<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Friday, 31 December 2010



2010..
ade yang menarik,ade yang tidak...
2010 aku bjumpe ngan owg yang aku syg setelah 4 tahun x jumpe,bukan sowg...tapi ramai dan 2010 juga aku byk kehilangan owg yang aku syg..
siape sangka owg yang same2 ngan aku time 1hb 01 2010 dah x de ngan aku time 1hb 01 2011..
bukan x de untuk seketika tapi untuk selamanya!!!!!

2010: aku kehilangan atok... dua2 atok aku dah xde!!! dah xde sape yang boleh aku panggil atok,dah xde sape untuk aku manja mcm mane aku manja dgn atok2 aku dulu...time atok rahman meninggal,aku still ade atok yahya..but now dua2 dh xde..atok yahaya meninggal time 25/8/2010(rabu)..dah xde dah tangan seorang atok yang akan aku cium di setiap pagi raye...aku rindu mereka...

aku juga kehilangan seowng kawan baik,DANIEL...kawan yang paling baik aku ade..
akibat kemalangan die meninggal..tinggal kan kami semua...DANIEL excident kat area damansara..sehari sebelum die meninggal tu die ade col..lme kteowg beborak..die meninggal time 06/1/2010(rabu)..awal tahun ari tu...dapat tau time at sekolah..akak dtg ambik bwk blik tok g umah die...sedih sgt time uh coz bru lagi kehilangan esya time bulan 11 tahun 2009 tuuu..
pape pown aku terima semua ni...

time 10/4/2010 (sabtu)sowg lagi meninggal,sepupu aku..meninggal at HKL coz penyakit yang die tanggung..die tahun form 5..impian die nak ambik SPM x kesampaian..kesian die..ERY..walaupun ko dh xde..tapi kteowg still ingt at semua perangai ko..sikap ko yang jenis selamberr tu,membuat kan kteowg senang nak rapat ngan ko...ape yang membuat an kteowg rindu sgt ngan ko adalah nak dgr gelak tawa ko angah!!!!!...kteowg sumee rinduu sgt ngan koo...

17/4/2010(sabtu)..
tarikh ape tu??ermmm tarikh sesowg insan yang bernama ABDILLAH MURAD telah menemui ajal nyee...atau name panggil nye ACHIK SPIN..achik telah meninggal akibat terlibat dengan sato kemalangan di lebuhraya...kereta achik telah terbakar,tapi..nasib baik arwah sempat di bawa keluar dari kereta tu seblom terbakar!! kalau x..tak tau laa ape jadi..ermmm ;(

30/6/2010 (rabu) pulak aku dapat berita buruk yang ABANG NAIM meninggal dunia akibat terlibat dalam sato kemalangan di ampangan..betul2 depan umah atok yahya abg naim excident!!..ape yang aku dengar cite mase kena langgar tu moto abg naim melambung tinggi!!
pape pown ni semua bukan salah abg naim..ni sume salah sowg pemandu yang sengal pergi langgar arwah..ni semua gara2 kereta tu dipandu dgn begitu laju!!..sengal betul...sbb die,hilang sto nyawa!!!BODOH!!!
abg naim meninggal sehari sebelom befday arwah achik...

awalnye,daniel...pastu ery,pastu arwah achik pas arwah achik abg naim plak pastu time bulan puase atok yahya plak...
mang x sangka btl aku ni semua akan jadi dlm mase sto tahun,5 owg yang aku kenal and blh di kata kan rapat meninggal... ;(
pape pown aku kena lalui gak ni semua...ni semua urusan tuhan..die yang tentu kan semua nya...aku dan jugak yang lain harus menerima semua nyaaaa...
dan ape yang boleh aku buat adelah mendoakan agar mereka2 semua tenang dan sentiase berada di kalangan owg2 yang beriman..amin..

kalau laaa mase boleh stop kejap!!!
nak jeee aku stop an...coz 2010 ni byk bende yang jadi..aku x nak tinggal kan 2010!!!
ermmmm

Tuesday, 28 December 2010


ptg td tgk gmbr fatin ngan kawan2 die time at asrma..
tak tau laaa apsal pas tgk jee perasaan aku berubah!!
awal nyee aku ok...pas tgk jeee aku lain...
aku malaz nak lyn sume owg yg ckp ngan aku!!!
knp erk???

bler tgk pic die uh,aku tak tau nak ckp ape perasaan aku ni...
rase cemburu,marah,sedih and kdng2 aku rase epy coz aku
tgk die epyy jee at sne....

CEMBURU!! untuk ape aku cemburu ye??
ermmm mungkin aku cemburu dgn kwn2 die,sbb dowg bersame die,
tapi aku!!! tidak,aku x bsma die...aku sowg2....biler ak rse cemburu dgn kwn2 die,
ati aku mula rase MARAH!!!pade siape???ermmm aku pown x tahu laaa,yang pasti hati aku panaz tgk gmbr2 tu....ptg td jugak,aku hampir MENANGIS sbb aku rase aku x dpt ape yang aku nak...aku x dpt bgembira dgn kawan2 yang btl anggp aku kwn,aku x dpt idop yang mcm aku nak!!!!!aku sendirian!!!!aku sowg2 time aku susah!!
dan aku hanya ada kawan biler aku senang,biler aku epy!!! itu sja...dan aku pasti mereka sentiasa bersama bile mrk susah dan senang!!!! mcm mane terjadi at aku ngan fatin dlu,aku pasti mereka semua tentu mcm tu....
tapi biler fikir2 balik,aku kena happy kalau owg yang aku syg uh epy...aku pasti fatin epy dgn kwn2 die....dan aku juga kena happy untuk itu!!!!

tapi mlm ni aku x kuat untuk tersenyum melihat gmbr2 die time at asrma...
aku x mampu eppy bile lihat gmbr2 epy mereka....mcm mne yang selalu aku lihat aku x dpt lakukan......mlm ni aku terpaksa menangis!!!menangis semampu aku!!!
yang aku thu aku tak akan ade antara mereka semua...
aku tak akan bersma die mcm dlm gmbr2 uh..blajar,tidor,makan,borak...
semua nyee sma2...apa yang aku impikan untuk hidop ngan die mcm adik beradik,
kini di rase kan oleh kawan2 asrama die....impian aku,jadi kehidupan owg lain...
itu yang buat aku menangis!!!! impian aku,sowg tak thu..die juga xtahu impian aku
sejak form two..tapi mlm ni...aku terpaksa coretkan segalanya at sini sebab aku tak mampu untuk tanggung nyee tagi...impian aku musnah!! dan memang tak akan tercapai
walau abad biler skali pown....mlm ni aku janji pade diri aku,yang aku tak nak simpan azam tuu lagi...impian aku tuu membuat kan aku bertambah marah,benci pada fatin aqilah...aku tak nak lagi semua tu...
kadang kala senyuman die buat aku menangis,menangis bukan bererti sedih,tapi gembira kerna die sudah bahgia dgn ape yang die ingin kan!!!!!dan aku bkn sape2 pade die untuk menghalang semuanye,..walaupown hati aku sakit melihat semuanya...tapi,aku tak boleh buat ape2...itu kehidupan die..dan aku bukan sape2 pade die untuk halang semuanye......

"fatin,andai kau bace semua ni.aku nak kau tahu aku akan sentiase doakan ko dpt kwn yang terbaik dari aku!!!dan aku nak sgt jumpe kawan baik kau kat sana,aku nak pesan pade die,jangan sesekali lukakan hati kau sbb aku thu kau byk terluka saat kau bersama aku dulu..aku thu tu semua fatin..maaf an aku..."





insan ku sayang kini menghilang!!!
ermmm lagu nyanyian arwah achik..
qid tak tahu laa kenapa dri mlm td asyik lagu arwah
jeee qid dengar...dulu time arwah ade selalu qid ikot cite pasal die..
beli majalah yg ade cite pasal arwah or SPIN..errmm

ingat lagi time ari sabtu 17/4/2010 tuuu..malm uh g makan ngan family
at luar,tv at c2 bkak berita pasal sto kemalngan..qid x dgr sgt sape owg uh!!
tgk jee laaa tv uh dri jauh..
qid siap ckp "kesian owg yg kereta terbkar uh,hangus ke die?"
pas uh ade sowg member qid msg, "kesian qid,penyanyi kesukaan ko dh meninggal"
terkejut qid...qid tanya die sape???
die kate "ACHIK SPIN" ermm qid x pcye time uh...
qid marah bdk tu time uh,coz ckp bkan2 pasal achik..
sebelom tido mlm uh,qid trima msg from abg, die kate "adik,tgk berita tak?achik spin meninggal..abg tau adik msti x percye kan,tp bnde ni btl dik"
fmily qid tahu yg qid minat sgt ngan arwah..biler dh bce msg uh qid tros tipon abg tnye btl ke??
ermmmm ternyata betul, achik spin penyanyi kesukaan qid uh dh meninggal dunia ptg uh..
errmmm gah 1 ptg uh kali terakhir kmi peminat2 achik tgk muka die scra live..

qid nangis time uh...qid sedih...
ermmm tibe2 qid teringat time qid jumpe die dulu,tapi syg...sto pic pown xde qid ambik time uh!!qid ingat qid akan jumpe die lagi lain kali..rupe2 nye dah x dee dah...
klu qid tau laaa ni sume akan jadi,qid ambik gmbr dgn die..
tapi tu semua takdir kan..yang mampu qid buat,sedekahkan al-fatihah buat die and doakan semoga die tenang kat sne...

hari ni btl2 terasa rinduuu sgt at arwah...
walau pown qid xde pape petalian ngan arwah,tapi qid rinduu sgt ngan arwah..
qid sayang pade arwah..






ermm esya,now qid ade at tempat mk cik!!
ermmm ni kali terakhir qid dtg sni untuk thun ni...
next year x tau lagi laa dtg ke sini ke x???
ermmm rase nye my dad x bg kot dtg sini next year!!
tau2 jee laa perangai ayah uh...
qid bosan laaa nak msok thun dpn!!
pape pown qid kena gak hadapi sume ni!!
adoiyai....

minggu ni minggu last cuti,
next week dh skolah!
mlz btl qid...
nak mengadap ckgu,buku!!,whitebord uh!!! adoiyai...skit mate laa weiiii..
haahahahaha
ermmm ayah suh tusyen at semban!!mlz laaa..
igat nak g at ampngan jaaa...
tapi pape pown kne bincng ngan dinie dlu...
ermmm..

*ermm xde pape yg qid nak story esya...
ok laa t qid sambung laa k

Wednesday, 22 December 2010

ermmm qid ade story yg sgtttttt bodoh!!!
ade sowg minah ni,mg x pernah laaa tgr qid langsong at fb..
sekali smalam die tgor qid..
lme kteowg bls2 coment!
qid pown x kisah an,qid lyn jaa laa..
bler qid on chat pown die chat ngan qid...
time uh qid ngah main game,so qid mls nak lyn...
tapi qid lyn gak laa tkt die ckp ape plak nanti an...
pas dh chat2 uh die mink no.phone..
owhhhoooo...sori skit..bru kenal 5 minit nak mintak no.phone...
and qid teringat plak yg qid ade letak no. at info...
tros qid padam time uh!!!
perhhh!!! mg giler laaa pompuan uh...

pg ni qid on9 qid bkak laa wall die,nak tau die sape coz pelik
gak smalam tetibe jeee ajak kuar arh,mintak no.phone laaa...
qid check2 tgk die kwn baik pade sowg penk BODOH!! yang
paling qid benci at FB ni!!!!!!ape mslah qid nak kwn ngan aku ha!!
eeee..!! die tau aku benci kwn die pas uh terhegeh2 nak no.aku and jmpe aku!!!
ape cert!!
ko ingt ko lawa sgt!!!
lau esya at tempat qid an,mg esya rimas punyee
time chat ngan die tu!!!!!

Tuesday, 21 December 2010


hey esya..
ermm nak tau x,kes kteowg sume dh
selesai dh..mak pown dh bg lmpu ijau tok g sne blik!!!
hahaha x sbr btl qid...dk2 ni pown mybe ikot kot...
tapi x tau nak g ble...
tapi cm mane pown qid kne g gak,coz brng2 sume ade at sne!!!
byk!! at sne, x bwk blik!!
adinie ajak kuar ari rabu mggu dpn [29/12/2010]
ingt nak kuar arh jap..
tp bler plak nk g sne???
4 ari jee lg dh nak bkak skolah blik!!
cm nerh erk??
ermmm....
qid tanya abg,abg kte g jee ari rabu mlm khmis uh..
so,lau abg dh ckp cm uh qid ikot jee laaa...
jap lg bru nk contct dk2 ni bg tau!!

ermmm lau laa kte owg x wat hal ari uh an,mg skang tgh berseronok at sne ni!!!
ermmm lau pK2 blik kelakar gak an...
masing2 bergegas bli tiket,heboh nak blik cpt coz ade yg mnunggu at umah!!
hahahah walaupown tau nak mengadap singa2 yg garang tp kteowg akur gak
blik.!!
sengal jeee..tgk skang ni mengelabah nak g sne blik ambik brng2...
ann dh byk kerja...
adoiyaiiiii....
si remy uh jd g pindah sabah!...tp die duk area labuan ngan mak cik!!
lau x silap skolah uh punye name mutiara kot!!!!
kott laaa,x ingt sgt laaa....
best laa die..ermmm!! ;(
yang qid ni cm nerh???
ermm..tunggu ja laa ckp mk ayah!!
tinggal 2 minggu jee lg ni!!
ermmm..

Monday, 20 December 2010



ermmm ade dlm 2 minggu lagi skolah akan di bukak!!
kejap jee cuti!!
boring nyee nak sekolah balik..
SPM plak tu!!! adoiyai..
mg boring giler laaa nampk nyee thun dpn...
tapi lagi cpt abis lagi bagos coz qid nak berambos cpt2 dri sekolah uh!!!
skit jiwa jaa...
ermm...brng2 skolah ade yg dh beli2 ade yg blom!!
mlz btl nak siap an brng2 nyeee...

ha smlm ade sto kes!!
ape die?? ha ade bdk sengal yang on fb qid tanpa kebenrah..
pas uh tah pape tah
die post at wall qid skit jiwa btl!!!
mg sengal dk uh!!!
sengal,songot senget sumeee ade laa at die... LENGKAP!!





Saturday, 18 December 2010

ari ni giler2 x de mood!!!
xtau laa knp!!! bosan,skit ati,kecewa,putus asa...
SEMUA ade....skit jantung jee xde...
lau skit jantong maunyee qid mampos ari ni!!!

Friday, 17 December 2010


ermmm pagi2 qid dh bgon...
mlm td boleh di kate kn x tido laaa..
ye laaa bebork smpai pg!!
kul 5 bru ingt nk tido,kul 6 dh bgon blik!!
tido ke name nyee tu...
macm2 kiteowg bork mlm td...
ermmm ye laaa t ble dh bkak skolah,dh jarang jumpe
and jarang dpt bork2 cm smlm,,
mg best gler laaa...
tp sayang remy xde...
ari ni bru die dpt kuar kot...
akmal dh nak blik s'pore dh esok!!
ermm pas tu masing2 pown beransor blik..
ahhhhhhhh pas tu mula rutin harian kami yg sentiasa boring tuuuu..
ermmm nk wat cm nerhh an...dh name pown STUDENT!!! kna laa lalui sume ni..
ermm boring btl...

*k la t qid smbong lg!!!

Tuesday, 14 December 2010

hari ni mcm2 jadi at cni!!!
remy masok hosptl..
qid kena marah ngan cik mami
bukan qid jeee....kami semua yg tgh bercuti ni
kena marah!!!adoiyaiii parah!!
si remy ni pown sto,gatal sgt cri penyakit smlm!!
an skang dh susah,semua rahsia terbongkar!
AMBIK KOOO!!!!! ^^ gatal sgt ikot kteowg...
eee......
tu kire ok laaa kne marah at cni..
pas tu pakcik g col mak bpk kteowg plak!!
adoiiyaiii...
dah laaa qid mlz nak blik..
bler dh jd cm ni lg malaz laaa qidd nak blik!!
tgk2 t qid skolah sni!!^^
hahaha ok gak an...ermmm AMAN IDOP!!!!
^^ hahahah ^^

si remy uh mybe kena tahan wad dlm 3 or 4 ari laa...
dh tau nak mam******* g ikot kte owg..
adoiyaii x tau laa nak ckp pe..
nak marah,COUSIN plak tu...
nak hamun,KESIAN plak aku at die...
hayyyyy x tau laa nak ckp!!!!
sengal2 sengalllll!!!!....
makin ari aku at cni makin sengettttt otak aku ni...
hahaha pape pown bestttt...
idop aman.....

btl laa esya,idop aman at sni..
x tau laa knp qid ckp cm tu...
tp tuu laa yg qid rse spnjang at sni..
ermmm at best laau qid asal cni...
duk sni...x yah duk dgn tmpt yg huru hara tuuu...
ermmm...hahah ape laa qid merepek ni annn...
hahaahah

abg ada ckp ari ahad sblom bkak skolah die nak g perak
jumpe awex die,lau nak ikot die suh blik seblom trikh tuu..
insya-allah esya qid akan ikot abg nanti...
tadi g bli stationery tok skolah..
ngah eppy2..
si akmal..g ckp cm ni,

"lau kak esya ade,mesti die yg pilih an brng2 tok zac an...
zac an x reti bli rng sendiri..mesti kak esya yg tlg..."

ado makkkkk.....bapak sengal bdk tuu...
sib baik laaa die adik sepupu qid...
lau x dh lame qid sepak2 mulut die....adoiyaiiii...
start dri die ckp uh tros automatik otak ni tringt time2
g shopping ngan kmo!!!adoiyaiii dik..apsal laaa ko ingt an aku
ende2 ni semua....bg laaa otak aku rest kejappp...
ermmmm....
tapi qid x boleh nak mrh die...
die x perasaan kot ape die ckp...
lgi pown die pown rindu at kmo..
mesti die pown ade terpikir pasal kmo time tu..
that's why he said like that..btl x??
ermm so bler die dh ckp cm uh qid diam jee...
nak jwb!! x tau plak nak jwb ape...
erm ;(

* k laa t qid sambong!!!

Monday, 13 December 2010


ha esya..
skang background blog qid wat lgu kau dan aku
by akim and mila tuuu..kmo ingat lg lgu uh???
lgu yg angah kene an kite time at dataran uh...
ermmm susah tok nak lupe an tu semua...
mg best giler lgu uh!!!time tuu pown best gak,walau pown malu
tapi besttt gilerr biler ingt an blik..

mlm td akmal dtg umah...die bru sampai time uh,
dia kte die rindu kmo!!AKAK ANGKAT DIE!!! :)
qid ingt an qid sowg jee rindu kmo,
rupenye ade gak owg lain yg rindu...hahaha
perasaan jee qid ni..hahahh :)
kmo tau x esya,sepanjang qid at sni qid always ingt kmo!!
ermmm rase mcm xsbar nak jumpe kmo...
kdng2 qid bertanya gak at ati ni...
"bilerrr laa tuhan ni nak ambik aku"
ha tu yg qid tanya pde dri ni...
mungkin sebab dh terlalu rindu at kmo ni...
and mgkin sbb qid nak sgt jumpe kmo!!
haiiiii...mcm2 an...

tapi lau qid tnye cm mane skali pown jwpn nyee qid tetap x tau..
hanya DIA sajee yg tahu biler...
ermmmm qid tunggu jee laaa..
tp lg cpt lg bgos...
harap2 laa kite dpt jumpe lg an esya...
walau pown at alam ke-2 qid tetap nak jumpe kmo!!!
sbb at sni qid dh terlampau rindu pde kmo!!!

*ok laa t qid smbung lg

Sunday, 12 December 2010
Tega ku berdiri sepanjang malam
Mengintai dada langit yang tersergam
Dengan menitip doa dan impian
Di saat melintas sang kelodan
Kau di sisiku sentiasa
ellysya

Kudambakan kita hidup bersama
Sepasang kekasih teman yang setia
Asalkan kau sudi ku kan bahagia
Kerna ku percaya
Jiwa kita satu tak terpisah
ellysya

Bila malam mengundang hujan
Hadiahkan jutaan rintangan
Niat yang asal tetap kan kukotakan
Hendaknya hajatku kesampaian
Kau di sisiku sentiasa
ellysya

Ku dah cuba hidup tanpa dirimu
Terbukti duniaku haru biru
Mudah hilang punca dan arah tuju
Fikiran meracau tak menentu
Emosi terganggu

Hariku kelabu
Bantulah aku
Bantulah oh ellysya
Katakanlah pada ku kau juga sama
Sama merasa seperti ku ellysya
Kita menjejak erti cinta yang sama
Ooo...

Ku dah cuba hidup tanpa dirimu
Terbukti duniaku haru biru
Mudah hilang punca dan arah tuju
Fikiran meracau tak menentu
Emosi terganggu
Mengapa bisa jemu
Mengapa bisa rindu
Mengapa bisa jadi begitu




hey esya..
ha smalam 11/12/2010 ermm majlis perkahwinan abg saiful
telah di wat at umah die...
ermmm tema die wana purple...
ha..best arh gak wedding die ni..
kek 3 tingkat!!
mang best arh kek die!!
dah laa cantik wana purple uh!!
ermm..
time at sne x sempat ambik gambar sgt!
coz bz cikit..
ambik gmbr pown time owg dh kurang dtg...
time tgh lepak2 ngan family sume...
ermmm pak chik ipoh and pak su pown ade blik!!
best arh gak coz dh lme x jumpe dowg kannnn..


ha pasal hadiah kan,boleh di kate an hadiah dri
kteowg sato family yg mendapat perhatian..
hahahaha [perasaan sudah]
ye laaa..owg datang jeee tgk kotak hadiah kteowg..
nak tau sebab ape???
sebab qid ade tampalkan gambar abg saiful time die akad nika
h!!!
and qid ade edit gmbr uh tok wish slamat pengantin bru kat dowg!!!
hahahahah tah pape kannnnn....

qid ade suruh ayah ambik gmbr!!tp pic uh x berapa btl laaa...
ermmm x pa laa...qid masok an gak dlm ni ok!!!

time karoke qid qid duet ngan angah lagu memori berkasih..
pas abis tu,alang suh pengang dlu mic tu...
ingat an pahal!!rupenye die suh nyanyi bahse iban punye versi plak!!
terpaksa laaa duet ngan alang lgu tu versi iban punye..
alang uh selamberrrrr jeee...mentang2 laa die dJ time tu...
pape perh pown wedding tu sgt best!!!!:)

ok laa esya t qid sambong lg...

Friday, 10 December 2010

esya...
hari ni qid on9 at cc..
TERPAKSA...
ikot an qid mg x pat on9..
but qid cari gak tempat yg ade line..!!!
now qid jaoh dri kwn2 qid...
qid aman kat cni...
tujuan qid ke sini tok lupe an segala2nye hal thun ni...
tapi bler qid sowg2,membuat qid pK blik ape yg jd spanjang thun ni!!!!
BANYAK bende jadi esya....

qid rase kan,sejak kmo pergi ni,
makin banyak hal yg jadi antara qid dgn kwn2 qid!!
xtahu laaa kenape...
kadang2 giveup jugak ngan sume ni...
rase putus ase pown ade gak!!!
tapi,qid ingat kate2 kmo esya,
yg idop ni x mudah!byk dugaan,kalau sekali kte putus asa
selamanya kite akan merana dan kecewa!!!!
qid ingat lagi semua tu esya...
and kata2 tu yg qid selalu sebot dlm hati ni biler
hati ni btl2 sengsara!!!!
qid on9 ni sebab otak ni dh berserabot pK
hal at seremban!!!hal ngan member2...
heiiiii apsal dowg ckp qid cm tu??
cube dowg pK blik dari awal masalah hubungan ni,
salah siapa??qid x kan wat perangai mcm sekarang klu dowg
xwat hal!!!!

qid x fhm btl laaa....
ade yg suh qid ubh perangai qid ha!
nak ubah ape???
qid jdi cm keras kepala cm ni sbb dowg gak!!!
dulu qid xde cm ni de...
pas ape dowg wat at qid,tu yg jdi nye keras kepala ni!!!!
dowg semua at seremban uh SENGAL!!!!SEMUA NYE!!!!!
eeee....bodohh!!!!!!!
dowg x pK ke pasal qid ni!!
ops! lupe plak,dowg an ade member bru!
lupe plak an...
ahhhhhh...
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh pecah kepala ni laaa
lau PK pasal ni semua!!!!bodh2 bodohhhhhhhhh.....

"AKU RINDU KOWG,KOWG TAU X HA!!!!!!!!AKU NAK KOWG NGAN AKU,
BUKAN NGAN OWG LAIN!!!!!!AKU NAK KOWG ADE NGAN AKU TIME
AKU EPY AND SEDIH!!!!AKU NAK KOWG MSG AKU CM DULU,COL AKU!!!!
MANE KOWG PERGI HA!!!!!AKU RINDU GILER AT KOWG NI TAU X!!!!
YG PALING PENTING,AKU NAK JUMPE KOWG B4 AKU MATI!!!!TU JEE HAJAD
AKU...NAK JUMPE KOWG!!"


Friday, 3 December 2010

ermmm smalam qid kuar ngan wani...
kuar dowg....g tgk wayang,.
hhahah wani nak kena an qid...die kte
die x reti bli tiket wayang...
sebelum die kena an qid baik qid kene an die dlu an....
qid pown ckp laaa at die yg qid pown x reti beli..
padahal sebelum ni qid yg beli...
and qid pown tau die kelentong qid yg die ckp die x reti beli uh..
ha akhir nye die yg g beli gak!!!
tu laaa nak kena an owg lagi...

ha!mlm semalam at umah abg saiful ade wat kenduri arwah atok
yg ke-100 ari...
ermmm ramai arh gak!!!first time wat kenduri at umah tu..
sebelum ni x pernah..
ha esya..mybe pasni lame sikit qid x on9...
qid dh start kerj laaa nanti...
ermmm bz laa sikit!!!
ermmm k laa esya t qid smbong k!!
*LOVE U


Official Template By BudakPEMALAS