Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2014

Aku menangis lagi

Assalammualaikum..
hari ni aku menulis lagi!
menulis untuk keseribu kali nya..
hmm mungkin..
entah laaa
aku sndri tk pastii ini kali ke berapa aku
menulis..yang pasti setiap kali aku rasa sakit,setiap kali
aku rasa sedih dan setiap kali aku rasa gudah gulana setiap kali itu lahhh
menulis menjadi pilihan akuu...

apa cerita aku hari inii??
aku luahan aku hari nii???
ape kesedihan aku hari iniii...
hmmm...mcm macamm...
nak aku luahhhh...tk termampu untuk menulis semua nyaaa..
nak aku cerita,tiada siapa yg mampu untuk mendengar nyaa...
nak aku simpannnn....merana lahh aku untuk selamanyaaa..
sesungguh nya Allah tuu tkkan menguji kite kalo kita tk mampu
nak menghadapi nye kannn....
Allah bagi aku hatiii..dan aku kena kuatkan hati akuu untk
apa saja yang tempuhh..
yes! aku thu aku kuat..aku mampu untuk melawan semuanyaaa...
tapi skng ni aku perlukan sedikit masa untuk kuat kannn semuanya semulaa...

aku pernah jatuh,
aku pernh tersungkurrr...
tapi..kali ini aku jatuh terdudukkk..
hanya sebab…

menahan diri

Hari ke tiga,jam  2.22 pagi. Dan aku sgtttt rindu dia.. cuba menahan diri untuk berkata kata,cuba menahan diri untuk tidak meluahkan segalanya.. yes aku kuat kann?? aku akann sentiasa kuat..sbb DIA.
thank you Allah

thankz

Assalammualaikum ellysya..
minggu ni weekend qid duduk ipoh..whahahaha
rase ganji x?? heheheeh ganjil sgt kannn..
hmmmm skng nii tgh jiwa kacau kott..sentap,marah,sedih kecewa semua ade...
dengan sape???hmm dgn sape lagiii..
dgn org sekeliling qid nii lahhh..
yes qid pun x perfek kann untuk dapat benda yg baik2 jerrr..
tp sakit sgt biler jdi mcm niii...
kamo bace bait kata lirik bawah nii..kamu faham ape qid rase skng!
i need u syg....i need u!
kamo abg...aku nak kauu..aku nak kowggg..aku
nak luahkann semuaa....
aku perlu kann sesowg sknggg...aku tak kuat mcm duluu...
dulu aku kuat sbb kowg..tp skng??
aku hanya harapkan doa kowg jerrr....
doa kan yg terbaik untuk aku guys.


Jika teringat tentng dirimu,
berlinang airmataku
ku rindu saat saat bersamamu
kasih sygmu padaku...

namun kini kau bukan milik ku
dan berakhir sudah cintaku,
biarkan saja hatiku bicara
ku masih syg padamu

aku slalu mendoakan mu
agar kau bahagia bersama dirinya
selamanya

mengapa mudhnya hatimu mendua
ku lapangkan dad…

Mcm mcm kerenah!

Assalammualaikum ellysya..
hari ni 14/4/14..
cantik trikh hari ni kn...?
hmmm hari ni hari isnin...
minggu pertama untuk week ke 12..
minggu busy jugk rasa nyerr nii!
minggu nii qid cuti dri handle bbdk palapes...
tapi minggu ni qid akan bz dgn assignment and projek yg melambak!
hmmm minggu ke 16 qid dh nak kena submit semua skalii!
beberpa minggu jer lagiii..
esya...qid ade cerita nak cerita kat kamu niii..
pasal ape??
tentang siapa??
hmmmmmmmm

qid nak story pasal kolej tentang mentor mentee...
hmmm mentor qid mcm yg esya thu is Sir Faris kann?
qid ngan ina hari tuu usulkan lahh kat die pasal nk pi bercutiii...
die on jerrr...
memula asalnyeee qid,ina and ecah nak pii sendiri ajak bebudk niii.
tapi tah mcm mane qid blh dpt idea yg nak guna duit atap and nak ajak sir...
plan awal x mau ajak sir..heehehehe..lepas eddy ckp "ajak laa sir"
qid ngan ina pun pikir dua tiga kali pas uhh..
last2 decide nak gune duit atap....
qid ngan ina punnn cari2 tmpt...
bagi tau sir...
sir pun bg…

..tiada kata

Assalammualaikum :)
hey ellysya...
okeyy qid masuk sini balikk..
ape kabar??
minggu nii qid bz glerrr...
tp xpe lahh..
minggu ni jerr..xpe :)
knp qid masuk sini erkk??
huhuhu takde ape pun senanye..
just tringt and terpikir sesuatuuu...
ap die??hmmmm
entahh lah dua tiga hari nii bler otw blik kolej slalu terpikir...
klo qid mati mcm mane??
sape akan dtg tgk qid kat hosptl mase tuuu..
ade ker classmate nk dtg tgk qid mase uhhh..
ade ke lectre nak lawat mase uhh??
atau hanya jenazah qid jerr terbujur sendiriii..
and qid terpikir...sape akan duduk tmpt qid dlm class tu bler qid takde...
mcm mane suasana dlm class uhh mase hri pertama qid xde...??
happy??sedih?? atau ape?
ade ker ina,wani,akma,ain.izzy,mai,lan,uzair,nadia,ira and semuaa dtg lawat qid mase tuu...?
ape reaksi dowg bler thu qid dh takde??
hmmmm mase tu akan tiba..
bila and kat mane kejadian tuu...kite tak thu kann..

satu lagii...
ade kah badut,kembang,and sowg lg uhh akan dtg time uhh?
ape reaksi mmber2 klo nmpk dowg ade skl…

Story jap!

Assalammualaikum
hey ellysya..
kabare?
hehehehe
qid kat sini sihat..
Alhamdulillah..esya.....hahaha qid rase kelakar skng niii..
bler ramai yg tnye sape crush qid...ramai yg tnye bdk mane..
ramai yg tnye umur die brp...kihkihkih
lame kowg tk tgk aku menggila mcm ni kann???
wa relax lagii niii..kowg tgk nntii...
oneday insya Allah..

ehh dah lahh malaz nak cite pasal crush..kang aku tersnyummm jer langsung tak jalan kije
satu ape punnn..heheeheh
ehh esya...skng nii dh bulan 4...lagi berapa bulan jer qid akan praktilal..
takut?? of coz lah qid takut...
takut,cuak semua ade...
tp...hmmm xpe hope semuanye okey jerr nnti..insya Allah..
qid praktikal kat mane??
heee entah lahh...qid pun tk thu..
lps kes hari tuuu..qid terus decide x nak badut tlg qid praktikl kt astro..
qid pi cari sendiri...
qid email ngan mcm2 org,mcm2 company...
tp satuuu..qid langsung tak mintak kat badut contact number mmber2 yg seangkatan dgn die...
aku cari sendiri badut! SENDIRI okey!
aku sahut cabaran die...

tapi bl…