<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Tuesday, 29 November 2011

salam esyaa..
qid sakarang kat umah emi..
ermm,semalam esya thu,tgh jalan2 gi beli kain dengan mama,akak semua lah!
time tgh jalan2 dri satu kedai ke satu kedaii uhh tetibe kaki ni kremm plakk..
sakittt sangat esya...ya Allah Dia saje lah yg thu bertapa sakitnyee kaki qid semalam!!
bukan kremm jee..nak lurus kann pown sakitt sangat esya..
haaa time tu gakk ayah suruh balik blik!
ayah try cri owg suruh urut..
time owg uh urut2 mcm lah die soal..
die tnye qid pernah excdnt kee??
die tnye kaki pernah simen kee?
dah berape lame kaki ni sakit lahh!!
mcm2 lahh!!
sampai ann qid mengamokk lah..last qid ckp" ni nak berburak kee nak picekk ni??"
haaa kena kau sekali ngan qid....
sampai qid kena marah balik ngan ayah semalam!!
lantak lahh!!ati qid sakit dowg thu kee???

~dah tuu pgi tadi ayah bwk gi klinik at sni...
dowg kate besi at kaki ni ade mslh skit..mungkin sbb dh terlalu lme tu yg die sakit blik uh!!!
aduhhh FUCK betull lahh!!!
doc uhh suruh pakai tongkat buat sementara...
mcm2 benda plakk nak jadi skng ni...
lepas satu2....lepas kaki ni ape plakk!?????
qid fed up lahh mcm ni...
lepas satu satuu jadi...adoiiiiii..
ayah kte balik semban ni buat balik x-ray..
coz ari tuu kate nak buat dh cancel kannn...
lepas x-ray ayah kte ikot je ape perkmbngan lps uhh!!!
ahhhhhh pape je lahh ayah oii..
*tadi time duduk2 uhh skali lagi kaki ni buat hal..mcm BANGANG lahhh...
memang qid campakk jee tangkat tuu tadii..
heyyy mampos lgi bagus lahhhh...
lau idop pownn mcm niii wat ape!!!
aduhhhhh

~qid ade satu berite buruk untuk esya skng ni!!
sebenarnyee brita yg sngt burukk utk qid terutamanyee...
 ira excident kul 7 lebih tadi..
dekat area USJ.aduhh..qid dapat col pown dri abg jef..
abg jef yg gi tmpt uh!!
parents die x thu lagi time tuu...
qid x thu mcm mne keadaan die skng ni..
abg jef kate time abg jef smp2 jee dowg dh bwk ira masuk ambulans..
yg abg jef sempat tgk moto ira tuu dh jahanam abis..
aduhh kalu dh moto pownn jhanam..ira ni mcm mne?
ira sory aku x pat same ngan kau..
aku doakan kau ok!


**ok lah esya..ti smbung


Official Template By BudakPEMALAS