Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2016

mohon kuat

Assalammualaikum
aku takut sebenarnya nk menghadapi hari esok. taktahu apa keputusannya. tk thu apa yg mereka katakan tu btul atau tak. semuanya aku akan thu esok. mcm mane aku nK hadap kalau betul benda tu jd? kuat ke aku? mMpu ke aku? tabah ke aku? Tuhan. kuatkan aku. aku mohon sgt. aku nak kena hadap benda tu  je esok. aku nk kena dgr benda tu sorang2 je esok. beri aku kekuatan tuhan. aku merayu. aku tak infom along pasal benda ni. aku x infom syid psl benda ni. aku malas nak serabutkan diorang. along tengah demam skang ni. and syid tgh busy setelkan assignment. along, syid. even kowg tak bace akng ni. aku mohon juga pd kalian doakan aku diberi kekuatan untk esok. syid akan blik kl selasa ni. aku pasti klo die thu, die mesti ckp biar die yg jmp doktor tu nti. aku bukan nak berahsia nan kau. tp aku tknak kcau kau. aku thu kau serabut dgn mcm2 benda kan.
doakan aku je dh cukup.

abang
doakan adik kau ni kuat k.
aku akan senyum je nti.
insya Allah.
salam

Trima kasih

Assalammualaikum
Hari ni Ramadhan ke lima
dan hari kelima aku berpuasa tanpa mereka.
Dan kelima lima hari ni jugak,aku bersahur dan berbuka dgn mursyid.
Berbuka dgn budk2 rumah ni.
Aku terfikir, mungkin tuhan gantikan mereka untuk jadi family aku
buat sementara skang ni.
Mungkin tuhan nak hilangkan sedikit rasa hiba, rasa rindu ni.
Terima kasih tuhan.
Terima kasih untuk semua.

Buat keluarga ku.
Selamat berpuasa.
Aku rindu.
Semuanya.

Buat Along,
Slamat berpuasa juga.