Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2016
Assalammualaikum

Kembali lagi.
Mungkin untuk bercerita semua benda yang aku tk sempat nak cerita.
Mungkin lah.
Pertama tentang kolej.
Skang ni dh seminggu aku tk pergi kolej.
macammacam hal nak jadi, macam macam benda nak berlaku.
dan oneday,aku giveup.
every second hanya menangis.
sakit ni membuatkan aku makin tersiksa.
sampai bilanak mcm ni? aku tahu aku kuat.
tapi,aku hanya bertanya; sampai bila?
walaupun tak ke kolej, tapi aku masih buat lagi segala assignment yg ada.
erti kata lain, aku masih ingt pada tanggungjawab sebagai seorang pelajar.
Alhamdulillah.

Yang kedua aku nak cerita pasal aku.
first; aku rindu gila bilik yang aku duduk dlu.
macam yang korang tahu, skang ni aku menyewa dekat rumah dgn classmate aku.
sejak duduk sini, aku takde masalah dgn bdk rumah.
Tapi apa yang rasa adalah space untuk aku sendiri mcm dekat bilik dlu, tak ada.
Dulu tgh malam aku blh bernyanyi sekuat hati aku,
klo down, aku jerit aku nangis semahu aku.
tapi skang ?
kalau buat mcm tu comfem budk bili…