Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2014

crush ohh crush

Assalammualaikum cinta hati!
heheheh
now tgh gilerrr! laayan semua lagu jiwang!
nak jadi kan cite qid skng nii dh asyik ingt kat crush qid jer.!
hambik kauu! kat abg mizi aku cite..kat abg adi aku cite!
kat mama aku cite!
you know wht..? Aku suka giler kat kauu. :) fullstop!
serius aku pernh rse mcm niii...
yes! b4 nii ade jerr yg aku admirer..
but kau lebih dri tuuu..
sory beb! aku slalu liht kauu :)
Takpe..aku x gilerr lagi smp nak ikot semua tmpt yg kau pergii..
cukup kat kolej kau jerr :)
Tapi aku selesa berkwn ngan kauu skng...Hope friendship kite kekal even aku dh balik sane k! :)
kau tetap crush aku smp mati. :)
org nak minat kau??
org lain nak borak ngan kau??
org lain nak suka kat kauu??
lantak lahh...yg pastiii kau tetap crush aku..forever! cehhhh!! hahaahah
maap lahh..aku dh terrrrrrr MINAT kat kauu smp mak ayah aku pun thu :)

esya..mybe lepas nii akan cite lebih lagi pasal my crush nii :')
Aku x thu ape aku rse bler berhdpn ngan kauu! tiap2 mlm jmpe aku xrase ape..
yg …

Aku menangis lagi

Assalammualaikum cinta hati..
hari ni aku kesini..
setelah tewas dengan bermcm masalah,bermcm perasaan dan
bermcm jenis perangai manusia.
Akhir akhir nii banyak yang berubah ellysya..
dengan gaduh ngan mysista,dgn  masalh family,dengan abg2 qid dengan kerja..
Sumpah qid ckp qid rindu life qid yg dulu...
Skng ni qid tk rase terbeban dengan assignment,qid tk rase terbeban ngan projek2 tuu semua
walaupun semuanye qid pilih untuk buat sowg..
yg membeban kan kepala hotk skng adalah life aku diluar kolej..
yes aku tersenyum kat mane saje,yes aku gelak2 setiap mase..tp hati aku kt dlm nii sakittt...
otak fikiran aku niii sentiasa berfikirkan tentang mereka mereka dan mereka...
siapa mereka? org yg aku syg.
Banyak benda qid dengan skng nii...yg ckp belakang qid,yg tikam belakang qid..
hmm kenapa guys?? kenapa kowg ulang skng apa yg kowg pernah buat dulu kt aku ??
kenapa?? kowg tahu takk hati aku nii baru nak elok sebab ape yg kowg buat dulu...
remy..satu perkataan yg aku nak sgt ckp kat kau.T…