Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2013

mid term!

Assalammualaikum ellysya!
Hari ni first day qid exam untuk Mid-Term nii!
Paper hari nii paper O.Ent.Paper pasal usahawan..
Boleh jwb ke takk? hmm entahh lah tak thu nak ckp!
Tapi qid dah buat yang terbaikk!
Harap mampu untuk cover carry mark qid nantii!
Qid skanng just pikir pasal course work jee!
Sbb ape? Sebab qid dh mule risau ngan qid punye course work!
first sebab qid sendiri tahu yang quiz qid makin teruk skng nii!
hmmm paper punn doakan qid dpt buat untuk paper paper yg lainn tuh k!
ade lagiii 4 paper yg qid kena jawab!
Esokk tak de paperrr!
But rabu ade balikk! Tapi petang wokkk!
Khamis lagi terukk!
khamis ade dua paper! Satu Akaun and satu Pwww...
Hari jumaat lagi sedihhhhh!!!
Why?
hmmmmmm! Sebab paper habis pukol 5 petanggg!! paper last!
paper DAV!!!!! ISHHHHHH....petang kotttt..
dh lahh 6.30 qid nak balik serembannn..buat kann aku tk tenang dlm hall tuhh nantiii!
Ye lahhh...sebokkk nak balik serembann kannn!
hmm harap nnti blh lah fokus kat dav tuhh..hm

k lah esya! Ni jee..Do…

Member Oh Member!

Memang aku tak sebaik org lain memang aku x sehebat org lain.
Qid ade dua story!
yes! Qid sendri tak perfek kann untuk cerita pasal ni semua.
Tapi seriusly qid nak luahkan semuanya..
bukan marah.bukan kecewa..ianya hanya satu luahan hati yang qid sendiri tak thu nak luah pada siapa!
Mungkin qid akan mensi name2 org yg akan qid ceritakann tuuu..
rasa nya tk perlu nak berselindung lagii...
aku meluahkan..aku bukan menghina atau ingin membuka aib sesape..atau punnn mereka2 cerita.
ini antara aku ngan blog aku!
Aku harap x da sape yg akan pertikaikan segalanya!

first! Is pasal wani.
yes! Qid mengaku die banyak tolong qid selama qid kat sini..susah senang qid..die yg tolong..
Tapii qid tak thu kenapa sejak akhir2 nii semua nye mcm berubah..
bukan berubah 100%...
kenkdng qid rase mcm antre qid ngan die x macm dulu..
Yes i know! Die bukan WANI yang dulu..and qid thu die bukan sowg yg sedang org lain nak pijak2 lagiii..
Qid thu semua tuuu..malah qid respekkk kat die sebab mampu untuk pertahan…

syawal ke-3

Selmat hari raya esya.
Dah syawal ke tige dh.
Kat syawal ketiga ni jugak hati ni bebetl rasa tercbr,bru lah hati ni bebetl kcwa.ya Allah.mohon dia kuat kan hati aku ni.
Tk sape thu ape jd kt aku b4 raye hari tu.tk sape thu apa akan jd kt aku lpas raye ni.
Thankz to family sebb bg aku kekuatan,thankz to family sbb cube untk tenangkan qid dan buat qid hapy.thankz semua..and thankz juga untk slh sowg ahli keluarga ku yg bebtl buat aku trgamam tgk perubhn diri dia.tq so much.aku promise aku xkn ganggu kau lg.aku xnk sushkn ko lg.sbb aku thu ko hny menganggap aku sebgai stu beban.tq so much! Kata2 kau td.Insya Allah aku akun ingt.thankz buat aku nangis dgr kekate ko td.tq so much!..