Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2011

TAK da mood!! ;(

salam~~ esya,skang qid at S2.. sowg2..boring gler dehh!! tetibe teringat plak at blog.... urmmm..nak jee qid tnye kabar kmo esya... nak jeee qid tanye kmo tgh wat ape skang??? qid seolah2 rase kmo masih idop lgi.. da dkt 2 thun daa kmo meninggal.. tapi qid masih lgi berkate2 dgn kmo smp skang..susah untuk qid berhenti bercakap,bercerita,meluahkan segala-gala ape yg qid lalui..serius qid ckp i can not stop for doing it!!!!! payah esya..payah sgt2....
tdie at sekolah tak berape BEST sgt laa.. ade sowg makluk allah ni mcm mrh at qid plak qid tgk.. knp???ermmm qid pown tak tau seyyyy... puas gak pK2 dlm kelaz tdi... tapi rse nye smlm ok jee ngan die... ari ni tgk die lain plak!!!! knp erkkkk????adoiyaiii pape jee la.. if aku ade wat slh beb! aku mintak maaf byk2... tapi ape salah aku???
sekarang qid da pindah tempat duduk.. qid duduk DEPAN SEKALI... btl2 dpn pintu..hahahhaah klakar annn.. tapi since qid duduk depan ni,qid byk tido at kelaz... mane tak nyee cikgu mimi bincang pasal litreture qid ngan zati bantai p…

MAAF!

esya,pas blik tdi qid terjumpe pic kmo bwh katil... urmm tak tau laa mcm nerh boleh ade at c2... qid rse ade owg bukak album kite laaa... coz,kak yanti kte tdi ade syammil dtg ambik lappy... kak yanti kte syammil dtg bwk kwn... qid mintk maaf sgt2 esya,if yg tgk pic uh owg yg kmo tak kenal... and qid tau kmo mg tak suke ann owg tgk2 pic kmo!!! sory esya...qid lupe mau simpan album uh at dlm almari b4 gi sekolah... sory sgt2 esya.... tadi try gak col syammil,qid mau tnye die bdk uh kww yg tgk pic kmo uh... tapi tak dpt...phone syammil OFF.. ermm x leh nak wat ape2 da.benda da jdi..;( *lgi skli SORRY esya..

apa mau bikin..

sekarang da comfem da... ape yang comfem..?? hanya QID,WANI,REMY and mama ayah qid jee yg tau... hahhaahah ape die??? ape jee laa ann...
qid skang kat melaka.. semalam pg2 uh gi melaka... pas uh ptg balik... time at melaka uh adD telepon yang die kte die ade at dpn umah... qid suh laaa die dtg mlm... tapi tunggu2 die tak dtg plak... die bz agak nyee tu...mlm nak ambik aida lgi laaa... ha!!sebot pasal aida,SPM aida dpt 4A 4B.. perh!!! giler handal aida uh... rse tercabar ni haaa..hahahahah
semalam gi melaka.. ari ni gi melaka lgi.. tapi smlm gi telok mas.. skang gi nyalas plak!!! adoiyai....sblm gi BANDAR.. ari ni gi KAMPUNG!!! ahahahha kelakar jeee...
esya... ari tu gi tgk walit..time uh die still dkt icu..tp da sedar sikit da... ermm alhamdulilah die da sedar... hepy sgt biler die da sdr uh... tapi die mcm tak berape fhm laa ape owg2 ni ckp... mase qid dtg,die pandang qid... qid bisik at die "walit,ni adik dtg...adik doakan walit cpt sembuh ok..walit kne sembuh untuk kteowg..." die pandangjee qid lepas…

Qid perlu kmu SEKARANG!

esya..qid mahu esya skang... qid nak jumpe kmo..qid nak ckp ngan kmo.. qid mau esya teman qid skang... esya.........qid tak thu mcm mane mau cerita... tadi ann qid tuisyen... pasal kes minggu lepas uh,qid ingt ckgu uh da boleh maaf an qid.. ni TAK esya..at kelaz tadi die mcm perli2 qid.. byk kali esya...qid rse macam owg BODOH dlm kelaz tu tdi... owg gelak qid diam..dowg berbincang qid diam... adoiyaiii...rse mcm mau jee keluar time uh... ati ni dri tadi terjerit2 name kmo esya... qid mau kmo esya...I NEED U NOW!!!!!!!!!!! SEMUA budak punye name die sebut tdi..KECUALI qid... adoiyai...cube kmo at tempat qid esya.. ape kmo rse???ya allah,tuhan jee thu yg qid nangis tadi... memg mate qid tak basah..tapi at dlm ni,ati qid menangis esya tau tak!!!!! ya allah..ko kuat kan laaa aku utk tempuh ni semua.... qid da mintak maaf esya..qid da gi jumpe die last week ann... ape ni???tau mau laa wat qid rse mcm ni... qid tak nak semua ni laa esya... adoiyaiiiiiiiii...ahhhhhhhhh
semalam time ckp personal ngan cikgu kamal…

untung laaa tak bg tau aku!!!

ok esya pertama skali mau story pasal at sekolah... ari ni satu hari qid tak ade mood.. langsung tak de rse pape perasaan ni tadi tau tak!!! otak ni asyik pK walit jee... tak tau laaa mau ckp ape.. walit kat ICU lagi.. RISAU..mau gi sne..tapi family semua busy.. tak tau mau buat ape lgi.. mama kte mama pown risau pasal walit.. tapi mama kte kite boleh berdoa tok walit sembuh.. urmmm qid mau walit sihat!! qid tak mau walit skit... qid rinduuuu walit.. tapi ni semua ade hikmah annn... dulu b4 walit kena heart attck,lame giler qid tak jumpe walit ann lepas walit kena uh yg qid gi tgk walit dgn remy tu.. and now walit sakit balik... ~story pasal kat sekolah tdi annn... da laa otak ni ingt at walit, sekali eka gi tnye pasal lagu GURAUAN BERKASIH plak!!! daa laa qid ingt at arwah achik.. pastu dowg asyik sgt nyanyi lagu tu.. urmmmm "hati merindu,asyik merindu..tersentuh rasa,tidak terduga timbullah syg" perhhh terase gile rindu at arwah... time uh time BI kalau tak silap au... lepas dri tu qid plak yg lay…

aku rindu,takut dgn hari esok

salam~~ esya now qid mau story pasal walit..annn mlam qid ade ckp walit at ICU... skang still at sna lgi...urmm mama tipon umi tadi, umi kte keadaan walit boleh di kate ann teruk.. kte owg nak blik,but umi kate tak perlu, umi kte if btl2 serius bru blik...lg pown umi kte tak betul2 serius lgi.. doc kte keadaan walit masih boleh di kawal lagi.. tapi umi kte walit tak sedar dri masu uh... adoiyaiii...tak sedar???? hope sgt2 tak ape2...
ermm ari ni result SPM kuar... if kmu,nazry and yg lain2 still ade msti kmo semua ambik result an?? msti result kowg bagos annn.. haa ckp pasal ambik result,tade mse dowg ambik result semua bdk2 form 5 die suh msuk dwan tok tgk dowg ambik result..sekali nampak plak sowg minah yg sgt2 qid kenal ni... die dapat 6A..perh!! pandai ann die.ahahahaahha esya ingt tak minah mane ni??? minah yg pernah qid cerita dlu laa... die dri skolah lain pindah skolah stad time couple ngan qid uh... ermmm tak sangka die dpt 6A..hahahah kna lawan ni.. :p
haaa esok da ari khamis esya.. malam uh qi…

sib baik LULUS..ahhh lega

ermm tadi dapat kertas exam BI.. perh..cuak gak tkt gagall.. sekali lulus laa plak.. bgos2... walaupown tak laa bgos sgt tp kire lulus arhh gak.. tu yg aku harap annn... tak gagal... science pown tak gagal...alhamdulillah...
ermmm esya.. walit masuk ICU.. tak tau mau ckp ape skang... memnag otak ni PK ann walit jee sekarang... bruu je ari tu die ok,ni kena balik.. ya allah.. org kte ann,klu kena heart attck kali ke-2, mesti akan lebih teruk dri yang first2 kena uh... tgk laa mcm bekas suami kak nana uh,arwah abg faizal dulu pown ok pas kne yg first punye attck..second punye attck uh yg buat die meninggal uh.. adoiyaiiii tolong laaa... qid tak mau dengar benda2 yg menyedihkan malam ni laa.. ya allah......tolong laaaa...
esya..u must pray for help me... adoiyaiiii tak tau mau buat ape.. mama kte tunggu jee dulu pape col dri sne.. if betul2 serius bru pergi... sbb qid ann ade skolah,esok tuisyen plak tu.... hope sgt walit akann ok.

gambar2..

haaaa qid upload gambar jaket, tapi tak brp lawa coz shahrul yg ambik!! jaket ni bukan yang abg bob pilih uh..ni qid pilih sendiri.. yang abg bob pilih uh abg bob kte mau taruk at blog die.. die tak kasi taruk at blog qid.. tah pape laaa abg bob uhhhh...tapi tak pee laa...jaket ni je qid masuk at sni.. tapi pic yg shahrul ambik, mang gagal mamat uh nak jd photographer.. malam tadi ade jumpe abg bob lagi... last laaa b4 balik.... abg bob terkilan sbb qid tak beli yg kulit.. coz qid tulis at blog mg qid mau beli yang kulit... but,bler abg ajam ckp tu,qid pK2 balik btl gakk sume tu... so better beli yg biase but tahan lame..... tak pe laaa tak dpt yang kulit skang,mybe qid boleh dpt yang kulit lain kali... hahaha ingt2 balik kelakar ann ape yg jadi smalm.. sowg suruh beli yg ni,sowg suruh beli yg lain... boleh bertekak plak at kedai uh annn... haaaaa skang tgk qid da pilih sndiri.. mcm kowg tau laaa an,qid pilih memg tak ok jee memanjang.. hahahahah tp x pe laaa... janji ade annn...
to abg ajam thankz bg tau …

thankz to abg bob.....

ok cm yg qid cerita ari tu yg abg bob mau blanje jaket uh..
perh!!!!qid da dpt da.....
thankz giler2 laaa tok abg bob...
mang lawa giler jaket uh...
tapi syg erk!!!
harga jaket yg qid mau ann tu tak sampai RM100 ann..
qid target nak ambik lebih dari RM100...
ni sekali yg qid minat uh harga..RM99.90 jeee...
10 sen tak sampai seratos!!!!
tah puas hati betul qid arhhh..
pape pown thankz laaa tok abg bob..
lawa jaket tuuu...
and qid akan tuntut baki lebih RM100.10 yang lebih uh erk!!!
hhahahahah abg bob jgn marah plak nanti....

*to kowg geng! ti esok qid upload pic jaket qid uh ok!!
ari ni tak sempat rase nyeeee laaa...
okey!!!

MAAFKAN SAYA CIKGU!!!

urmm..tak tau nak ckp ape.. tadi gi tusyen..ade kes sikit.. qid ingt ann benda yg ape qid harapkan akan jadi tapi sebalik nyee plak jadi....HAMPA!!
ya allah... cikgu izhar..sya thu cikgu tak bce ni semua.. and cikgu takkan thu ape yg sya tulis sekarang... tapi sya tetap mau cakap kat sini.. sya nak terangkan segala2nyeee now!!! ok fine cikgu saya thu memang salah sya sebab pergi bisik2 dlm kelaz cikgu..ok memang salah sya.. sya trima tu... tapi cikgu sya TAK maksudkan yang sya TAK SUKA cikgu mengajar... tak cikgu...langsung sya tak maksud ann mcm tu..... demi allah cikgu ape yang sya bisik kan tu sya maksudkan pasal check kertas exam tuu.. BUKAN pasal CIKGU TIDAK MENGAJAR!! sya thu setiap ape yg cikgu ckp dlm kelas tu untuk pengetahuan kami..untuk mase depan kiteowg jugak.. sya thu cikgu... bukan sya tidak mahu terima tu semua,tapi bagi sya punye pemikiran..mase yg ade 1 jam tuu tak cukup untuk benda lain... itu pendapat sya cikgu...sya tak kisah laa mau gelak kee ape kee sebab tu cre cikgu mengajar.. sa…

kabar baik untuk qid..!!wahahahahah

urmm.. esya,wahh berkobar2 qid mau tu tulis blog ni skang tau?? pagi tadi dlm pukul 9 cm uh abg bob telepon.. die kte abg ajam suh die bce blog ni,die ktew lau susah2 sgt mau gi cri ngan akak, die boleh tolong bwk gi beli...and die mrh2 qid plak apsal tak ckp ngan dowg, if dowg tau tak de laa mengelintau cari ngan akak at tgh2 BANDAR uh!!!.. kabar baik nyee,abg bob kte die boleh blanje jaket utk qid..but qid kne gi tempat slalu mlm ni..coz abg ajam,mierul and sume2 ade lepak sne mlm ni... die kte dowg nak plan pasal cuti akan dtg!dowg nak kuar ramai2,coz da lme tak wat cm uh.. urmmmmm bunyi mcm best ann...adoiyaiii tapi mlz laa mau jumpe abg ajam and mierul.. mlz seyyhh mau jumpe AJAM sewel uh...hahahahaha [sori abg ajam] ti jumpe ti bengkak telinge qid dengar dowg beBEL at qid ni ha!! qid da try mengelak!qid ckp at abg bob yang qid ade tusyen mlm ni,tapi die kte tak pee.. dowg boleh tunggu...adoiyaiii ape mau bikin ni????
urmmmm pikir2 balik ann qid ann ade duit...and duit tu rse nye ckup tok b…

Abdillah Murad...moga dirimu tenang kat sane!!

salam, qid sebenarnye bru lepas tgk video konsert achik & nana di singapore dengan video jangan tidur lagi.. mesti ade antre kowg da boleh agak kann qid akan ckp pasal sape?? urmm sape lagi kalau bukan ABDILLAH MURAD.. seorang yang sangat baik and suka menyakat owg :) sepanjang video2 yg qid tengok tu arwah byk sgt menyakat owg.. qid rse klu die tak buat mcm tu mungkin konsert2 tu tak seceria yg diharapkan...
qid tak thu laa....ari ni rse mcm rinduuu betul dgn arwah... qid tersenyum tgk konsert kat singapore..tapi qid menangis tengok arwah nyanyi time kat jangan tidur lagi... arwah buat semua tersenyum dengan gelagat die.. dan semua juga terhibur dgr suare die...
mase video jangan tidur lagi tu..... tgk jee belangsungkawa arwah,qid da rse lain da... lagi2 biler dengar suare arwah nyanyi lagu nadia.. lagu tu kann berentak slow,and dlm video tu plak arwah pakai serba putih!!!tuhan jee thu perasaan ni tadi... rase rinduu,sedih semua adee.. biler tgk arwah senyum time nyanyi,ati ni pown rse mcm nak se…

jaket ohh jaket

ari ni satu ari suntuk gi shopping!! mule2 ikot mak bli kain die nak wat jubah.. pastu ptg gi kuar ngan along gi cari bju die and cri jaket qid..qid ingat nak beli jaket kulit..tapi cri2 tadi tak de plak yg qid minat.. dri ptg tadi cri sampai skang ha!!pukul9.40 malam... qid da penat da merayau....malaz da mau cri!!qid ckp at dowg lau xde nanti2 jee laa cri.. yang pasti qid tetap akan beli jaket kulit yg qid idam ann tu..comfem!! tunggu jee masenye... senang cite qid tgh cri yg mcm abg an pakai ni.. sebanarnyee qid da start minat style mcm ni since abg an wat konsert af yg dulu uh.. td cri laa pic jaket at internet,sambil uh tgk utube konsert2af yg lepas,tgk konsert abg an,nampak die pkai bju tu [yg at atas] terus ajak along cri yg cm uh.. bru qid ingt yg dlu ade minat yg mcm tu..
haa tukar topic jap, tadi tgk video2 af uh an.. smart2 plak ade stu jaket yg ajam pakai time konsert.. rase nyee cm sme jee yg qid nampak tdi.. tapi qid tak ambik pown.. perh!! ok tak lau qid pkai yg cm at atas uh..mang qid…

tetibe rindu...

urmm asalammualaikum! ok skang qid na story ape yg qid buat skang.. ok esya,qid bru jee lepas tgk video2 abg ajam and kwn2 die yg lain.. lepas dah abis tu qid tgk laa pulak video diari af yg sudah2.. perh!! rindu giler seyy dgn af yg dlu..trutama af7.. ape yg wat qid tetibe rindu pde kmo bler tgk konsert af yg aril duet dgn marsha.. lgu aku dan dirimu..tetibe ingt kat kmo esya.sjak dri konsert tu laa lgu uh mcm top time tu kann...and kire2 dlm bulan tu jugakkan yg kte nyanyia at melaka tu..gara2 plan bdk2 ni.. urmm rindu nyee dgn knangan tu semua..ingt lgi mse gi tgk konsert dowg dulu!!ramai2..best kan? ermm bende tu semua tak akan berulang lg kan esya..? tak lme lgi af9 pown da nak start... urmm rindu btl kat kmo esya and kenangan tu juga..
*susah kan biler kte terlalu rindu owg yg da tak ade.. tak thu mane tmpt untuk lps kan rindu ni.. :(

di beri mata dan telinga,bukan untuk menyebok hal orang!!!

time qid tulis blog ni,ati ni tgah membara sgt2 ni.. rase marah pade orang yang dekat rumah qid ni.. qid bukan laa nak buruk2 kan die,tapi die punye perangai da melampau tau?? bg qid ni dah tahap maksimum dah ni.. mang susah nak di kawal da... memang rse menyesal pown ade duk sini..
cerita die mcm ni,ade owg dekat kawasan qid ni suke sgt ambil thu hal qid and family,kadang2 tu die terintai2 qid and family dri umah die.. abg qid da mula berang da ngan perangai die.. nampak sgt laa perangai buruk die dua tiga ari ni.. abg qid yang selama ni tak pernah ambik thu pown pasal hal2 yang remeh temeh ni, tetiba ari sabtu ari tu die boleh mengadu ngan mama pasal perangai owg tu.. ape ni??da tak ade kerja lain kee... cukup laa sowg kawan die da tak suke at die,ni die wat lgi owg benci at die knp?? hey,ko ingt tak yg ko ade family?? ko ingat tak yang ko ade laki,ade anak... so,jge jee laa family ko,tak payah susah2 jaga family aku dee..
betul laa kte sesetangah org tu kan.. sikap anak2 kadang2 berpunce dri mak bpk…

Moga negara mereka akan selamat lepas ni..

sekarang satu dunia gempa and kecoh dengan Tsunami yang berlaku di Jepun. lebih dari 1,000 rakyat di jepun yang telah mati akibat tsunami tu.. kesian dorang..kalau tak silap qid laa ape yg qid bce smlam...ade 1,800 buah rumah yang telah musnah dipukul ombak tsunami.
from themalaysianinsider.com :
Gempa bumi semalam juga menggegarkan berpuluh-puluh bandar dan kawasan perkampungan sepanjang pantai sejauh 2,100 kilometer dan menjejaskan bangunan-bangunan tinggi di ibu negara Jepun.“Saya ingat saya akan mati,” kata pekerja pemasaran di sini Koto Fujikawa, 28.“Saya dapat merasakan seolah-olah keseluruhan struktur runtuh,” katanya.Di salah satu kawasan penempatan yang dilanda teruk, penduduk tertimbus di bawah runtuhan dan ada kedengaran jeritan “tolong” dan “bila kami akan diselamatkan,” lapor Kyodo lagi.Kerajaan memberi amaran kebocoran radiasi pada skala kecil ekoran kegagalan sistem pendinginan.Sementara Jepun masuk hari kedua selepas tragedi semalam, ia menerima tawaran operasi mencari dan …

ari yg sengal!

nak tau tak esya.. smalam qid gi laa anta abg syed kawin!! qid tak mau ikot tau coz nak gi tusyen.. tapi mama suh gak gi ikot anta abg syed tu nikah! memang boring giler.. da laa menunggu gerak nak gi umah penganti uh qid da ngantok.. pas tu sampai2 sne..tempat da penuh!!! qid ape lgi ajak laa adik t-rah lepak at luar... semalam kakak nabila tak de,die punye kelaz abis lambat... so qid lepak jee laa ngan adik.. dekat 1 jam 30 minit gak laa kteowg berdiri dlm gelap uh!! nasib baik laa tade nyamuk!!! lau tidak....................
adik tnye qid agak agak nikah uh abis kul brp??? time uh pukul 9.20 tau,qid ckp laa qid rse nikah uh abis kul 9.45 kot! tgk2 da dekat 9.45 owg yg nak nikah ann tu bru datang.. ya allah...sabar jee aku! kte owg gerak balik dlm pukul 11 mlm.. dowg nikah ayah kte pukul 10.30.. perh! giler lambat..tersasar jauh dgn ape yg qid target!! ahaahahha... abg aiman ngan along fitri pown bilk awal time uh..dlm pukul 10 kot dowg blik.. ckgu rudziah ktew dowg nak gi main futsal.. urmm...
esya,remy a…

risau :(

tadi x g skolah.. wani kte ade dpt paper exam ari tu... qid tnye laa brp qid dpt.. nak tau gak kputusan qid.. die ktew ti die bg tau esok!! die ktew lau bg tau skang tak suprise laa..!! ayooo ape mau suprise plak!! buat nyee aku gagal tak kee kena skit jntong aku ni ha!! adoiyai... qid rse kputusan qid truk laa esya... 100% rse mcm uh... yee laa lau tak apsal wani tak mau bg tau plak!!! slalu ok jee die bg tau.. adoiyaii...lau gagal laa,memang kena laa qid dgn ayah.. adoiyaiii..risau laa esya.. pape pown kputusan yg qid dpt nanti qid akan trima jee coz qid da try ape yg qid thu..qid dah CUBE buat yg terbaik... lau gagal gak memang laa qid kne study btl2 tok prepair nak exam yg lain nanti..tapi qid harap sgt result ok!!
ha ckp pasal skit jantong td ann... ummi kte walit masih at hospital.. qid tnye ummi die ade masuk air ke ape kee... ummi kte walit pakai oksigen jee dri masuk smlam!! dri masuk smlm???lme nye!! teruk kee walit ni??? tadie ummi bg laa qid ckp ngan walit kejap,suare walit lain jee.. slow giler …

kenapa?

Engkau ku lihat banyak
benar berubah
Sejak akhir-akhir ini
Toleh pun tak sudi
Sedangkan sebelum ini
Tak pernah kau begini
Betapa aku
Amat kecil hati
Mungkin aku gagal
Penuhi
Apa yg kau mahu
Kerana itulah kau muram
tak berkata
Tak pernah ku hampakan
Permintaan mu sebelum ini
Cuma kini aku
tak dapat memberi

Sedarlah aku kini
Kau pandang kebendaan
Ketika ku diatas tak jemu kau mengipas
Tapi kini aku tiada
Apa lagi orang lain
Mengisi tempat ku
Rela aku kau pergi
rela tiada kekasih
aku tidak akan merintih
kalau punya kekasih hanya tahu
menghiris

Engkau ku lihat banyak
benar berubah
Sejak akhir-akhir ini
Toleh pun tak sudi
Tak pernah ku hampakan
Permintaan mu sebelum ini
Cuma kini aku
tak dpt memberi

akhirnya!!

exam da abis da.. urmm boleh dikate ann 98% qid tak meniru!! BAGUS!! harap2 2% lagi akan ade time exam akan dtg. kalau dulu,byk btl meniru! tadi da isi borang pendaftaran SPM.. SPM?? sah laa ni qid ambik SPM.. urmm cm tak cyee jee ann. next year da tak de daa sekolah2 ni.. urmm... tapi ade yg serabut ckit... dowg kte subjek semua 9! tapi tadi qid tulis 8 jee... cikgu daa suh kire,and qid kire laa dpt 8. biler da kire uh terus jee tulis 8 coz da tak Pk pape daa.. da out dri lik guru bru teringt.. bru mengelabah...da laa esok tak gi sekolah... mintk tlg bdk2 ni laa tgk kan esok.. hope sgt laa btl qid wat uh... tapi ann rse cm qid tak tulis yg subjek AGAMA laa. tapi at borang uh qid da tulis agama qid islam.. die terus automatik ade paper agama islam ke?? adoiyai..poning2 pape pown tunggu jee laa bdk2 ni punye esok...
haa esya,tadi qid dapat col dri ummi, ummi kte walit masuk hosptl..heart attck.. ayoooo!! qid tak pat plak nak gi tgk walit... ape yg ummi ckp walit kne serangan uh mase at tmpt parking time uh wali…

hari yang menarik!!

1.esok exam PRINSIP AKAUN!!! bahaye seyhhh!!!
ari ni gi kubur arwah atok and arwah achik.. best arh gak sbb dapat gi kubur dowg.. dpt doa tok dowg... ilang ckit rindu at mereka... rindu sgt kat dowg... time at kubur tadi qid touching ckit laa.. tak thu laa knp..mungkin rindu sgt kot..hahaha tapi qid control gak laa tkut ade owg yg nampak!!!
qid bru jee on9 fb tadi... ABG AIE DAH ACTV ACC!!! woooo cam tak caye jeee... ingt ann die da tak nak langsung actv fb.. bagus arh die actv an blik uh.. rmai daa peminat spin yang cm malaz nak bkak fb since abg aie deactv acc.. pas ni sure laa masing2 rjin on fb...sure punye!!! bagus laa abg aie ni,memang tabik arhh at die!!!
lagi cerita best! mama bg tau yg pas die opret tgn nanti die nak buat kenduri!! kenduri at umah ampangan tu...mang jarangwat kenduri at umah c2... last pown wat wedding mak cu dlu.. tuu laa kenduri besar-besaran yg lasttt sekali buat!! tak sabar betul qid nak tunggu time kenduri uh!! mesti best...ya allah,tak sabar nyee.. cpt2 laa mama wat opret uh..…

exam esok ma!!!!buku tak bce

esok exam sc laa.. minggu ni minggu last exam.. ari rbu ni abis laa exam!!! paper last paper yg paling menyeram kann!!! PAPER PRINSIP AKAUN... paper yg sgt2 qid tkut nak ambik! tapi kne gak laa ambik..
paper yg tinggal paper ekonomi,geografi,sc and akaun.. paper geo pown satu paper jeee..time ari selase lau tak silap exam geo uh!! yg penting skang! mcm mane laa qid nak mengadap paper sc esok!! satu hapak tak bce lgi ni haa... msti kowg ckp qid ni pemalaz ann.. sukati laa..hahahahaha... memang qid ni pemalaz pown.. mcm yg add kate "da laa pemalz,tak dtg sekolah,tak tusyen plak uh!! ape nak jdi ko ni??" hahahah sengal jee ayat die...DH laa masing2 BODOH!! sengal!!! hahahahah tu yg add ckp at diri die smalam time tipon die..
*laa esya nak out ni bli brng ti qid smbung

epy befday mama!!!

[pic d'kampung!]
ari ni befday mama!! semalam befday adik,befday dowgmemang selang sto ari!!! "hepy befday mama!! i LOVEE u sooo much la mama!!!!"
malam ni gi sambut befday mama! tak thu g tusyen tak coz,wat malam!!! mybe gi mybe tak...hahahha pening arh..tak thu mau pergi ke tak...
ari ni exam math!!! macam palat jee soalan kertas satu!! pening kpla seyyh!! sabar jee laaa... 80% dari pade soalan kertas satu qid main tande jee...!! hahahah terbukti otak qid blank time uh!!! kertas dua k lagi...masih boleh score laaa,tapi kertas satu tak boleh laa.. pas ni lau sir SUBRA nak marah2 arhh.. qid da try wat ape yg qid mampu!!! sory sir lau GAGAL kali ni... mg dlm sjarah laa lau qid gagal.. sebelum ni mane x pernah gagal!!! exam kali nii jee yg problem ckit!!! urmmm lantak laa!!!

mimpi lagi!!

malam tdi tak tau laa apsal qid mimpi abg ajam plak!! mg tak pernah qid mimpi mamat uh!!! tetibe mimpi die.. story time mimpi uh..
"qid ngan abg ajam g karoke..abg ajam daa siap2 byk sume da...pasuh qid ade hal nak kena wat kejap..so qid kne out laaa dri bilik uh..qid ckp at abg ajam yg qid kuar kejap je..t qid dtg lagi.. qid suruh laa abg ajam start nyanyi dlu sbb qid yakin yg qid akan blik cpt.. time qid dtg balik qid tgk abg ajam da tak ade dlm bilik uh..rupe2y time 3 jam yg abg ajam byk uh da abis!!!from situ qid da tak nampak abg ajam..time jalan2 uh qid ternampak plak die..qid gi kejar die..qid ckp laa sory..tapi die mrh2..qid try explain at dye ape yg jd...die wt tak thu jeee....die marah at qid!!! "
perh!! abg ajam marah at qid??adoiyai..mintak2 sgt mimpi tu semua tak betul.. da laa beberape ari jee lagi nak g kuar ngan abg ajam... adoiyai..mintak2 laa benda uh tak betul!!!!urmmm....
satu hal lagi jadi ari ni.. ade laa sowg makluk allah uh,pening and bengang layan die!!! dri ar…

Negeri Sembilan Kalah!!!

perh!! giler sengsara idop seyy biler n9 kalah ngan kelantan malam tadie.. malu giler..cm mane laa aku nak berdpn dgn abg amir malam ni..!!! adoiyai... daa laa chelsea menang semalam!! lagi meroyan laa die uh!!! tgk2 mlm ni punye tusyen die asyik memekak jee pasal BOLA!!! adoiyai..malu laa aii... malaz laa nak g tusyen mlam ni!!! ermmm aku harap sgt2 next game n9 akan menang!!! da laa at skolah tdie kena gelak dgn adinie.. adoiyai..malu giler!!!
*mood ari ni TONGGANG TERBALIK!!! hahahah