Skip to main content

KAKI aku kenapa?? ;'(


salam esyaa..
qid sakarang kat umah emi..
ermm,semalam esya thu,tgh jalan2 gi beli kain dengan mama,akak semua lah!
time tgh jalan2 dri satu kedai ke satu kedaii uhh tetibe kaki ni kremm plakk..
sakittt sangat esya...ya Allah Dia saje lah yg thu bertapa sakitnyee kaki qid semalam!!
bukan kremm jee..nak lurus kann pown sakitt sangat esya..
haaa time tu gakk ayah suruh balik blik!
ayah try cri owg suruh urut..
time owg uh urut2 mcm lah die soal..
die tnye qid pernah excdnt kee??
die tnye kaki pernah simen kee?
dah berape lame kaki ni sakit lahh!!
mcm2 lahh!!
sampai ann qid mengamokk lah..last qid ckp" ni nak berburak kee nak picekk ni??"
haaa kena kau sekali ngan qid....
sampai qid kena marah balik ngan ayah semalam!!
lantak lahh!!ati qid sakit dowg thu kee???

~dah tuu pgi tadi ayah bwk gi klinik at sni...
dowg kate besi at kaki ni ade mslh skit..mungkin sbb dh terlalu lme tu yg die sakit blik uh!!!
aduhhh FUCK betull lahh!!!
doc uhh suruh pakai tongkat buat sementara...
mcm2 benda plakk nak jadi skng ni...
lepas satu2....lepas kaki ni ape plakk!?????
qid fed up lahh mcm ni...
lepas satu satuu jadi...adoiiiiii..
ayah kte balik semban ni buat balik x-ray..
coz ari tuu kate nak buat dh cancel kannn...
lepas x-ray ayah kte ikot je ape perkmbngan lps uhh!!!
ahhhhhh pape je lahh ayah oii..
*tadi time duduk2 uhh skali lagi kaki ni buat hal..mcm BANGANG lahhh...
memang qid campakk jee tangkat tuu tadii..
heyyy mampos lgi bagus lahhhh...
lau idop pownn mcm niii wat ape!!!
aduhhhhh

~qid ade satu berite buruk untuk esya skng ni!!
sebenarnyee brita yg sngt burukk utk qid terutamanyee...
 ira excident kul 7 lebih tadi..
dekat area USJ.aduhh..qid dapat col pown dri abg jef..
abg jef yg gi tmpt uh!!
parents die x thu lagi time tuu...
qid x thu mcm mne keadaan die skng ni..
abg jef kate time abg jef smp2 jee dowg dh bwk ira masuk ambulans..
yg abg jef sempat tgk moto ira tuu dh jahanam abis..
aduhh kalu dh moto pownn jhanam..ira ni mcm mne?
ira sory aku x pat same ngan kau..
aku doakan kau ok!


**ok lah esya..ti smbung

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam