Skip to main content

cite si roy haaa

Qid ade benda nk story ni esya..
pagi tadi qid msg2 roy tnye program ari ni semua...
dh tu die cite punye ctew..
qid tnye lahh die kat mne??
die kte die nk jumpe doc..!
qid pelik laa sekian lme msg die rupe2 nye die xde at skolah!
qid tnye lah die doc in-trend ke doc btl!??
die kte doc btl..
qid ingt ann die main2..
qid suruh die serius..dah tu die kte "btl lah nak tipu buat ape!awak ade nampak saye ke??"
bce jee msg uh qid cri lah die..
cri punye cari~TAK ADE!
qid tnye knp jumpe doc??
die kte biase lah check up sebulan sekali!
biase lah??
die knp???
yg qid thu die ade asma jee..
sthu qid owg asma ni xde de check up with doc yg dh di tetapkann de..
owg asma ni die dpt oksigen ok jee lah die uh!!!
tpi die??
qid x puas ati tauu..
qid tnye laa die mcm2..
last2 die ngaku gakk!!
die kte since kes hari tu die slalu dmam!
die slalu x sedap badan bagai lahhh!!!
tu yg die gi klinik and doc tnye die ade kee buat tu semua..
and die story at doc klinik uh tu yg doctor tu trus tranfer die ke hospital!
and sebab ann ni yg die x dtg hari tu!!
hari ni die gi blik hsptl coz doc HTJS dah buat opoinmt khas untuk die!
jumpe doc pakar and cek darah bagai lahh!!!
serius qid rse cm berslh sgt!!
and klu bukn sbb qid mybe die xde de nak sush2 gi hsptl bgaii haa..
sory roy!
sory sgt2...sbb owg roy mcm ni...
tapi mcm roy cm lah kann mybe ni semua ade hikmah!!
kite just lalui ni semua and bersbr tunggu dan lihat ape hikmah yg dah tuhan tetapkan utk kite..
betul x roy???
hihihihiihhihi

*ermm thankz laa erkk jujur cite at owg!!
hihi ;)

esya next week qid dah nak exam..
doakan qid ok!
qid nak ambik exam yg kmo x sempat ambik dlu!!
;)
doakan yg terbaik untuk qid ok syg ;)
miss u sgt2... ;)

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…