum smp lagi aku dah berangan...
hahahahah...
k esya...malam ni dtg dlm mimpi qid tau
qid tunggu..
hahahahah

giler shisha beb!!!!

x leh kuar umah poit...
ari tu time g melaka
kene mrh balik lambat sgt..
bdk2 ni arh,nak lepak2 dulu lah...
ni skang aku lak x le kuar...
palat tol la...
adoiyai!!!!!!!!

alamak....
ibu....ayah.......
nak kuar laaaaaaaaa...
adoiyai...dah boring tahap maksimum dah ni,
dah nak terbakar laptop ni panas dari tghari tadi on.... rindu nak lepak lyn shisha
..mulut ni dah brape lame x berasap ni oit..
adoiyai...giler aku poit..!!!!!
AHAAAAAAAA

:)

sabtu 8/5

esok ari ibu.
qid x beli lagi hadiah tok mak..
mybe mlm ni g beli kot..
nak beli apa erk??
pg td,mak lang tlepon
die kata atok x boleh bangun..
ermmm...
ape la akan jadi pas ni agak nye..
mintak2 lah jauh dari perkara buruk..
qid xnak lagi kehilangan owg tersayang..
ya allah..
apa qid ckp nie??? [SEBELAH GMBR IBU,SENGET LAK MULUT IBU,HAHAHA]

sekarang ni tgh tunggu ayah
balik dari umah atok...
ayah jerk pergi tgk dulu pg ni...
qid nak ikot tp sape nak teman mak nanti...
esya,qid x tau kenapa
malam td qid teringat time esya,nazry sume
kena kan qid time beday qid..
esya,xlame lagi beday qid..
qid rindukan time2 dulu esya...
skang nazry pown dah x da..
mybe esya dh pown jmp die kat sane kan??
sampai hati kowg sume tinggal an qid at cni
sowg2...
qid dah xda kwn dah esya...
kawan qid hanya phon n laptop..
everytime qid mengadap
benda2 tu...lau kuar pown kejap ja...
jalan sowg2 ja,tiada member...
ermm..
ari tu qid ada jmp bdk sarawak..
qid madah srwk ngan nya.
qid dah mahir ckp srwk..
k la esya....
qid ada krj ni....
salam…

yana masuk HOSTEL????

ermmm...
boring poit minggu ni...
mybe x g mane2...
ari tu dh kene marah balik lambat...
x leh kuar dah...
ai...
mesti boring an dok umah..
apa nak buat erk?
xkan nak on9 smpai malam...
melambong arh bil bapak aku..
lagi aku kene t ngan bapak aku..
nak wat krj skolah malaz...

yana cousin aku at
melaka uh dah dok asrama balik...
perh..
lagi aku boring hujung2 minggu ni..
yelah....salu msg2 ngan yana,call yana
ni die dok asrama mane bwk phone...
aku nak contact sape erk...
bdk2 ni sume busy hjung minggu ni...
nak ajak addrien lepak umah die busy
ngan handall die...
adoiiiiii....
mampos laaaa aku cm nie..........