Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2011

balik dri solat hajad ;))

::b4 gi sekolah tadi ;)) ::
salam esya..
qid bru balik dri skolah haa..;)
ade stu benda yg qid buat tdi..
hahahah yg thu kawan2 qid je!!
hahahaha
mcm yg qid ckp smlm..ayah awal2 dah ckp yg die akan
dtg skolah ari ni...smp2 je skolah die parking at dlm skolah...
aduhhhhh...sakit nye hati...
pape pown janji qid pergi kann..dri qid x pergi!!!! ;P
~~esya thu x time otw nak pergi uh ayah kte ape au..
die kte "nasib baik cikgu tu ade..kalu x smp biler2 ayah x thu..nak arapkan cikgu nazri uh...same je
x boleh kawtim ngan kmo!!!" haaaa ambik kau!!
haaa ye la ayah oii...
untung la sgt ade cikgu tu kann??
hahahahahahah...
tadi qid ngan member qid bantai nye gi ambik2 gambar...
aduhhh ade plak sowg budak yg comel ni!!!
perhh comel sgt lah!
kiteowg ade gi lepak at dewan terbuka,time nak gi dewan besar blik uh nampak cikgu ikhwan
ngan cikgu rohaizat kejar budak..tapi dowg x lari tau..
yg cikgu ikhwan ni bantai buat "ushhh ushhh" mcm alau kucing tu lah!!
cube buat!! haaa kelakar…

Love u Amer!

hey esya!
qid bru blik dri umah pak long Lee ni.. perhh lme giler qid x gi umah die... skali smp2 je tdi anak pk long yg Amer uh nak kuar tau!!
serius masing2 tergamam time jumpe tu!!!
sampai kan mk long norli tnye lah yg kiteowg ingt lgi x antre stu sme lain!!!
perhhh last jumpe Amer time darjah 5,umur 11 thun..skang owg dah 17 thun.. Amer plak dah 18 thun..dah abis skolah pown!!
masing2 dah besar..serius hencem giler Amer tdi.. ;))) Pk long kte Amer dah bukak studio jamming at paroi,at tingkat atas farmasi mk long tu... wahh!!!lepas ni blh lah lepak2 at tempat kau Mer!! ;) dress up Amer tdi 100% mcm korea..aduhhhh...dgn sluar ketat die.. dgn jaket die...serius kau dah encem Mer!!! ;)) dulu kau lah paling x encem...hahahahha biler jumpe kau tdi rse miss giler dgn zaman skolah rendah lah!
even kite x stu skolah time skolah rendah tpi kite rapat sgt dulu kann... tapi mase kau darjah 6 kau kena pindah KL kann masuk privt schol!
start dri situ lh kite lost contc...qid ingt lagi mcm mane Amer ni…

ROY kau ni memang dasar lah!

salam esya.. aduhh qid tgh panaz ati ni haa.... ermmm dah la bdn  penat.. dah tu problm plak ngan abg mierul... dah problem ngan abg mierul bantai nye kantoi ngan ayah plak!! ahhhhh byk benda meh!!! serius seminggu ni qid penat sgt!! blik kul 5...mlm kena tuisyn lah! ade hal at luar lah..tido dah pkul 12 lebih..pg kul 5 dah bgun!!!
perhhhhh......PENAT lahhhhhh.. ;(( ermmm ckp pasal abg mierul! abg mierul tu gi berangin ngan qid pahal?? hey abg! tu hal qid ngan dowg lah..owg x nak abg msuk cmpur..ti ape plak dowg ckp!!! ti x pasal2 dowg pK yg owg ni nak ambik ksmptan plak coz owg ade abg! heyyyy owg x mau dgr tu lah abg..... aduhhhh!! ~~haa ari esok skolah ade wat solat hajad tau! qid x bg pown surt tu at ayah... sekali pgi tdi ayah anta qid gi skolah die bce ade banner yg tergantung at pagr sekolah tu..ayah tnye lah!!! qid ckp "x thu lahh" dah tu qid ingt ann x de benda lah kannn... sekali time pas abis kelaz qid col roy...die bantai ckp yg ayah msg die.. qid tnye lah msg ape…
salam esya..
qid bru bgun tidur ni..hhihihihihi....
aduhh penat btl ari ni...dri pagi tdi mcm2 kerja dpt..
klu ckp pasal kertas...aduhh belambak kertas dpt dahh skang ni...
mcm2 subjek qid dpt...berlambak2 set yg qid dpt...
aduhh byk....tadi at sekolah qid dah buat set2 math yg mane qid fhm...
siap pown....
ari ni balik kul 5..
esya thu x cm sengal je time nak blik tu..
ni semua roy punye psl lah ni..yg blik lmbt skali qid and zati..qid ikot blkng,zati ikot dpn...
time nak gi  blkng uh nampak roy dah nak blik,time tu die tgh burak2 ngan pn Hashimah..
qid pandang je lah,skali pn hashimah panggil..aduhh qid nak x nak gi je lah at dowg...
pn hashimah tnye lah pasal kes ari tu...
qid diam jee....die tnye lagi..qid diam gak last skali roy yg bg tau pn hashimah..
pn hashimah plak pelik knp roy blh tau,sdngkan pn hashimah pk roy dh x ber'fb..aduhh
sengal masing2...ambik kau!!nak berahsia sgt annn last2 kantoi!!
pdan muke.. ;P
apsal lah ko pandai2 jwb roy..agak2 lah bro nak kenakan owg po…

Semua Dah Berakhir ;))

mulai esok..
aku ngan ko ORANG BIASE.. ;))
walaupown sush utk masing2 trima..
tpi ni kenyataan...
brng kau aku dah pulang kann semua nye..
and hope ko cpt2 anta brng2  yg aku bg ok!
aku x nak ade kenangan antre kite lgi!!
semua kenangan aku ngan kau aku dah lupekan..
semua nye aku dah BUANG jauh2...
*sorry atas segala2nye..
halal kan makan minum yg pernah ko bg aku..
HALAL kan okey!
aku halal kan setiap ape yg aku bg ko since kite kenal dah berthun2 ni.
ko skng cume mase lalu aku ;))
 asalammualaikum ;))
klu x ambik pic yg ni..sme kasut yg die pkai tdi.. hahahahahaah KESIANNN ;))

AZAM

salam esya..ari ni qid gi tgk cikgu qid at KPJ..
mule2 nak gi uh cuak gak tkt tersempak ngan sape2...
tapi NASIB BAIK x terserempak ngan sape2...
nasib baik jugak qid dpt kwl perasaan qid..
alhamdulillah ;))
lepas je gi tgk cikgu qid tu qid gi term ngan member qid..
awal nye memang qid x mau gi..
sebab???sbb cik azam tu ade kat term-1 ptg tdi...
disebab kan die mrh kat qid...qid pown mlz nak tgk muke die..
tp qid gi gak sbb nak tman member..lgi pown qid xde plan pown..ade hal pown
malam ni..member qid nak tgk si KHAIRIL AZAM tu..
first time die jumpa Aril face to face...
tunggu punye tunggu x kuar...
dah tu gi tgk wayang..[masuk lmbt]
sekali cite tu BORING plak..then qid dpt msg from abg jeff yg abg ajam at stage..
kiteowg pown kuar dri pnggung uh b4 cite tu abis...
kuar2 jee cikk Aril tu tgh nyanyi lagu Menatap Matamu..
ermmm member qid uh dah lah first time jumpe Aril skali die nak ambik pic.
bateri phone lak abis!!!haaa AMBIK KAUU!!!!
nak pkai phone qid,b3 qid awal2 dah abis..
so …

my best days

salam esya...
hari ni hari yg best!!
dri pg tdi qid tersenyum smp lah mlm ni!!
ya allah..bahagia nyeee....
pape pown thankz to Roy and Puan Hashimah....
ape yg kowg suruh qid buat..ape yg kowg suruh qid amalkan...
qid buat 3 hari ni....qid x miss pown buat benda2 tu semua..
and alhamdulillah....qid rse bhagia sgt skng....
qid rse mslh2 BODOH! tu dh pergi jauh2 dah!!!
tu yg qid rse skng....
walaupown smlm kena mrh ngan dowg2 tu...
tapi qid boleh tersenyum lagi..
and betul kte puan hashimah...
klu kite buat bodoh jee ape yg jdi at sekeliling kite...
ape yg x penting tu kite tolk tepi...kepala otk kite ni akan rse lpang jeee...
and yes!!!skng otak qid rse fresh sgt!!!!!
x thu lah...dri smlm sbnrnye...
even kena mrh pown mlm tdi...
tapi otak and ati qid mcm xde pape je jadi....
and qid pegang kate2 roy yg die kte

 "kmo cume ambik peduli dgn mereka yg rpt ngan kmo je..yg comfm akan sentiase ngan kmo siang and malam...klu kmo gduh atau skit ati ngan dowg yg rpt ngan kmo tu..kmo
lupeka…

tersenyum ;)

untuk ke sekian kali nye qid kena marah lagi..hihihi...
ermmm kena mrh pown boleh gelak kann???
erm ape blh buat!!
esya thu x balik2 je pukul 4 tdi dpt msg from roy die tnye qid kat mane??
then die ajak kuar...dlm mse yg sme gak qid dah jnji ngan ira nak gi
tgk wayang....ira pown ptg tdi dah ade at area senawang!!!
qid tnye roy kenape nak jumpe???die kte ade benda nk tnye...
qid pK2 blik...baik qid jumpe roy then mlm bru gi tgk wayang ngan ira.....
ermmm gi jumpe roy uh die tnye qid stu soalan yg susah sbnrnye nak jwb!!!
die tnye "dua tiga hari ni kmo merokok kann...knp??"
ambik kau!!!! sekali die thu plak haa!!!
ape nak jwb!! mg qid diam je lah...
dah tu free2 kena mrh ngan die..TQ roy ;))
dh lme x kne mrh ngan walit..hahahaahah.... ;P
actly qid pown x thu knape qid ambik blik sdngkan dah dkt sthun qid x ambik!!!
last pown ambik shisha ari tu yg kna mrh ngan abg ajam tu..tu jee..
and tdi pown sbnrnye time tuisyen qid ambik gak lgi skali wlupown dh kena mrh ngan roy ptg tdi..

SORY!!

salam...
esya dah byk ari x masuk sni.. ;(
mcm2 benda jd...
ermmm psal mcm2 hal!!!!
esya..from now qid dpt stu kata2 yg sgt bgos..
ape die????
ermm semalam qid ade kena panggil dgn sowg cikgu ni...
die panggil qid atas satu sebab ni...
qid belajar mcm2 dri die...thankz sgt2 tok die...
die kate qid kena buang benda ni semua jauh2..
die mintak qid lupa kan semua nyee...
die x kasi qid layan budak2 ni lagi..die suh qid padam setiap msg yg die bg..
die x kasi qid bce satu pown msg dari pompuan tu!!!
aduhhh kejam gak ckgu ni...
hihihihihi...
qid x sanggup tapi...ape boleh buat..
cikgu kte tu semua yg terbaik tok diri qid kannn..
qid akan try buat yg terbaik ok!!!
walau pown payah qid akan try buat yg sampai qid mampu...
*sory sgt2 kat die...sory sgt2!!!!!!
aku buat ni semua utk kuat kan diri aku sendiri..
sory KAWAN! ;))

TOK "KAU"

dah2 lah tu....
aku mlz nak bce tu semua lgi dah..
and aku mlz nak pK ni semua lgi dah!
plz jgn bukak cite ni lgi..!!!!
otk aku dah serabot giler ni

Mizz dowg!!

hadir lah mustika pujaan hatiku ingin ku katakan ku cinta pada mu siang dan malam ku terbayang dirimu hati tak terthan bila dah MERINDU..
~~rase rindu plak kat arwah..ermmm  dari balik sekolah tadi duk tgk video2 arwah semua!!!serius! miss sgt ngan dowg.... nak2 nye time tgk video time at  "jangan tidur lagi" aduhhhhh nak nangis rse nye sbb terlalu rindu rse nyee... ~skang ni slalu nampak kak tasha..die skang promot kan tudung JANNAH... ermmm alhamdulillah rezeki kak tasha and aadik2 dua owg uh.. lme x dgr cite pasal puteri dua owg uh!!! last sekali time cumayya sakit tu..tu je last dgr cite pasal puteri arwah... dah tu x de lagi dgr cite..kak tasha pown bz kann nak bg  tau perkembangan puteri dua owg uh!!! aduhhh knp msti ade rse rindu erk??? payah thu x...biler dah rindu tu ape pown x jadi......
~~~semalam abg ajam col qid.. die x berape sihat..mybe byk sgt mkn kot rye ni.. hihihihi pape pown abg ajam.. take cre ok!!
lepas tgk2 video2 arwah achik,tgk2 plak video2 mamat so…

thankz you Allah ;))

salam esya..

"thank you Allah "
ermm qid epy sgt dua ari ni..
happy sesangat2 hepy... ;))
thankz to god coz kasih qid rse ni semua b4 operation nanti..
thank you so much!!!!
qid epy sgt dpt rse ni semua b4 operation.. ;))
~~esya ari jumaat pgi qid gi melaka and tidur sne semalam coz
ade wat majlis perkahwinan mak su Nurul with die punye husband lah sekang kann??
nme die EZMIR!! hermm...
sepanjang dua ari ni mcm2 jadi..semua nye best!!!!
ermm mne x nye..jumpe yana kann???
hahahahah of coz lah best...
mak su nikah ari jumaat lepas asar..
time tgh nikah uh at dapur sume sbok buat ROTI JALA utk
majlis mlm tu...qid pown try lahh buat roti jala uh!!!
hihihihihi jadi tau!
haaaa x cye esya tgk ni ;)

haaaa amacam?? percaye..hahahahha dah kecoh2 at dapur uh...qid gi depan tgk owg nikah  tu... byngkan qid boleh pergi dgn bju kena tepung roti jala uh gi ambik gambar!!! hahahaha giler...wat malu jee ngan awex2 selangor tu...hahahaah.... mase nikah tu agak kelakar lah coz pengantin lelak…

sorry syg!

sorry ari tu qid ckp yg qid benci kmo!!
sory sgt esya....qid mrh sgt mse tu..
sbb qid bru thu hadiah yg qid bg  mase kmo bru blik malaysia
dulu,kmo x ambik langsung!!!!
dah tu kmo pulang kan blik plak!!!!!
qid kecewa esya thu x!!!
ape yg qid pK hadiah tu ade kat perak skng....
hadiah tu ade dlm almari yg kmo sendiri kunci dlm bilik kmo!!!
tu yg qid rse...tapi???
hadiah terakhir qid bg  uh kmo x keluarkan pown dri kotak tu..
kmo biarkannn je mcm tu...
then kmo tinggal kan MACAM tu jee at atas almari qid tu...
kmo langsung x bg thu sape2...
smp lah kmo meninggal x sape thu pasal hadiah yg kmo tinggalkan tu!!!
pandai btl kmo ni kannn......
qid kecewa bce note yg kmo selitkan kat hadiah  tu....
kmo kte yg kmo x boleh terima hadiah cmre tu...
sbb kmo nak qid yg ambik cmre tu coz kmo thu qid dah lme idamkan cmre tu kannnn..???
heyyy klu qid ambik cmre uh nampak sgt yg qid ni buruk siku tau!!!!!
and qid nk kmo yg pkai cmre tu bukan qid yg pkai!!!!!
klu kmu x leh trima hadiah tu...ckp esya ka…

2 thun bend tu terbiar!!!!!

Ellysya!!!!!!!!!! qid benci kmo skng ni thu x????????? qid benci sgt2.......knp kmo x tunjuk benda tu sendri??? knp harus yg qid kne cri sendiri??? knp esya.???? klu qid x kemas atas almari at bilik jamming uh....makna nye smpai biler2 qid x  jumpe benda tu ade atas almari tu... esya 2 thun esya...2 thun qid bru dpt thu segala2 nyee..... esya kmo thu x perit dgn ni semua haaaa???? qid terkilan x dpt tunaikan impian kmo kmo thu x esya??????? haaaa???kmo thu x yg qid terkilan rse bersalah semua ade lah esya.... qid benci kmo buat mcm ni kmo thu x!!!!!!!!!!! benci sgt esya....kmo tinggalkan benda tu atas almari tu mcm tu sahaja!!!! dua thun benda tu terbiar tanpa kmo bukak!!!!
ape tu esya?????
ya allah...sbr je lah ngan kmo ni.......

Best giler!!!

:: pic ngan marisa,pic bru x sempat masuk lappy lah ::
abg pernah ckp yg kulit marisa mcm kamo, mate marisa,sepet mcm kamo.. cume kamu tinggi and marisa chubby skit!!!! abg gak pernah ckp yg marisa dri jauh nampak mcm kmo ;))
heyy esya...
haa esya thu x smlm dri kul 11.45 ~ kul  3.30 pagi qid,remy,ira duk lepak at tepi pantai..
remy ade bwk gitar...ape lagi bantai arhh melalah spnjng mlm uh!!!!
sib baik umah adik pak cu ni dekat ngan laut!!!!
memang best sgt mlm tadi...sampai ann x ingt nak blik thu x!!!
yg kelakar time nak blik uh lah!!!!
coz pak cu dtg marah2 kite owg!!!
aduhh tau2 je lah kiteowg ni lau kena marh ngan pak cu pown blh glak annn..
mane pk cu x dtg..masing2 phone off...dh tu pak cu gi col byk kali wt pe???
dtg je lah pnggil kiteowg!!!!
pk cu dtg2 je die ckp ape au...die ckp
" kowg 3 owg ni dh x ingt nak balik ke??? kang at umah sebok lah sejuk lah itu lah!!!"
haaaa ambik ko,slam x de,ape x de...
tau2 je kena marah...adoiyaiiiii...
~dah smpai umah tu plak si …

dua hari aku akn TERSENYUM ;))

:: masing2 terjelir lidah!! [ape nak jd lah anak2 Zainal ni] ::
BYE2 negeri sembilan!!!!!!! Haahahahaha Yeahhhh hepy giler smp cni.. Tapi sblum pape qid buat at sni,qid nak cri esya.. Qid nak esya thu ape yg qid pK sepanjang qid otw dtg sni… Qid pk pasal dak sekolah qid… ;)) Ade sowg member qid ni kte qid kena settle ann sume ni,then bru Senang mau belajar..die suh qid luahkan semua yg qid rse.. Ye beb!!ikot ann dri awal2 yg ko suh ckp tu aku dah nk ckp dah at die.. Tapi aku x smp ati ko thu..aku tkut die kcwa,die kcik ati atau die tersinggung!!! Tu yg aku tkt..sbb die member aku beb!!!klu aku ade mslh ngan ko. Aku x sanggup nak bg tau ko,sbb aku tkut ko juga kcik ati... Member qid tu kte die akan temukan qid dgn budak yg qid x bertegur ni!!! Tapi mampu ke beb aku nak bg thu die ape je aku rse.. ko thu x beb!! Aku try dua tiga kali tulis surat nak luahkan lah konon nyee ape yg aku rse.. Sampai stgah jee aku buang...smp stgh jee aku buang!!!! Aku x thu knp berat ati aku ni nak luahkann.... Even aku…

Usah Resah!

Terasa hatiku membeku
Melihat dia denganmu
Siapa dia ceritakan padaku
Siapa dia denganmu Jangan ku dibiar tertanya-tanya
Membara resahku
Mengertilah kasihku

Biar lukaku terguris
Sayang usah resah
Ku sabar menanti tulus selamanya
Bila kau ingin kembali
Sayang usah resah
Ku sabar menanti selama-lamanya
Bila nanti dia kau jemu
Sepertimana denganku dulu
Jangan terlupa ceritakan padaku
Siapa dia denganmu Jangan ku dibiar tertanya-tanya
Membara resahku
Mengertilah kasihku

Sayang usah resah
Ku sabar menanti
Tulus selamanya
Bila kau ingin kembali
Sayang usah resah
Ku sabar menanti selama-lamanya

Benci Dengan Perasaan ni..

aduhh asal lah qid rse mcm ni sejak dri at skolah tdi?? balik2 je bce lagi tdi,lagi lah ati ni x tntu arah thu x!!! rse mrh,benci,cemburu semua ade dlm ati ni thu x!!! ape yg aku tgk tdi buat ann aku rse marah sgt mase nak jwb paper last tdi~!!! pasal ko sume hampir 25 soalan aku main jwb jee kau thu!!! sbb ko gak aku sepak batu smp kena keta ustzh tadi!!! aku geram thu x!!! ati aku mule rse lain bile ingt kowg!!! aduhhhh...

teringt kata2 pak cu ;'(

tetibe teringat kate2 pk cu at KPJ tu..
qid tnye die "boleh jln ke pak cu??pk cu sanggup ke??"
sekali pk cu kte

"klu kau kuat dik..pk cu lgi kuat utk kau..janji kau kuat tok sume ni..insya-allah pk cu cube semampu pak cu nanti "
thankz lah pk cu..
pk cu byk tlg qid,dri qid kecik lagi smp skng pk cu sntiase ade time qid sakit.. tq  pk cu.. klu pk cu xde...ape lah jd at qid.. jasa pak cu bsr sgt buat qid.. ;)

;))

Salam esya..
ari ni gi KPJ..ermm mcm biase lah!
tapi tadi kelakarr.. ;)
coz time wat treatment tu ade stu nurse ni pandang jee qid..
qid rse qid x kenal pown die..qid pelik lah apsal lah die pandang qid..
sekali die dtg lah dekat at qid die tnye
"adik ni anak buah doktor aris kann??"
qid angguk je lah time tu,mybe die pernah nmpak qid blik ngan pak cu kott...
dah tu esya tau die ckp ape???
die ckp "serius akak sangkakan adik dah xde dah.....tu yg akak terkejut tu adik ade kat sini..."
siotttt jeee nurse tu!!! boleh lak ckp cm uh...
umur qid panjang lagi lah!!!
tgk lah sape doktor pribadi qid uh....
haaaa....my best uncle lah!!! sbb die qid idop lagi thu x smp skang!!!!
nurse uh ckp cm uh smp ade sowg member die ni mrh lah!!!
mane x nye...boleh plak ckp cm uh ngan qid..ayoooo...
tah2 time die mule2 nampak qid tu agak nye die mesti igt roh qid yg dtg at c2..
hahahahaha kelakar lah nurse tu...
pape pown thankz lah kat die ckp benda2 yg buatkann qid bertmbh kuat utk
w…

rindu ;((

salam esya..
ermm start raye ari tu,da jarang tulis blog...selang sehari lah ape lah!!!!
tetibe ptg ni teringat at blog ni plak..
mungkin sbb qid bru pas gi makam kmo tu yg teringt tu kot..
tadi gi umah kmo esya..ummi ade buat bce doa selamat sikit sbb ptg ni nak anta
abg ellyas gi bertunang!!ermm slmat bertunang abg ellyas...
tapi ade buat tahlil sikit utk esya and arwah walit..
ermmm jgn risau esya..kami semua x lupekan kmo and walit..
kmi  semua rindu at kmo and walit,esya.....
~tadi qid dgr ummi ckp at mama yang ummi syukur sgt since blik
dari umrah ari tu ummi rse tenang and ummi seolah2 lebih menerima ape yg
jadi at diri die..die ilang anak and suami yg die cinta...
skang ummi kte die lebih tabah utk hari2 seterusnyeee...
ummi kte mybe lepas raye ummi start balik uruskan  bisnes die yg dah dekat sethun
die tinggal kan tu!!!
hope ummi lebih succes lepas ni.. ;))
~esya thu x tadi qid jumpe uncle zul.
die dtg bwk adik fik..
adik fik diam jee...
dah x nampak adik fik yg sentiase ce…
MENGHITUNG HARI SEPERTI DULU HOPE AKU DPT APE YG AKU INGINKANN ;'(

Sorry Abg Ajam & Abg apex

salam esya..
skng qid at johor.
ermm sebut je johor rmai yg ckp qid msti jumpe abg apex
annn??ermm silap! qid x gi jumpe die pown..
and die sendiri x thu qid at johor...
qid try sorok dri die..sekali tadi gi pekar muar,terjumpe
adik abg apex...qid rse die bg thu abg apex kot yg
die nampak qid coz nak maghrib tadi abg apex ade col!
tapi qid x angkat pown...
sorry lah abg....
~sebenarnye esya..
qid last msg abg apex,abg ajam,kak iz,abg mierul,kak jue,abg jeff and kak jihan
time sahari sebelum rye...time tu qid msg dgn dowg2 semua serentak!!!
sejak mlm tu qid langsung x msg dowg and x reply msg dowg..
malah dowg col pown qid x jwb!!!qid x thu lah MALAZ NAK LAYAN DOWG..
otak ni serabut since awal rmadhan lagi....so dh masuk syawal ni biar arhhh qid
centerkn balik otak qid ni!!!!

***********************************
posting qid kli ni title "sorry abg ajam & abg apex"
sbb ape???
sebab dowg dr rye kedua tu col qid and always msg qid tnye qid at mane,
tapi qid x jwb!!!!!qid nak…

Raye..Raye..Raye ;D

salam esya...
ermmm ari ni masuk ari ke-3 raye..
ermm semalam abg ayah [pak long] meninggal sbb sakit cancer...
die meninggal ptg raye kedua tu..
mule2 rye pertama uh papa dah bwk kiteowg sume gi umah die,tapi die x de...
anak2 and wife die jeee ade..die masuk hospital ptg rye uh!!!
sekali time adik beradik ayah at umah tok wan uh kiteowg dpt col yg pak long meninggal..
terus je lah sume gi sane...siap2 kebumi semua dlm pukul 10.00 malam..coz tunggu abg izwad x sampai lgi.
time tu abg izwad balik umah istri die kat jB...
tapi papa kte sib baik kite owg stay at perlis lme skit mcm dah tau2 jeee benda ni akan jadi...
sklalu at perlis kejap jee ni lme plak!!!
tapi mlm ni tetap balik JB plak..papa kte x pat nak tangguh lagi coz next week ayah nak kerja,and x de cuti lagi dah!!!!

*****************************************
-fesyen pagi raye-
okey sbnr nyee qid nak story pasal stu benda ni!!!
dri first rye lagi qid nak cite,tapi bz gler...
ptg ni bru okey coz x gi mane2,mama and papa nak sia…