Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2012
pgi tdi..
 pkcu: kmo merokok lgi?
qid: nope!
pkcu:kmo ambik arak?
qid: giler ke?
pkcu:btl dh benti rokok?
qid yeahhhh!!!
pkcu:habis kenapa blh makin trok paru2 kmo?
qid:sape doktr?pk cu ke qid?
pkcu:kmo x makan buat ke kat sane?
qid:pkcu xde soalan lainn ke?
pkcu:kmo blh jwb x soalan pkcu?

OKEY FINE!!!
blh masuk super spontan era!!
soal- menyoal.!

Sgt2 gilerr pakcu nihhh....buat aku geramm jee ngan die...
pape pown iloveyou pakcu.. :p

esya...qid nk jmpe kmo!! sgt2...
Malm ni lagi skali,,qid tk thu ape yg dowg nak lagiii...
lantak lahh..qid mohon doa esya.pian..abg wan..abg naim and semua!!!

story mory!

Assalammualaikum!
qid x thu kenapa dua tige hari nihh otakk qid serabut sgt!
lame qid xrase mcm nihhh..
serabutt gilerr gilerr..rse nak menjeritt jee thu tkk!
qid nak jeritt qid nak nangiss..qid tk thuu ape yg qid cri sebenarnye skang nihhh!!
hati qid tk tenteram...Fikiran qid melayang2..haiiyooo...
qid tk thuu lahh esya..qid nak abg skng nii..qid nakk kmo qid nak piannn..qid nak kaliannn!!
qid nak LIFE YANG DULUUUU!!!!!!!
qid x nak hilang sorg pownnn!!
qid nak semua nyee esya..bukan tamakkkk..tp qid tk sanggup nk hilang korg semua!
hermm! setiap kali hati dn perasaan qid nihh tk tenteramm...setiap kali otk qid nihhh melayang2...
qid pasti fikir kalian semuaa...sebb qid nakkk peluk kowgg..nak story mory ngan kowgg!!
haiiyoo guyss!!!!! i love u so muchh lahh! rinduu korgggg juga...

abg..aku rsekan yg hidup aku ni makin x terurus selepas kau pergi..
kenapa harus terlalu awal kau pergi abg??
hidup aku kucar kacir abg lepas kauu pergii..hidup aku mcm xde meaning pape!!
abg..klo ko ade mest…

Story lagi!

Assalammualaikum esya! Qid bru jee balik dri komplek nihh!
Hri nihh dah hari ke 2 qid kat seremban!
qid rase qid akan terus ade kat seremban selama 2 bulan nihhh...
mcm esya thuu lah kann qid dh plan mcm2 untuk cuti 2 bulan nihhh...
tp nk buat mcm mane??
qid kena buat checkup tiap2 hari....
mulaii dri semalam sebenarnyee qid dah ulang alik ke hospital...
selame 2 hari yg qid ade kat seremban nihhhh..\pagi qid akan gi komplekk untuk main badminton or jog kejap!
then pukul 2 petang sampai kul7 malam qid kena ade kat hospital untukk masuk darah and ubat!
ikot kan pkcu suruh qid masuk wad sahaj!
tp pujuk punye pujuk akhir nye die kasi jugakk!
die ade ckp mcm nihh "nasib baikk pkcu yg jage kamo..yg rawat kamo..klo doctr lainn memang kamu holiday kat hospitl jee"
huhhh yeahh pak cu,nasib baikkk pak cu yg jdi doctr lainn.tq pakcu..tq sbb byk tlg qid..byk bertolak ansur ngan qid...
tq so much pakcu!!!
rase nye klo bkn pkcu yg rawat qid...btl lahh ape yg pkcu ckp..mybe qid holiday k…

Tamat sudah sem1.!

Assalammualaikum esya!
hermm alhamdulillah qid dah selamat jawab kesemua paper final exam untuk sem nih.
6 paper semua nye..sikit jee..hehehhe...
tapi nak mentelaah tuhh mmg sakit sikit lahh kannn..
abis jee jawab tdi mkne sem nihhh habis dah lahh qid...
dh bleh relax dh boleh goyang kaki dh kat umah masing2 lepas nihhhh....
hehehe...
tapi serius qid ckp skng ni qid di hantui oleh paper exam tadi...
paper fundamental of proggramming! memang agak sakit lahhh...
ade yg qid tak jwb...*jwb sbnrnyeee tapi tahh ape2 tahh qid tulis*
pape pown qid dah cube segala2nye..qid dah perah sekering2 nye otak nihh time exam tadi...
smp qid org pling last lahh kuar dri hall tadii..
mmg rse segan ngan lectr yg menunggu tuhhh..tp nk wat cm mane...dewan dh kosong qid masih
x buat soalan last lagiiiiii...
mungkin bler org tgk qid kuar awal tuhh ade yg ckp "untung lahhh pandaii kuar lambat"
huhhh!! cer pikir..klo qid pandaii xde de qid nak kuar lambat..baik qid buat cecepat and
anta cecpat...ni s…

Alhamdulillah!

Assalammualaikum esya!
heyy!!
semua nye dh berjln ngan lancar..alhamdulillah!
esya...qid happy sgt skng!...
sbb org yg slalu ngan qid..yg slalu support qid setia tunggu qid kat sni..
sedar2 jeee qid..dowg ade depan mate qid pagi tdi..
qid thu knp jasad qid ni bertenaga sgt!
mungkin sbb dowg ade depan qid support qid kott tuh yg memberi semangat buat qid...
thankz mama,ayah...abg..sis and ira dan remy!!
aku syg kowg sgt2...
even kowg marah aku..even kowg benci aku...
kowg masih ade kat sni blerr dgr sesuatu jadi kat aku kannn..
thankz kawan!
tq so muchhh!!!
semalam qid masuk bilik azap uhh tepat pukul 10 malm...
ikot kannn masuk awal dlm pkul 7 lebih..tapi th mcm mane bleh tekanan drh tinggi and sesak nafas...
qid tk thu knp!
and last2 pk cu bg ubt tido then qid tido! dowg kte qid masuk pkul 10 kuar dlm pkul 12 lebih...
pak cu sendiri ckp mcm ni " tk thu knp kli ni kau blh sedar awal.dan thu knp smlm semua nye berlaku cepat.kau pun nampak mcm xde pape.."
hahhaha klkar ayt pa…