Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2013
Tak mintak lebih..cume minta doakan yg terbaik jerr untuk akuuu...
aku syg kowg..tu jer

miss him

Assalammualaikumm..
Aku rindu kamu abg...rindu sgtt..keadaan skng yg buat aku rindu kau sgtt!
Entah lah bang...dua tige hari nii perasaan aku tonggang terbaikk..
buat itu tak kena..buat ini tak kenaa..
Allah...susahnye bilerr perasaan ni dtg balikk..
Dan sekarng aku x boleh tido..sedangkan esok ade mcm2 benda aku kena buatt..
otak aku nii tringt kat kamu abg...dri pg tdi sebenarnyee...
dari pg nii muka kauu,lagu kauu,lengok suare kau bermain kat otak aku niii..
Aku rindu kau abg..dtg dlm mimpi aku plz...
aku rindu kauu sgt nii..

maaf

you know whatt..hari penting die qid tkde..
thu takk mcm mane gusarnye hati malam tuu..bertapa risaunye qid pikirkan die,
bertapa bersalah nye qid xde ngan die mase tuhhh..
iam so sory..
kau fhm situasi aku kann??
Aku minta maaf sgt2..
aku thu kau kecewa...
sbb aku thu kau tk kuat sendiri kann..
sbb xde dia kat sisi kauu,same ngan kite semua kannn...
sbb tu klo blh kau nak kami semua ade untk support kau kann???
aku minta maaf aku xde ngan kauu..aku dtg last minittt...
bukan aku x ingt or tk hiraukan kauuu...
tp aku terpkse kat situuu..maaf weyy :'(
aku thu aku dh promise right?
aku tahuu kau dh pesan kat aku awal2 kann?
aku thu semua tuuu..tp benda nii x di rancng...maaf wokk!
maaf sgt sgttt...

aku thu kau agak kiciwa sbb aku smp lewatt..
weii tu pun aku rushing sehabis nyee kau thuuu..ikot kan benda tuh habis tghariii..
tapii lepas subuhhh aku mintk dowg lepas kann akuuu..
sebab kauu bebb..sbb aku nak ngan dowg tman kauuu...
i know u are hapy right now! and aku lagi thu ape yg a…

Love you dad!

assalammualaikum ellysya balqis bt amir fitri :)
huuuu lme x sebut name penuh kamu tu kann :)
kalo tk dulu tiap kali qid edit blog mesti qid akan letk nme walid skalii :)
hehehe..
qid ingt mlm nii nak tukr skins blog..alang2 dh free knn..
alang2 xde buat ape niii,qid ingt nk tukr skins blog nihhh!
tp tkde idea lahh wokk!
maaf...nnti qid tukr blog ni punye bg k! :)

hmm qid ke sini nak bg tau sesuatuuu...
pasal ayah...
tk thu kenapa ngan ayah...
tk thu ape yg ayah cube rahsia kann...
yess! qid anak kann,qid tk thu pape...
tp blerr tgk die termenung tuu qid dpt rase sakit nyee hati die menanggung semua masalah..
hmm anak kann...
entah lahh esya...
hari tuu paksu dtg umahh..
mase tu kt rumh hnye ade qid,ngan ibuu..
mase paksu dtg tuu qid yg pi bukak pintuu...bler ibu dh turunn..pkcu suruh qid naik..
sbb kate die die ade benda nak ckp ngan mama...
qid tnye lahh knp??
die kate tkde pape...saje nak burk ngan mama..
okey finee! qid jwb lah ape pkcu ckpp..
qid ckp klo xde pape kenapa mcm nak r…

badut.thankz!

Assalammualaikum dunia.
Assalammualaikum cinta hati
Assalammualaikum sahabat sejati
Assalammualaikum pendengar luahan hati

hari ni qid ke sini lagi..
untuk bercerita ape je yg terbuku di hati,
untuk bercerita ape je yg terasa dihati,
untuk bercerita ape je yang disimpan didalam hati.
hari ni 7hb disember..
dua hari yg leps genap lah arwah abg berunur 24tahun..
itu pun klo hayat die masih ade lah..
takde hadiah yg dpt di beri ketika tuu,
hanya sekalung doa sahaja yg mampu qid kirim.
mohon agar die sentiase tenang disana...
Amin amin..
dah seminggu dah qid kat rumah,semalam pertama kali nye qid pergi rumah badut,
tido rumah die,burak dgn die,bercerita mcm2 ngan die,buat segala janji ngan die..
Ya Allah..semamng nye aku mmg rindu moment ngn die begituuu..
Thankz bdut..thankyou somuch sebab luang kan mase ngan akuuuu..
thankz bg mcm2 nasihat kat aku,
thankz bg kata2 semangat kat aku..
and thankz sbb cuba bertindak seperti die..tq so much!
 InsyaAllah badut..aku try buat ape yg die nak,ape…