<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Wednesday, 9 November 2011
Qid ade benda nk story ni esya..
pagi tadi qid msg2 roy tnye program ari ni semua...
dh tu die cite punye ctew..
qid tnye lahh die kat mne??
die kte die nk jumpe doc..!
qid pelik laa sekian lme msg die rupe2 nye die xde at skolah!
qid tnye lah die doc in-trend ke doc btl!??
die kte doc btl..
qid ingt ann die main2..
qid suruh die serius..dah tu die kte "btl lah nak tipu buat ape!awak ade nampak saye ke??"
bce jee msg uh qid cri lah die..
cri punye cari~TAK ADE!
qid tnye knp jumpe doc??
die kte biase lah check up sebulan sekali!
biase lah??
die knp???
yg qid thu die ade asma jee..
sthu qid owg asma ni xde de check up with doc yg dh di tetapkann de..
owg asma ni die dpt oksigen ok jee lah die uh!!!
tpi die??
qid x puas ati tauu..
qid tnye laa die mcm2..
last2 die ngaku gakk!!
die kte since kes hari tu die slalu dmam!
die slalu x sedap badan bagai lahhh!!!
tu yg die gi klinik and doc tnye die ade kee buat tu semua..
and die story at doc klinik uh tu yg doctor tu trus tranfer die ke hospital!
and sebab ann ni yg die x dtg hari tu!!
hari ni die gi blik hsptl coz doc HTJS dah buat opoinmt khas untuk die!
jumpe doc pakar and cek darah bagai lahh!!!
serius qid rse cm berslh sgt!!
and klu bukn sbb qid mybe die xde de nak sush2 gi hsptl bgaii haa..
sory roy!
sory sgt2...sbb owg roy mcm ni...
tapi mcm roy cm lah kann mybe ni semua ade hikmah!!
kite just lalui ni semua and bersbr tunggu dan lihat ape hikmah yg dah tuhan tetapkan utk kite..
betul x roy???
hihihihiihhihi

*ermm thankz laa erkk jujur cite at owg!!
hihi ;)

esya next week qid dah nak exam..
doakan qid ok!
qid nak ambik exam yg kmo x sempat ambik dlu!!
;)
doakan yg terbaik untuk qid ok syg ;)
miss u sgt2... ;)


Official Template By BudakPEMALAS