Skip to main content

satu dh selesaii

salam.
esya..ya Allah..punye lah susah soalan math uh!
ade yg qid main tarokk jee..
rse mcm x dpt A jee...
coz mang susah laa tdi!!!
wong yang dapat 100 math uh pown ckp susah tdi..ayooo..
pape pown qid dh try yg terbaik!!
tawakal jee lah ;)

haa ari ni last qid jumpe roy at sekolah!
next week dh cuti..dh tu dh x skolah dah..
qid lupe sbnrnyee yg sok dh cuti..
tadi b4 balik roy msg tnye dah blik kee?
qid ckp lah dh nak blik..
skali die kte ni "tak nak jumpe saye ke??minggu dpn sy dh tak ade dh"
qid pelik lahh apesal plak kann..
skali die ingt ann yg ni minggu last die skolah!
ermm next year dh x kan jumpe die lgi dahh..
dh x pat nak kena kaco ngan die pgi2..hihihihi
jumpe roy td at tmpt die marah qid abis2 dulu..
at situ die mrh qid,at situ qid ctew pasal hal ngan member,at situ die story pasal
die,at situ jugak lahh qid mintaa maaf kat die smp qid nangis..dan akhir nye kat situ jugak
tempat kali terakhir kami jumpe B4 die mule cuti minggu depan...
thun depan sume tu tinggal kenangan jee...mungkin lahh die akan tepandng2 tempat tu kott!!!
hiihihihihihi....
tdi roy ckp kat qid,next year x de laa owg nak tunggu die lgi pgi2 uhh..
ermm hihi ape lahh..perli nampakkkk....
~balik jee rumah,dlm kul 2 msg roy masuk
die anta
"ape pown jadi lepas ni jgn lupe mereka,jgn lupe saye..sye doakan yg terbaik utk awak..kenal awak membawa seribu rahmat pade saya..ape pown jadi pade awak stu ari nanti, ingt  Aqid ! awak anak walit smp walit mati "


ya allah rse mcm nak berhenti jee jantung ni bce msg die..
hermmm x thu nak ckp ape!
beruntung sgt kenal die...

insyaAllah roy owg x lupe jase roy at owg!
at diri owg ni name roy memng ade..owg dh mati nanti bru semua2 ni hilang!
bru nme roy tu bhnti ;)

~satu benda dh berakhir..
byk lagi yg menanti bulan 12 ni ;)
roy hope lps ni roy x sombong erkk...
hihihihi

~esok qid xde paper,ingt nak gi perak!dh tu ari sabtu nak gi Melaka plak!!
ermm tunggu qid yer esya ;)
herm LOve uu



Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…