Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2013

Cerita aku,keluarge dan dia!

Assalammualaikum.
Heyy esya.! Ape khabar?
Hri ni dah 28 haribulan februari..Hari terakhir untuk bulan nihhh..
Hmmm last qid update blog mase 11 februari..Ya Allah lame nyee qid tak menulis di sini..
Lame nye qid tak menangis di sini and lame jugakkk qid takkk merapu di sini...hihihihihi :)
Hmmm First qid nak cite pasal study!
Ape die..hmm minggu ni and minggu lepas adalah minggu yg sangat2 mencabar buat qid..
why?? Okey first cite pasal minggu lepas..saat2 Director punye projek nak kena submit,saat tuhh lah mcm2 hal berlaku..saat tuhh lah mcm2 benda nak jadii..Ya Allah hanya DIA jee yg tahu mcm mane kecoh.mcm mane huru hara nye kami benda tuhh semua..Minggu lepas byk assignment kena submit....
DPM lahhh,Director lahh..dh tuhh ade quiz lagii..perhh memang terbaikkk....
Dah tuhh this week plakk penuh ngan jadual QUIZ! hmmm!
Hari rabu quiz IMD and DBC..hari khamis quiz DPM and esok hari jumaat quiz untuk PM pulakk!! perhh mmg terbaikk semuanye..Dah lahh minggu nii kena submit DI pulekkk!

Ini semua BODOH!

Assalammualaikum. i don't know why i'm crying now! hmm huhh! sebenarnyee qid bru dpt col dri mama.. mama say abg nak tunang..and klo xde aral die nak nikah cpt.. qid tk thuu kenapa tertibee.. b4 nii dowg mmg ade bercerita psl abg nak bertunang.. dowg ade crita plan2 time wedding abg nnti.. tp setiap kali dowg berckp psl tuu qid diam.. ikot perancngan klo abg kawin..akan buat skli ngan my second sista! so if dedua dh kawin tinggal qid jelahh nnti. skng nii bukan sbb dowg nak kawin but qid x kawinn.. skng nii sebab qid rasa sesuatuu blerr abg nak kawinn.. entahh lah esya.. mungkin nihhh gak yg adik pksu ezmir rse mse pk su nak khawinn dluuu.. kan mase paksu nikah adikk die nangiss sgt2... and tuu lahh yg qid rse skng niii.. even bru thuu yg abg nak tunang and die akan nikah secptnyee.. tros hti nii x tentu arahh... u know y?? sbb qid rase qid akan hilang saat2 manis ngan abg! why??? sbb abg nnti dh jadi milik wife die... entahh lahh esya.. haiyoooo!!!!esya thuu kann stiap kali b…

Harap aku kuat! :/

Assalammualaikum Esya.
Hmm skng pkol 11 lebih!
entah kenapa mlm niii terbukak plakk hati nak menaip kat sini :)
Btw esya! Jujur qid ckp lately hati and perasaan qid nii x tentu arah!
otak qid pikir mcm2 benda...Hati qid bercampur adukk perasaannye!
Ya Allah harap2 semua nii x menjejaskan pelajaran qid...Insya Allah!
Entah kenape dua tige hari nii kenkadang qid rase mcm qid nak bersendiri..
kengkadang qid rase qid nak nangis! Kengkadang qid rase qid nak nak jeritt je sekuat hati qid...
Tapiii..x bolehh!! sbb terlalu ramai yg ade kat sekeliling qid skng! qid tak nak dowg thuu ape yg qid rse plus tanggung!
And mybe salah satu sebab benda2 nii berlakuuu sebab qid rindu sgt2 kat arwah abg!
and yg kedua mybe pasal family qid...
Hmm cakap pasal family!
Minggu depan hari isnin and selase ade cuti sebab raye cine!
hampir semua mmber2 qid kat ipoh nii balik umahh dowg!
and qid??
huhuhuhu qid  balikk!!
Malazz!
and mybe qid akan blik seremban mase awal bulan 3 iaitu seminggu b4 mid sem!
Entah lahh…

Aku rindu abg!

Assalammualaikum esya! And also to you abg! Abg.....
aku rindu kauu sgt2 skng nii.. entah kenape dri semalam otak aku pikirr kauu jee.
hati aku niii rindu gilerr kat kauu abg! abg.... aku x thu mcm mane aku nak ckp!
aku rindu kauu sgt2 skng abg.... aku nak kauu! aku nak ckp ngan kau..
aku nak msg kau..aku nak pelokkk kauuu!! aku rindu pelokkan kau abg!!
aku rindu kasih kau abg...
aku rindu sgt2 kat kauuu..sangat sangat abgGG!!!!
Kalau lahh kau boleh bace blog aku niii..mestii kauuu col akuu ke..mesti kauu tenang kann aku kann??
jiwa aku takk tenang skng abg!
tak tenang sgt2...
ni pown skng aku blikk umah lepas habis first class tadiii...
sb aku mlz nak tgk kolej yg serabott uhhh..
sbb otakk aku skng nii dh cukup2 serabott dahhh..
abg! doakan aku kuat kat sini tanggung rindu kat kauu..plz abg! aku mohonnn!!!!!!!!!!
*AL-FATIHAH buat Khairul Na'im
and also to Khairil Izwan

Singgah jap!

Assalammualaikum esya!
Hmm lame kann qid tk masukk kat blog nihh!
lame kann qid tk merepekkk kat blog nihhh..
hmmm rindu tk??
hahahahah
btw,sory dear sbb qid lately jrng sgt updte blog...sorry sgt2!
bukan ape..qid bz sikit lahh..class habis petang..then balik2 jee badan dh penat..
dh tuhh tros tidooo...
weekend plakk kenkdng kuar,kenkdng buat kerja sikit...
tu yg smp terlupe nk updte..Again sory syg!
Qid dh dpt projek 1 dahhh..
Tu yg skang nii tgh huru hare sikitt pasal nak submit projekk uhh!!
next week dh nak kene hantar proposal and storybroad..
hope projekk nihh qid dpt buat yg terbaikk..
insya Allah next week qid dpt projek one dri sir pet plakk!!
hmmm hope die nye projekk x susahh!! ye lahh!
qid nii bkn kretif sgt nak buat memcm!

hmmm..Qid hilang idea plekkk syg nak tulis ape!!
huhuhu tiii qid ingt qid masukk sni blikk ye! Daaa.. :P