Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2010

30/6/2010..perginye dia buat slamanye

balik sekolah tadi aku dapat satu berita sedih.
ape die???eermm..abg naim da pergi buat selama-lamanye.
abg naim,anak angkat mak dari die kecik lagi...
merangkap abg angkat aku jugak.!!!
mak aku pown die panggil mak..
mang family die rapat ngan family aku...
mak die menangis2 jumpa mak..
kesian cikgu....ermmm adik pown aku tgk sedih giler...
aku faham perasaan die....yela die an adik bongsu....


time aku bce yasin kakak nabila bru sampai dari
dari poli merlimau...ermmm kesian aku tengok die...
die kata "akak sedih tak dapat jumpe die.."
tapi aku hanya oleh suruh die sabar...coz ni semua
dugaan tuhan..aku,abah sume tenang an kakak...

aku tak boleh tahan air mate aku biler mayat sampai...
aku pown nangis same...ermmm.....aku kesian tgk adik ngan kakak...
kesian dowg...hope dowg sabar ngan semua ni.......
ni dugaan...

mencari-cari die

erm dah dua hari x nampk die... mane pergi agk nye... sakit ker die...?? ermmmm ari jumat ari tu tgk die cm x sihat ja.. knp erk die.?? cuti sakit ka??? adoiyai, rindu+risau at die pown ade skang ni... knp laaa die ni.. mane la pergi nye die... hope sgt jumpe die sok... dh risau giler dh ni..
esya..doa an qid jmpe die sok ok???
qid pown rindu esya...rindu abg,angah,azhar,azrul sume laaa... kamis ni beday abg...tapi die xde... ermmm..=/

cian die...

emmm...
yana x de suare..hahahah...
cian dear aku!!
sore rock beb...
semalam xtau arh kenape aku boring gile...
rase mcm nak menjerit jeeeee
lau aku jerit nanti owg ingat aku giler plak...
rase nak nangis pown ade..
tapi knpa aku nak nangis??
puas aku kwal perasaan aku yang x tentu arah ni..
last sekali dlm kul 8 aku g bilik kunc pintu,
aku duk dlm bilik air nangis sepuas2 hati aku...
tak tau arh kenape aku nangis...
pas nangis baru rase cm puas sikit...
ahhhh...
knp la agaknye...

tapi biler fikir2 balik,
aku sendiri x tahu knp ngan aku...
ahhh malas laaa nak pk...
janji aku dah kuar an air mata
aku yang memang tunggu mase je nak kuar ni..
hahaaha...

cite aku!!!

哈!国际扶轮倪阿克苏承认台北返回。真洛杉矶阿克苏懒惰。
帕纳斯!多巴胺德亚纳的声音。可怜的家伙。架UH阿克苏爱发烧。
昨天SHARUL的n联会,建造业训练局的AT阿克苏口径的SO
那一天同一时间彭亨。

珏美好的梦,他嗯...他一定是更容易获得gurl。
哈他青少年生殖健康美味。星期五阿勒阿勒图克疯狂无聊学校。
它不知道为什么!adine乏味到昨天这样说。瓦尼虽然我真的不回应。
我很懒惰青少年生殖健康。他们不知道为什么。我恨所有的人!但为什么?..
我不知道我记得许多怀念他的弟弟的声音。我真的很想听到她唱我自己的未来。
我太想念他..我听说他是激烈的笑..哥哥!兄弟怎么青少年生殖健康。吸毒者的弟弟,
4次错过

兄弟,如果有的话,必须是克,4次朋友家面条期待哥哥弟弟?
等待回家,4次为她的兄弟面..可怜的弟弟不是,4次呢?羞愧地走了,
4次人..为什么这么早公顷弟弟去!adoiyai .....,4次x错过!!!!!!!

boring nyeee...

ermmm...x tau arh knp ari ni boring giler...
at umah boring! at skolah lagi arh boring...
aku tgk die ari ni cm xsihat jeee...
asyik batuk2 mybe skit die dtg lagi...
knp die ni???xmkn ubat lagi ka??
aku risau tau x??
adoiyai...knp ko ni dgil ha??
sume owg syg ko tau x???

sekolah lagi...

ermmm cuti dua minggu dah pown abis...
kne skolah balik!!MALAZ nye aku....
knp laaa x cuti setahun dpt merayau2...
hahahah....
pape pown skang aku dh du ari sekolah...
arh sekolah tukar jadual lagi!!!!
dah nak abis skolah pown tukar jdual ka???
adoiyai...
berat beg poit!!!!!!!!
ermmm skang aku dok tgh,aku tukar tempat ngan jejani...
jenani.....ermmmmm result die lg bagus dari aku poit!!!!
ermmm kena lawan ni...
ari ahad ari tu anta die balik asrama...
ermmm last jumpa die...
ptg ahad uh mang agak sedih arh coz aku anta die balik asrama pas uh
member2 aku yang lepak2 ngan aku tiap2 ari mase cuti tu semua tipon
ckp dowg nak balik asrama gak...termasuk atin n syammil...
mang pas ni arang jumpa dowg arh..trutama yang skolah at pahang uh...
lagi susah nak jumpa...
pape pown time dua minggu cuti uh mang best arh...
banyak kenangang poit!!!member2 aku sume mang best!!!

k laaa....nite..

time giler ngan yana..

ermm lame x on9..
ok ari tu balik kg ada owg kawin..
kali ni x best sgt coz yana
balik lambat..
tapi ada cite yang best sgt smp
nak balik pown kiteowg boleh gelak
sampai x ingat dunia..
ya allah...macam2 hal
boleh jadi kalau aku ngan yana dah bertemu..
adoiyai..okey..
time kenduri tu aku ngan yana asyik mengutok owg
jaaa...
pas sowg2 kiteowg kutok..
mase kenduri tu jugak aku belajar satu perkataan baru..
iaitu 'kendarat' kowg tau tu ape??
mulenye aku sendiri x tau ape maksud benda uh..
rupe2nye maksud die cm catering..
kendarat uh mcm bdk2 catering yang uruskan wedding uh..
tapi catering an selalunye bdk2 skolah yang join
tapi kendarat uh owg2 tua yang uruskan...
dowg la yang angkat pinggan,basuh sume lah..

yana ckp at qid larat kerh owg tua ni
nak wat kerja..dah tau tua duk umah ja laaaa...
ermmm jahat jugak cousin aku ni an..
ermmm yana dah tersanggkut at uncle faizal..
uncle uh bru umur 20 lebih...
kiteog terpaksa panggil uncle coz pangkat..
ikot an mg x sampai ati nak panggil die uncle
coz die mu…

buku tu kene conteng.. :(

ermm xtau nak ckp ape sekarang...
yang aku tau sekarang buku yang aku aku dah
jage setahun lebih uh dah x macam biase...
buku tu aku dpt mase aku form 2..
aku ingat lagi tarikh die 5/10/08...
time uh abg mie yang bagi at aku..die kate abg mintak tlg bg an..
pas aku dpt aku terus jumpe abg..abg suh jage buku uh..
ye aku jage buku tu...sampai ade satu hari tu abg kate
xsia2 die agi aku buku tu secare free coz aku jage buku 2
elok2.sampai dh setahun buku tu at aku pown still nampak baru..
sejak abg pergi aku mula bce buku tu balik...
satu ari tu member aku tnye ade novel x..
aku pown ckp pasal nobvel abg uh...aku harap die jage btl2...
aku bagi la die pinjam..mang hati aku 100% kate die akan jage..
sebab aku tgk sblum ni brang2 die die jage btl2...

samalm aku mintak buku tu cozl lisa nak bwk balik...
die pulang an kat aku...aku x tgk pape aku terus bagi at lisa...
sekali lisa kate bku tu dh berconteng!!!
tekejut aku...sblum ni buku tu bersih ja...
aku tgk byk tempat berconteng...
aku test padam tapi x boleh…
mizz u so much ellysya balqis bt amir fitri

KENE BALING TEPUNG..

ermm seperti yang di rancang
ari ni lepak at lake garden satu hari suntuk..
perh! penat poit...qid grak dari umah tadi kul 11 pastu g bli air dlu at seremban coz si jejani uh suh qid bawak air plak.. pas uh smpa sne qid ajak dinie turun time uh die at kedai mak die. lepak ngan qid..sempat gak la kite owg ambik gambar.. mcm2 borak ngan dinie..tunggu wani n fatin lambat sngat.. dah boring tunggu qid ajak dinie ngayau at lake garden uh.. pe lagi mrayap je kite owg...pas uh mak dinie suh dinie balik kedai balik coz kedai ramai owg..terpaksa la dinie naik..tinggal aku sowg2...aiiii tunggu2 dowg x datang pown.. boring dah aku tunggu...
ermm akhirnye dowg datang gak..bengang giler aku tunggu dowg.. time dowg dtg aku ngah lepak at tempat moto..dowg tipon cari2 aku.. tapi aku wat x tau jerh at atas uh...abis makan keropok lekor baru aku turun..ermmm...dowg bli pizza tok aku...ai..bru mkn pizza esok uh makan lagi... tpi nak wat cm ner an..owg bli mkn laaa...first2 tu aku rase yang dowg cm lain je tau.. maksud…

lepak ngan yana..

ari ahad ari tu 6hb balik melaka ada kenduri kawen..
ermmm time uh mg malaz giler nak g..ye laaa kampung uh an panaz..
ermmm..tapi,fikir2 balik kalau aku xg xpat la jumpe yana..
lame wooo x jumpe die..ni je la mase tok aku jumpe die..
sjak die duk asrama mg jarang giler jumpe..
mase balik kg uh aku,ayah,ibu n along ja...
kita owg tunggu family yana at pantai..
sempat gak aku snap sekeping gambar at tepi pantai uh..
lame tunggu family yana..sampai owg tegah mandi at laut uh
segan la aku dok pandang2 dieowg mandi..
hahahah...
tah pape tah dowg uh...

ermmm time at umah owg kawin uh..yana mang cun giler..
hahahaha...[jangan perasan sgt yana]hahahaha
tapi serius ar mg cun...pas makan aku terus lepak ngan yana
at satu kedai dkt2 c2...
parent kiteowg still lagi at umah owg kawin uh..
kiteowg ja yang lepak due owg at c2..
best giler arhh,lame xlepak ngan die..
last lepak ngan die time abg Ijam kawin uh..
tu pun hujung tahun lepas time lepas abik result PMR.. lame kiteowg x jumpe...dlm 6 7 bulan la gak x jumpe...

cuti dtg lagi....

ermmm cuti skolah lagi...mcm2 dah plan dah ni.. tapi minggu kedua 14hb kena g skolah ambik exam geo plak.. ermmm xpa aaa... ari tu dinie ye ye je plan mcm2 ari cuti ni... tapi smp mase cui ni ..aku col x angkt..aku msg x reply... aku mizcol die wat x tau jeee... ahhh penat aku..!!! die tu...ari tu reunion pown last minit cancel an... ermmm..sabar jerk laaa... wani,atin,shah nor ajak kuar ari rabu ni 9hb nak jumpa.. cm biasa la port yang akan aku pilih adalah LAKE GARDEN.. tempat yang x akan aku jemu untuk selama-lamanye... maybe jadi,maybe xjadi benda uh... ye laa sape tahu an apa akan jadi akan datang ni...


ari tu bdk2 ni salu ckp knp lake garden,lake garden,lake garden!!! dowg boring agaknye...hahahah tapi aku x akan boring..hahahaah aku akan tetap datang tempat tu setiap kali cuti... tu janji aku dulu dgn seseorang at tempat tu.. aku akan tunai an... janji tetap janji beb!!!

cerita beday kamek!!!

ermmmm skang qid dah pown genap 16 tahun.perh! dh boleh ambik lesen..
hahahahha...ari tu punye beday first time dak2 skolah yg wish...
sebelum ni dak2 qid jerh wa mcm2..tp dak2 skolah pown wat mcm..
qid x terfikir plak dowg blh beli kek tok wish beday qid..
ermmm terharu..terharu...hahahaha..
ye la mane x terharu seblm ni member2 qid jerh yg wat mcm2 beday qid tp
kali ni dowg sekali..
ha pasal hadiah..:mcm biasa laaa...dari family yg mcm2 tahun lepas..
ok laaa dari x da an??atin bagi cm buku ada ayat2 al-quran..
ermm die nak aku berubah tu...wani bagi tedy bear!! ermmm x pernah seumur idup
id dapat bear..hahahah...tapi x pa laa.qid trima ajer ape owg bagi...wani ada gak bagi cadbury..
qid rase qid tahu ape maksud die uh..ahhhh...x nak ingat...!
owg first wish qid wani..dulu owg first esya n nazry..
tapi skang x lagi..
ingat lagi mase dowg bagi kejutan at qid time beday uh...mg best giler...
tahun ni bdk2 ni lagi arh...
dah elok2 nak masuk karoke g cancel lak...
mcm2 dowg ckp..dah la aku dah byr..abis …