Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2013

Al-Fatihah Abg Izwan!

Assalammualikum esya..
hmm hari ni 21hb january 2013..
semalam 20hb..hari ape semalam..
hmm memang lahh semalam hari ahad...
tapi hari ape??
hmm sape yg kenal qid..
sape yg rapat ngan qid..tahuu lah smlm hari ape..
untuk yg tak thu!
semalam ade lah hari yang mane genap setahun abg izwan meninggal dunia...
genap setahun jugaakkk kami semua kehilangan die..genap setahun die duduk kat rumah kekal die uhhh..
Abg iwan...
name yg neverr neverr neverrrrrrr qid boleh lupe..
die lah retis die lh org yg qid anggap mcm abg..
die sgt perfekkkk!!!
die baikk..die penyayang and seorang yang suke ambil berattt..
die memang awesome!!
mungkin semalam juga hari yang diingati oleh kuarge die and yg trutame skalii semesti nyee
sir Ajam uhh..
Pastiii...
ye lahh bro die kann..
and mungkin semalam die pergi balik melaka and melawat kubur arwahhh...
mungkinn lahh..sape thu kann??
Cakap pasal kubur!
tringt plakk yang qid last pergi kubur abg iwan mase b4 blik ipohh..
and insya Allah hujung minggu ni qid balikk…

Minggu awal Class

Assalammualaikum Esya!
Hmm terpakse menchilok jap on9 pepgi nih...
hihhihiih
bukan ape..rase lame plakk tak berblogger kat sni annnn..!
hmm malam tadi tidoq..
skali termimpi kamu..
mungkin qid rindu kottt...
heheeheh
Im so sory esy sbb b4 ni qid ade ckp yg dh sampai sni qid nak pi lawat kubur kamu kann??
Tapi sampai skng qid x pergi lagiii..even dh dekat seminggu pun qid kat siniii.....
Sorry esya..
ikot kat hari ahad hri tuu nak pergi...tapi..
qid kuar ngan wani,nik and akma....Ssedar dh lepaking samp kul 7 malam...
so x dan lahh nak pi lawat esya...
dh tuu isnin dh start class...
kelas plakkk ade sikit masalh...
tuu yg xfree sgt...
kemarin balikk je class tros balik buat surat untuk anta kat TPA.
then semalam balikk jee tros gi karok ngan nik and wani...
so blerr qid nak pi??
insya Allah kalau free esok or lusa qid pergi k!
insya Allah...
qid nak gi pown kena tnye fizie jugekkk...
sbb??
die ade ckp hari tuu kalau nak pi kubur bg tau die sbb die nak join skali!
hmmm so kalau die nak …

Selesaii mendaftar

Assalammualaikum esya!
Alhamdulillah qid dh selesai mendftr untuk sem2 hari nii..
And ape yg qid harapkan 50% jee yg berlakuu..
ape die?? qid kann harap wani,ain,jiha and pjoy seclass ngan qid..
Ain,jiha and pjoy seclass ngan qid..pjoyy uhh number2 lahh sbb mase kite owg dftr uhh die ddk tepi jee
sb tunggu lokman..lepas jee qid dftr qid gi kat die then die tnye class mane..
qid ckp lahh 8...dh tuu qid suruhh lahh die ambikk 8 jugakk..
die kate nak tunggu lokman tgk mcm mane dluu..
last2 tdi tweet die die kate die class 8 jugakk mcm sem lepass...
qid pown tros bg tauu ain tdi sbb ain yg ye ye nak pjoy seclass...
pjoy kte lokman x dpt seclass ngan kiteowg sbb class dh pnohh..
pjoy pownn yg last2 tadiiii...
nasib baikk dpt gkk 8 uhh!
soo pjoy,jiha and ain seclass ngan qid lahhh..
wani mcm biase larhh..
ngn dira die,nik,akma!
dowg 4 owg!
and mmg x dpt kott nak trikk wani tuhh sclass ngan qid..
die dh ade member sndri ann??
mcm tuh gakk qid..
qid pown ade member sendiri...
xkan qid tetibe …

Mr.RJ :P

Assalammualaikum esya! ehemm ehemm..skang qid dh ade kat ipoh sudahh! pagi tdi dlm pukul 11 selamat qid sampai kat sinii... Alhamdulillah selamat juga sampaii! Okeyy sekang qid nak story pertme skali pasal Mr.Roy/Walid qid... hmm..qid thuu die bukak blog qid ni selalu... qid thu die bce blog qid nii selalu.. dan qid thuu die selalu ambik thu pasal qid dri blog ni!! kan walid?? walid thu mane qid dpt thuu??? hmm?? walid..mase qid story kat blog ni yg qid rindu walid + qid tercari2 walid.. tgk2 esok uhh qid col walid..tnye sehat or takk sumee...dh tu lepas uhh walid hilang balikkk.. and kedua nyee hari nihh!! qid x bg tau walid pown hari tuuu blerr qid balik ipohh... tupp tupp pagi ni tertige walid msg ckp suruh hati2.. bljr rerajinnn...hmm mane walid thuu?? hmm?? mesti walid thu dri blog nii kann?? Walid! kenape walit menghilang mcm uhh jeee.... keta walid pown qid dh x nmpk dh kt area seremban uhh.. slalunye klo time skolah qid mesti nmpk keta walid kat ampangan uhh!! tp walid xdee po…

Story die lagiii

Okeyy Assalammualaikum!
Hahahah Malam ni nak ckp pasal RJ LAGI!!!
aahahah kat kowg yg x suke bace! Boleh berambos dri blog aku yg warne wani nii!
hihihi
Nak cakp pasal ape??
Nak ckp benda yg qid agak terkilan...Ape die??
hmm qid terkilan sebb x  tgk MHI pagi tadi!
sebab ape?? Sebab MHI ade RJ and blackk!
qid x pasti lahh dowg nyanyi or takk!
tp dgr cite dowg nyanyiii!
hmm yg kedua terkilan sbb ari ahad ari uhh tak jmp rj.
just jmpe black jee..Itu pown time anta brng at member bro qid uhh!
time uh tersempak ngan black and berburk jappp..
time tu ade tnye "rj mane?" but x terbukak hati pulokk nak jmpe..
hihihihihi..
skali afterr tgk die perfom mlm uhh!!! haduhh cairr weiii..
suare die memang terbaikkk.and mungkin one day die akan jdi sefamous alitimate,malique,toopath mybe!!
betull takk???
thu kenapa qid rse nyesal??
Hahaha xde benda pownn..just sbb qid lately salu bukak lagu yang die nyanyi uhh..
and qid rase die antre retis yang bakall jadi retis yg qid minat killerrr..
yang…

Sambung cite pasal RJ cikitt! :)

ni gmbr kat atas ni mase dowg tgh perfomm...part ni yg paling bestt.. dgr suare RJ memang beremosi gilerrr..memang meremang bulu roma wokk!!

See tu RJ yg qid ckp agak smart mlm uhh dri biase.. slalu die simple jee... pernh uhh hanya pakai shotpant jee perfomm.. tp mlm uhh memang segakkk! hihhihi final lah kate kannn. :P

ni salah satu contoh yg qid ckp die simple jee... mase semi finall...die just pakai topi hrimau malaya, sweater,bju t-shirt harimau malaya gakk! dgn headphone masih tergantung!! gilerr sempoiiii....
Kowg blh tgk video nii klo x percaya ckp aku yg persmbahan dowg memang bestt killerrrrrr!!

Cecite japp :)

Assalammualaikum esya!
Okeyy hari ni hari isnin..Berape hari jee lagi qid dh nak balikk ipoh..
hm dah nak habis dua bulan qid cuti...
lepas nihh 6 bulan lagi dok mengadap kolej,buku,lect,class and lappy sahaja!!!
tapi tapi tapiii kann esya!
b4 qid balik ipoh qid dah lepas gian habis dahh!!...
qid dah pi tgk AJL27 untuk menhilangkan segala rase rindu nak pi tgk konsert...hehehhe..
semestinye pergi untuk support my abam Hafiz..Qid support die sebab die salah sowg trio AF7..
Macam yg esya thu! dari dulu sampai sekang qid memang allout support trio AF7 uh!
adik bradikk tige owg uhh! Ajam,Akim,Hafiz.!
and malam tadi qid tgk ajl untuk support hafiz..
hafiz bawak dua lagu! satu lagu duet ngan adira-Ombak Rindu satu lagi single die-Ku Akui.
Alhamdulillah lagu Ku Akui uhh die dpt  dua award.Satu untuk Anugerah Vokal Terbaik and satu lagi
Pemenang tempat ketige AJL27..btw,thun ni thun ketige hafiz menang vokal terbaik 3 tahun berturut turut!
Alhamdulillah..Semamng nye ramai yang thu vokal die …
Abg.....! aku nak kauu abg..aku nak kauu sekarang!
aku nak cerita mcm2 ngan kauu! aku nak luahkan mcm2 kat kauu abg!
sumpahh aku nak nangis dgn ni semua!
aku nakk kau abg!
aku nakk kauuuuu...
aku x suke keadaan skng nii aku x suke abg!
kenapa aku x blh bersuare??kenapa aku x blh berkata2..
kenapa aku x blh nakk luahkan ape yg aku nak ckpp!!
kenapa aku x diberi peluang abg???
Ya Allah..aku betul betul nakk kauu abg..aku nak pelukk kau abg..aku nak luahkan kt kau abg...
aku nak nangis dpn kauu..
aku nak dgr kate kate nasihat kauu..aku nak kau tenangkan aku abg..aku nak kauu!!
plz abg dpt kat akuu... :'(

*Peace (Y)

haaa! Ni skali lagi qid masukk b4 New year :) Ape yg jadi 2012 :)
nak tahu ape yg qid menyesal tahun nihh?? pertama : qid nyesal sebab tk duduk umah ummi hari tuuu.. klo qid duduk umah ummi hri tuu mungkin qid x de  de nak menyewa bilik time kat ipoh ! kedua : qid nyesal sebab membaca msg wani! sumpah sebelum ni qid x pernh bce msg org tanpe kebenaran. dan pade hari tuu qid ter bkk msg dlm phone die.time uhh qid punye simcard dlm phone die..qid slh klik msg mase kat inbox..bler dh terbukak msg mak die.qid bce and qid rse bnde uhh lawakk + klkr. then qid try bce utk kali kedua punye msg! sbb nak thu lawak or tkk! skali time uhh wani perasann.. sorry wani!!!!
Benda yang qid sedihh? Pertama : abg wan meninggal ! kedua :sebab kena tinggal ngan wani mase nak pergi dewan st john kat ipoh! ketige :Bilerr tgk member mcm x layan qid.. Keempat : ni nangis gembira sbb ira sanggup bwk moto dtg ipoh mase qid tgh demam terukk! die sanggup jaga qid!!! tq ira!! kelima: sebab miss BI tak fairr!! die kate qi…