Skip to main content

satu dh selesaii

salam.
esya..ya Allah..punye lah susah soalan math uh!
ade yg qid main tarokk jee..
rse mcm x dpt A jee...
coz mang susah laa tdi!!!
wong yang dapat 100 math uh pown ckp susah tdi..ayooo..
pape pown qid dh try yg terbaik!!
tawakal jee lah ;)

haa ari ni last qid jumpe roy at sekolah!
next week dh cuti..dh tu dh x skolah dah..
qid lupe sbnrnyee yg sok dh cuti..
tadi b4 balik roy msg tnye dah blik kee?
qid ckp lah dh nak blik..
skali die kte ni "tak nak jumpe saye ke??minggu dpn sy dh tak ade dh"
qid pelik lahh apesal plak kann..
skali die ingt ann yg ni minggu last die skolah!
ermm next year dh x kan jumpe die lgi dahh..
dh x pat nak kena kaco ngan die pgi2..hihihihi
jumpe roy td at tmpt die marah qid abis2 dulu..
at situ die mrh qid,at situ qid ctew pasal hal ngan member,at situ die story pasal
die,at situ jugak lahh qid mintaa maaf kat die smp qid nangis..dan akhir nye kat situ jugak
tempat kali terakhir kami jumpe B4 die mule cuti minggu depan...
thun depan sume tu tinggal kenangan jee...mungkin lahh die akan tepandng2 tempat tu kott!!!
hiihihihihihi....
tdi roy ckp kat qid,next year x de laa owg nak tunggu die lgi pgi2 uhh..
ermm hihi ape lahh..perli nampakkkk....
~balik jee rumah,dlm kul 2 msg roy masuk
die anta
"ape pown jadi lepas ni jgn lupe mereka,jgn lupe saye..sye doakan yg terbaik utk awak..kenal awak membawa seribu rahmat pade saya..ape pown jadi pade awak stu ari nanti, ingt  Aqid ! awak anak walit smp walit mati "


ya allah rse mcm nak berhenti jee jantung ni bce msg die..
hermmm x thu nak ckp ape!
beruntung sgt kenal die...

insyaAllah roy owg x lupe jase roy at owg!
at diri owg ni name roy memng ade..owg dh mati nanti bru semua2 ni hilang!
bru nme roy tu bhnti ;)

~satu benda dh berakhir..
byk lagi yg menanti bulan 12 ni ;)
roy hope lps ni roy x sombong erkk...
hihihihi

~esok qid xde paper,ingt nak gi perak!dh tu ari sabtu nak gi Melaka plak!!
ermm tunggu qid yer esya ;)
herm LOve uu



Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam