Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2012

Masih cuba untuk tersenyum

Asalammualaikum esya..
heyy! ape kabar kmo??
qid harap kmo okey kat sane yee...
qid syg kmo sgt2.. :)
qid,ummi,abg ellyas slalu doakan kamoo...
esyaa..now qid nak story pasal my bro ajam..
serius qid makin hari makin risau tgk die..
entahh lahh esya...susah nak kata...
if nak mrh die..x bolehh sbb qid fhm ape yg die rse skng nihh..
if nak biar kann je..ape plakk org kate nnti kannn..
dn kadang2 qid risau gak ngan die..
qid rsekann..antre die ngan yg lainn die lagi menderita kot..
sbb die kena jaga hati byk pihakk..even die sedihh..die x blh nak story at parents die
die tk boleh nak story sgt at adik beradikk die...
sbb ape?/ sbb parents die and adik brdikk die mungkin akan lgi sedih blerr tgk die downnn...
so,mybe die byk pendm perasaan die..btl tkk??
tapi pape punn...die thu kann yg kami semua ade untuk sntiase support die... :)
don't wory brother,kami SEMUA ade utk kauu! if kau down kee ape skali punn...
kami semua ade....ingt tuhhh
~qid pun rse mcm nak sgt gi lawat kubur abg..
Assalammualaikum esya!
heyy! hari nihh ingt nak gi kubur kmo lepas abis ko-q tdi..tapi....Balik2 dah pukul 7 lerhh syg..if pergi gakkk..maunye maghrib kat kubur kamuu jee...heheheh
pape punn..qid esya thu qid tkkan lupaakan esya okey!
okey skng nk story pasal si fizi senget uhh!
mcm nihhh...tadi qid ingt malaz gi koko..tp pikir2 blikkk rse syg plak.coz koko dh nak abis..tp x gi pulakk...
dah tuhh qid bincng2 ngan mmber buat lah kputusan x mauu gi...dah tuhh enth mcm mne qid blh tipon fizi ckp nak pinjm moto..skali die kate die pakai keta hri nihh...
dh tuhh die tnye knp?
qid ckp lahh "nak gi koko..ahh ko x de moto tk pe lahh.aku nk tido nihhh"
skali thu die ckp ape? die mrhh seyhh...jrng die tgk mrh mcm uhh...
die bebel punye bebel pasal qid..
entah mcm mne tahh die blh merepekk penpanjng agaknyee!
last die bg nasihat berguna adalah "biar habis duit kau tuhh skng..janji kau puas hati ngan markh kau nnti.."
puass arhh die membebel,tak sangka plak abam aku tuhh makin…

Maaf dari saya!

Assalammualaikum esya. hermm ape khabar? hehe lme tak tnye kamo soalan itu kannn.. qid kat sni alhamdulillah siht... hermm tak lame lagi qid dh nak final exam.. ade lebih lime minggu lagi final exam qid.. yang mid sem punye exam alhamdulillah result tk teruk sgt! dan qid harap final exam nihh pun qid akan dpt result yg mcm mid sem..dan klo boleh nak yg lagi terbaikk..insya Allah..qid cube.. doakan qid okey? Final projek dh dpt..assignment last iit pun dh dpt...nih jee lahh mase utk tmbh2 markh.. kne bg yg terbaikkk....qid tak thu ape akan jdi mse final nnti.... so,qid kena cuba buat yg terbaik assignment2 nih semua... sbb hanya assignment nihh jee yg dpt menambh2 markh exam mid sem qid hri tuhhh... hermm~ harap2 ape jee tugasan yg qid buat nihh adalah yg terbaikkk..Aminn.. Qid x blik seremban pun this  week..heehee... minggu2 dpn pun mybe x balik.. mama dh muak tgk muke qid..hua hua hua...
Tadikann esya ira msg qid.. dh dkt seminggi lebih gak lahh die tak msg qid.. die msg ckp "…

Abang, :(

Bila perasaan rindu ni dtg semula..susah nak kata!
Abg..sekali lagi aku menangis sb rindu kann kauu.. aku thu rindu aku kat kauu tak akan ade pengubatnye.. sbb aku tahu kau tak kan kembali lagi. Entah mcm mne tadi air mata ni trus jatuh biler tringt kat kau!! abg...serius aku rindukan kauuu... asal kau thu abg stiap kali aku belajar kat kolej tuhh apa yg kau pernh ajar aku dulu.. mesti aku akan rse nak jerit..nak menangis sbb aku rindu sgt moment moment aku ngan kauu.. lagi2 mase abis exam spm dulu...mase kau ajar aku mcm2 benda...mase kau luang kan mase utk aku... aku rindu abg saat saat tuhh semua...aku rindu abang! Selain aku bljr untuk mak ayah,untuk mase depan aku...aku juga belajar kat sini hanya utk kauu abg! Hanya utk manfaat kan ape yg pernh kau ajar dulu.. hanya utk tunaikan permintaan kau yg nak aku jadi mcm kauu... aku buat utk kau juga abg.... Kau doakan aku smp penghujung nye... doakan aku berjaya abg! Aku sayang kau abang!!!..
#AlFatihah Buat Abang ku~
Bila rindu tuhh dtg kann! semua benda di buat tak jadi!
dari kat kolej tdi hti nihh resah..
sampaii jee rumah qid terus ingt kamu esya..
rindu yang teramat sgt pade kamu,pian and abg sush nak ckp!
hri nihhh qid menangis sbb bnde yg same..rindu yg teramat sgt esya!
tadi ke kubur kamu! hermmm...hujan pun same turun esya mase qid duduk menangis tepi pusara kamu!
serius esya! qid betul2 rindu sgt ngan kamu..
rindu yg susah nak ckp!
hnya tuhan jee thu...
mcm qid ckp bler dh rindu tuhh stu bnde buat x jadi..
nak senyum pun malaz...
qid harap hari esok qid akan okey sikit dri hri nihh!
#Salamm..
Love you so much syg!
Benda ni  buat mood qid x okey!
plez lahh..aku x mauu! bagi aku hapy..aku dh puas melayan kau..
esya...
tuhan je thu ape qid rse skng nihh..
dgn ubt x bawak...mmg perit..
nak nangis..air mate ni x terkeluar sbb dh serikk ngan nih semua!

aku :)

Salam esya..
hermm b4 maghrib tdi bbudk nii grak balikk KL dah..
ikot kan dowg nak grak b4 asar..skali ptg tdi ujann..
qid pown than lerr dowg blik coz tkut ape ape jadi kann..
heheheh...
skang nii nak luahkan perasaan skit nih yunkk!
hehehe qid just nak bg tauu yg kite sbgai manusia nii klo bergurau tuhh ade hal nye..
even bnde tu kite ingt lawakkk...tp kite kne pikir..benda tuhh bg effeck tk kat owg lainn..
hri nii qid bljr byk benda..pasal pershbtn...
qid bljr dri ape yg berlaku dpn mate qid tdi...
insyaAllah qid akan jadikan semua tuhh sbgai smpadan qid bler qid dgn kawan2 qid..
qid x thu knp dua tige hri nihh qid emo/touching skitt ngan mereka mereka nihh..
mungkin ade sesuatu yg berlaku...then qid tk thu mcm mne nak ckp!
hope spe2 yg terkena ngan qid tuhh..pepaham lerr...

tadii esya tgh jalan2 tertibe qid jatuhh terdudukk!!!
hahahah esya thu sbb ape?? sbb nyee skit jee..
sbb qid terlanggar batu...
entah lah esya...punye lame qid coverr bnde ni akhirnyee tdi qid terduduk jatuh
d…

Cerita ku :')

Assalammualaikum esya..
hari nii qid relax habis..
qid tk balik seremban pun minggu nihh..stay at ipoh minggu nih.
exam mid-term selesai sudah..selamat 6 paper qid jawab lepas..
qid dah try buat yg terbaik.qid dh stdy sehabis yg mungkin..
hrp2 kputusann qid nanti tk mengecewakan..InsyaAllah!
tapi sir faris dh bg tauu yg kelas qid 14 org gagal FOP...
dh qid sgt takut mendgr bnde tuhh...risau ngan FOP qid..
ye lahh coding tuhh 10 markh...qid buat tp x thu btl or x..
qid harap qid dpt reslt yg terbaikkk....

ptg smlm qid pergi jmpe sowg mamat nihh at dtrn ipoh..die mmber abg!
qid jmpe die sbb nak bg brng abg..kann qid x balikk seremban minggu nihh..
so qid kirim lerr kat mamat uhh!!..
haa! stu benda lgi esya thu x hari selasa hri tuhh qid abis exam pukul 1 ptg tauu..
skali dh balik tuhh mama col and bwk qid gi kedah...
memang gilerr lahhh...padahal esok tuhh ade exam..dua paper plakk uhh...
yg qid blh relax berjalan smp ke kedah...hihihihi...
mlam tuhh balik dlm pukul 2 pagi bru smp gree…