Skip to main content

PakLang and AbangWan

:HAZAMA AHMAD AZMI:

tdi semi final kedua Muzik2 lgu CINTA TERAGUNG jdi top 5 untuk ke final.
Alhamdulillah...
sebenarnyee start malam tdi yg qid bru ikot blik cite pasal pk lang ni..
dkt lime bulan lah gak x ikot ctew pak lang sowg ni..
skali malam tdi tringt plakk..tu yg layan blik pasal die uh..
mlm tdi gak tnye abg ajam pasal pk lang..tnye progrm2 yg die buat..
skli abg ajam kte mlm ni die ade at semi final AJL..
pe lagi terus laa contct yg lain nak thu pasal konsep die sumee lah bagai!!
memang x tido lahh mlm td dok melayan pk lang ni jeee haaa..
lgu yg pk lang nyanyi yg lgu "pokok" tuu abg an yg nyanyi...
ramai yg ckp abg an nyanyi x best lah ape lah!!!
tp bg qid..lgu tu x dpt sebab xde rezki MUH thun ni..
tuu jeee ;))
hopee sgt2 yg lgu CINTA TERAGUNG dpt terus ke pentas final nanti..
Amin...

cite pasal pk lang.masuk plak cite pasal abg wan..
abg wan die bru blik dri sarwakk..
die bru jee smp semenanjung..
die punye xcitd laa cite att kiteowg pasal cuti die bagai!!!
aduhhh panehh jee ati dgr...
die blh plak ckp "abg dh bercuti dulu dri kau qid"
perhh kau tunggu abg...qid pergi jee sne,qid x pandang lagi lagi lah smenanjong ni..
hihihihihui..
lgi pown ag bkan 100% cuti,abg kerja skli kann??
haa qid nanti 100% cuti..
time uh buku pown dh cmpk jauh2..hahahahahahh
ermm jgn jelz palk!!!

*ok lah esya ti qid sambung ok! ;)

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…