Skip to main content

Majlis restu laa sgt ;')

salam esya..
qid ade cite menarik pasal smlm!
majlis restu!
hihihihi agak kelakar tapi amat berguna!
sebab!??
aduhh qid x thu mcm mne mau story..
yg best time salam2 tu lah!
2 owg cikgu peluk qid dlm dwan uh..
dua2 doakan benda yg sme..
dua2 pesan benda yg same!!!
balik tu qid rse kelakar plak!
qid pK2 balik mlm tdi..ermm cikgu dua owg tu nak qid jdi mcm yg dowg ckp!
dowg snggup doa kann qid!
so,qid rse somethng bler pK tu semua!
yg buat kann kelakar pas kuar dewan lah!!
hihihihi..ade laa selisih jln ngan pn.hsmah.
hihihihi time tu yg buat ann qid tergelak abis bler nak msuk kelaz tu!!
bukan gelak kann cikgu uh!
tp qid rse kelakar plak!
x thu knp!
cikgu peluk qid bukan main lme lagi smp dah2 laki ni buuu an qid!!
mcm2 yg die pesan time tu..ape yg pn.hsmah pesan tu biar qid je lah thu erkk!!
tpi serius qid gelak sowg2 time nak masuk kelaz uh!!
mcm qid x jmpe dowg jee lagi lepas ni ann!
mcm qid nak gi jauh je kann..hihihihi ape lah!
wht ever it is qid akn sentiase ingt pesan kowg semua!
qid syg kowg mcm mama qid sendiri!
mungkin ye qid pernh ckp yg qid x suke kowg semua!
tpi kowg thu kann klu kite x ske sesuatu tu,lme2 kite sndri akan cinta akan bnde tu!
and skng qid syg kowg sbb kowg sanggup doakan benda yg mungkin owg lain x kan buat utk diri qid
kecuali family qid shaja...terimakasihbanyakbanyak cikgu! ;)

dh tu pukul 10 ni plak sowg lgi ckgu yg qid akan gi jumpe!
yg pasti kali bukan sbb restu tu..tapi jumpe sbb die akan marah qid..
qid rse qid thu sbb ape die mrh!
mg salah qid pownn hihihihihi awal2 qid dh ngaku!
bagus ann???
ermm siap sedia lah kau AQID AMSYAR nak gi mengadap si roy uh..
panehh laa telinga ko nak dgr die punye nasihat!!!!
ermmmm ape blh buat..sndri cri pasal kannn???sedri tanggung laa deiiii.. ;)

hihihi ok lah esya ti qid sambung ok! ;')

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…