Skip to main content

Aril.

rindu nak tgk telatah kau wokk at AF ;'(

salam..
hermm tetibe memalam ni rindu plak nak tgk konsert AF..
dulu  tiap2 malam duk tengok konsert AF..
ulangan lah ape lgi...
tiap ari sabtu jee memang akan mengadap tv jee lah tgk konsert AF tuh..
ermmm sembilan thun AF tuu..semua nyee qid ikot..
sebut jee sape!
semua qid thu..hihihihihi
giler btl qid ni kann...
pelajar yg paling2 qid rindu nak tgk die perfom atas pnts adelah ARIL..
hermmm dulu time kat Af die plajar yg plng top lahh..
bukti die Aril dah terkeluar pownn die diundi masuk balik utk ke final tauu..
siap dapat number 2 lagi..haaa top 3..ok lah tuu!!
satu lagi time Aril tersingkir tuh,ingt lagi abg Ac Mizal suare die mcm bergetr time umumkan yg
Aril tersingkir time uh..mungkin die sebak kott..coz Aril umpama penyeri
AF7 mase tuu..die xde,sunyi akademi...
die xde time tu nampak sgt yg Yazid downn...nmpak sgt akim juga boring die xde..
hermmmm...
at dalam akademi Aril slalu bertindak sprti leader..
mase Aril tersingkir mlm tu,mase die nak tarik beg ke luar dewan semua
jerit2 name Aril...termasuk lah pelajar2 yg kat atas pentas tu sekali..
jeritan semangat buat aril yg kat luar tu masih byk peluang utk die..
care die,style die menunjukkan die sowg yg bertanggungjwb..
even die kadang2 slalu mereng kat akademi tuhh tp biler time kerja
nampak time serius die...
suke care die..
ingt lagi time Rini dengan sowg pljr ni bergaduh time mule2 lagi AF7 tuh start..
Aril lah yg seperti leader yg cube leraikan semuanye..
hermm!!
pape pown dri dulu sampai skng mint qid at Aril kan kan pernah pdm..
hihihihihihi even die dh tue skli pownn..qid tetap support die..
hihih ok ke wokk!!

*tu abg ajam..owg nak jumpe abg..if abg bukak blog ni
tlg lahh cri mase utk ambik owg..owg perlukan pertlgan abg skng ni..
owg nak abg skng!!!
miz abg sgt2 thu??

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…