Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2010

salam esya

esya...tadi exam sjarh...qid xtau ape yg qid tulis.. qid wat je ape yg terlintas at kepala ni... esya...mlm tadi dpt msg dari cousin kmo tu... die ajak g umah die sok mlm...ade wat cm kenduri...nak g ka?? qid pown x tau laa nak g ka x!!!
mlm smlm pas tgk bola g lepak dtaran... isap shisha...ramai lak owg.... mule2 tu smp ok ja laa... skali 10 minit pas uh bkn main rmai lagi...kebanyakkan nya owg2 yg g tgk bola uh... kelakar ja... cm dah janji ja rmai2 g sne... adoiya!!!! ha!esya nak tau x??skang ni qid dh x g blik umah snawang au!!! ni coz bdk pompuan tu ade at umah!!!skang qid msg2 je die... die dh kerj part time at giant uh...dh kerja tu lambat la alamatnye blik at tempat die!!! ermmm ape nak wat an esya!!!! dh nasip...hahaahhaha cm kelakar ja an smua ni.... adoiyai!!!!sengal jaaa....
*k la syg t qid post lagi...nk tido la.. penat at skolah tdi memerah otak!!!hahahahah.k bbye!!=)

esya!!!

ha esya.. qid tak thu nak ckp mcm mane!!!! otok ni berserabot gler... qid je sowg yang tau ape yang qid rse now!!!! qid xtau nak ckp at spe... esya...dtg la cni...qid nak ckp ngan esya... qid nak bincang pasal ape yang qid rse ni... .. qid xde mood laa esya.... qid tak tau knp... ari ni exam bI...tapi smlm qid langsung x bce bku!!!! sok plak exam sjarah!!! tapi now x de mood langsung la!!!!! qid perlu semangat dri kmo!!!!! adoiyai!!!!benci laaaa cm ni!!!!

BM dh selesai tok thun ni!!!!!

hai esya.. tadi exam bM..ermmm boleh tahan laaa susah die!!! tapi qid wat je pe yang qid mampu.. ha!! esok exam Bi plak!!! ermmm risau laa .. but qid akan try wat smpai qid mampu... doakan qid ok!!!
*k la esya...qid nak kuar jap,jumpe membr!!! k bye!!!

demam!!!demam!!!demam!!!

esya...sok dh start exam...first paper BM... ermmm now qid tgh dmam la... xtau la dmam ape??? demam exam ka,demam btl2 ka,dmam rindu ka... ah!!!!!!!!!!!!!!xtau la... yang penting skang qid dmam!!! pening pale la plak bby... ermmm....
doakan qid wat exam elok2 k.. doakan qid berjaya..ok??? jgn lupe!!!! qid akan slalu doakan esya aman at sne... insya-allah... and satu lagi doakan qid cpt sembuh k... biar ilang dmam ni... x sanggup qid nak wat exam time dmam2 ni... adoiyai...
ha smalam wani ngan fatin byk kali msg.. qid wat cm xtau ja... and mlm tu qid bls gak msg fatin,die ckp arh yang phone leman pegang sume tu,and leman saje xnak jwb phone yg aku coll uh.. qid reply ar ni.. " ko busy.g la. and 1 lagi jangan cri aku!" pas uh atin balas die ckp smpai cm skali qid mrh at die??? qid bengang qid ckp arh... " aku xperlu an kowg.ko,wani,auni and sumenye... ko ada idop kowg..g la" pastu die x reply... ahhhhh..lantak la ape yg qid anta sume tu...
qid rase esya pown dh tau an cm nerh perangai qid ni.…

=/

pasni lantak la ngan kowg2 sume... aku xkan cri kowg time aku susah lagi... aku akan tanggung sumenye!! and mungkin aku mati skali pown... aku xkan kasi mak bapak aku bg tau kowg!!! lantak laaa..!!!!

STORY 8/10/10

Pkul:7.30 malamAri: jumaatAri ni genap abg naim 100 ari…rase nye mcm die still ade ja lagi…Ermm…ari ni busy giler2 wat akaun..and kerja uh dah anta dh pown..Alhamdulillah..Dowg ramai yg ckp nak drop akaun…aku mcm mane erk???Aku syg plak nak drop..and ni bidang yang aku nak…Tapi lau dowg drop,dowg tukar kelaz x erk???My mom kate lau rase ni yang aku nak,jgn drop…!!!Adoiyai…lau dowg pindh kelaz…aku sowg2 plak nanti…Esya..lepas blik sekolah td an..qid terpikir and qid rase bdk2 kelasqid uh mrh at qid..mungkin ape yg qid ckp uh x btl la an…tapi tu yang qid rase…qid rase yang dowg mrh at qid sebab qid asyik ngan adinie and dak2 kelas dowg…salah ke qid ngan dowg…??Awal thun dlu pown mcm ni gak….dowg cm mrh ja….Dah dua kali dah….buruk sangat ka perangai qid ni??Ermmm apa yang wat qid bertambah terasa time dowg mkn at area dewan terbuka tu...Time tu qid,adinie,iwan and adawiyah dari kdai photostat…lalu at c2…qid tak thu yg dowg at c2…and tak perasan pown!!!!Pastu eka jerit panggil qid…qid g l…

ari ni BORING!!!!

ermmm ari ni g skolah!!! boring..sume sibok wat akaun... sok dah kena anta..qid punye ade tinggal ckit... ermmm tadi an ayh bwk blik krj akaun yang die print an tu... hahahha cover die ayh wat wana pink... adoiyai...malu sey!!!
ermmm...tadi ustaz g tanya pasal kes uh dpn2 bdk2 ni.. xterkata qid...qid diam ja.. ustaz2... ermmm..... sok mybe nk g tgk wayang ngan dak2 ni..tapi x comfm lagi... ermmm...sok genap 100 ari abg naim meninggal...ari sabtu mama die wat knduri... mst ramai!!!! abg im uh an peramah!!!!
t ingat nak g kubur laaa... kubur atok pown lme qid x g... rindu at dowg sume...
ermm k la esya,t qid sambung...h/w byk ni..daa

cerita yg agak sengal!!!!

esya..hahaha...ade cerita sengal ari ni... td g anta emy at johor... owg pakai bju dgan sweter yg smpai bhu uh au.. pkai ngan jeans...bju yang owg pkai uh wana merah... n sweter wana putih jalur merah uh... kire lengkap arh an.... siap pkai kasot putih lagi....
sampai2 at r&r owg bkak la sweter uh.. emy tetiba je menjerit time owg bkak sweter uh... owg2 at c2 sume pandang..sengan lak ai... owg tny die kenapa ngan die!!! die jawab ni "apsal ko pkai bju palestin??" pelik lak qid...sblum ni xpernah die pertikai an pakaian qid... tetiba ari ni plak... qid tanya la apsal tetiba xkasi pkai bju ni??? die kata die xsuka..!!!!and die x tau knp die tak suka!!!!
sengal gak mamat uh...lau xsuke ckp ja... aku bleh cri bju lain time uh...byk bju yg jual at c2... ni x g jerit cm bdk sindrom!!!! die segan aku pkai bju tu,aku lagi segan yang die jerit2 uh.. pape pown emy...aku ingat blik hal tadi aku gelak sowg2 tau x???? adoiyai!!!!
sib baik xg skolah td...ade perang besar!!!hahaha mang patut pown dk2 laki uh…

esok dh xde...

esya,sok emy blik..mybe qid yang g anta kot.. ermm yang at pahang n perak dah blik pown.. tinggal emy ngan ira.. adoiyai...berat plak ati nak anta dowg uh... ermm...
ha...tadi qid blik lambat... dok at skolah...wat kerja akaun... esya...esya tau x bdk pompuan uh xreti2 nak blik umah die... die wat cm umah die je at cni... qid dh mula rimas laa esya.... sume yang qid plan x berhasil tau x!!!! X BERHASIL
ape qid nak wat ni??? qid g tanya pendpt ustaz aritu.. tapi ustaz suh halau sja... qid x sampai hati laa nak wat mcm 2 esya... kesian at die...takut pape hal jadi time die blik t... dah laa perjalanan jauh... risau laaa... pening pale ni esya..xsignment lg... adoiyai... mati lagi bagus laa esya....
qid tanya pendapt emy...emy suh slowtalk ngan die... owg dh tanya die dah,die xnak blik ka??? die kata die bhgia dok cni... adoiyai!!!!! cm mane ni!!!! owg perlu an sesowg laaaa.... owg tipon atin xjwb...owg perlu ckp benda ni sume ngan sesowg la esya... owg tension!!!!!! benci ngan idop ni!!!!!!
esya....qid rindu esya...=(

emy punye kes

esya tau x si emy uh punye phone ilang...syg jaa... qid dh ckp at die xpayah la bwk phone g masjid time smbahyg jumaat uh.. tapi die dengil...die bawak gak... mang degil punye owg... balik2 la rabe2 poket phone dah xde...dh cicir laa tu... mang jahanam btl!!!!dah la ari tu qid punye phone problem...ni die plak!!! qid ingat an pasni xyah la pkai phone...ok x??? internet an dh ade..ha!!!pakai phone mcm2 jadi... tgk si emy ni...kne pkai phone aku...sib baik aku ade yang lain... si emy tu dh la x pat nak kuar duit...cian die...
yang jadi mangsa sume ni adelah aku ngan member2 aku... aku kne wat copy msg at sim aku tu coz sim pown aku bg emy pinjam... an menyusah an aku!!!! member2 aku plak kne msg ngan si emy uh... eeee sengal die uh la!!!!! tu le cik ahmad ezmy b. effendy oi!!!!!lain kali owg ckp DENGAR!!!! jgn nak wat keras kepala kmo uh!!! ingat pesan aku ni...

xnak dowg balik!!!!!!

esya...ari ni ari jumaat..ada 3 ja ari ja lagi tinggal tok qid bersama kawan2 kita...qid akan abis kan mase abis2an time sabtu and ahad ni... qid nak lupa kejap masalh2 yang berserabot at kepala hotak ni!!!! xsabar rasenye nak rakam video ngan dowg,nak jamming ngan dowg.. rindu sgt2 saat cm uh...mybe nak g mandi pantai t at perak!!! tak tau laaa pantai ape...nak cari lagi...dak2 ni yang plan... ari sabtu petang kot grak g perak... pagi uh nak g umah dinie jap,nak sattle an akaun... ermmm banyak kerja tau esya...byk sgt!!!! penat tau x!!!
hahahaa...semalam kan!!g lepak umah emy at petaling jaya uh... cm sengal die uh...umah die,die lak yang segan2...sengal an!!! die lak tanya mane nak letak beg laaa,mane nak ambik game laa.. padahal tu rumah die,g tanya kteowg plak!!!!! mentang2 la jarang blik umah!!!! adoiyai...tu la akibatnye la dok asrama xreti2 nak blik umah...!! umah sendiri pown wat cm umah owg lain...!!!
emy lau ko bace ni aku nak ckp cikit ha!!! : "ko tu lain kali time blik umah..BALIK!!! …