Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2014

Aku mengarot lagii dan lagii

Assalammuaaikum ellysya..
terlalu lama rasanya qid tak masuk sini..
lamakerr?? hehehe ade laa dekat sebulan kann..tapi selama sebulan ni mcm2 benda jd ellysya!
skng ni qid tgh tunggu masa nak masuk prktikal.
insya Allah 1 julai qid start prktikal..
mesti kowg yg mmg follow blog ni tertny2 result qid kann??
hmmm..ape yg qid dpt?? lulus ler?? dean list lgi ker??
enth laaa malas nak cerita pasal R.E.S.U.L.T..
bencii benciii bencii...
Ape yg qid nak cerita skng is about MEREKA!
senang cite aku masih same seperti dulu dimata mereka.
esya...susah sgt ke untuk mmpercayai qid?
susah sgt ke nak beri kan qid ni peluang sekali lagii??
susah sgtt ke untuk bagi qid tebus semua silap qid mase sekolah dulu??
yes! Qid thu qid silap..qid thu qid leka duluuu...
tapi qid dh cuba semampu qid sknggg...
so susah ke nak buang kenangan lalu qid tuu??
please laaa...
jgn buat qid ni mcm boneka...
mcmorg takde akal...
mcm org takde perasaan....
qid pon ade perasaan...
kenapa qid kena rasa ni semua???
sbb qid yg…

cerita aku lagi!

ni masa kat umah kak nini tu .cilok ambik gmbr jap!! love you damn much cousin ku cinta!
Assalammualaikum ellysya...
Hari ni 2 Jun 2014..
2 hari yang lepas genap dh umur nii 20 tahun..
Alhamdulillah masih bernyawa..
Alhamdulillah masih diberi kesempatan untuk hidup..
walaupun byk masalah..
walaupun byk penyakittt...
tapi masih bernyawa and masih mampu untuk mengharungi semuanya...
qid ade dua benda nak story!
first is pasal befday qid hari tuuu..
thankz to bebudk yg segila qid duluuu sbb clbrt my birthday..
thankz badot..
kau buat aku nangis...
kau buat akuu tesedar siapa aku sebenarr...
maaf abg!
thankz eratkan balik hubungan aku ngan remy and ira...tq so much!
dulu kau tlg aku blerr aku bergaduh trok ngan arwah pian..
now remy..thankz badot...
thankz hadiah tuuu.. :)
Insya Allah aku akan ingt pesanan kauu..
aku thu aku kena rase susah mcm mane kau,ngan family rasa dulu...
yeaaa..kita kaya punnn mcmmane skali pun kite tetap miskin kann..
sbb kite kat kubur ti kain kapan gakk ngan ki…