Skip to main content

Majlis restu laa sgt ;')

salam esya..
qid ade cite menarik pasal smlm!
majlis restu!
hihihihi agak kelakar tapi amat berguna!
sebab!??
aduhh qid x thu mcm mne mau story..
yg best time salam2 tu lah!
2 owg cikgu peluk qid dlm dwan uh..
dua2 doakan benda yg sme..
dua2 pesan benda yg same!!!
balik tu qid rse kelakar plak!
qid pK2 balik mlm tdi..ermm cikgu dua owg tu nak qid jdi mcm yg dowg ckp!
dowg snggup doa kann qid!
so,qid rse somethng bler pK tu semua!
yg buat kann kelakar pas kuar dewan lah!!
hihihihi..ade laa selisih jln ngan pn.hsmah.
hihihihi time tu yg buat ann qid tergelak abis bler nak msuk kelaz tu!!
bukan gelak kann cikgu uh!
tp qid rse kelakar plak!
x thu knp!
cikgu peluk qid bukan main lme lagi smp dah2 laki ni buuu an qid!!
mcm2 yg die pesan time tu..ape yg pn.hsmah pesan tu biar qid je lah thu erkk!!
tpi serius qid gelak sowg2 time nak masuk kelaz uh!!
mcm qid x jmpe dowg jee lagi lepas ni ann!
mcm qid nak gi jauh je kann..hihihihi ape lah!
wht ever it is qid akn sentiase ingt pesan kowg semua!
qid syg kowg mcm mama qid sendiri!
mungkin ye qid pernh ckp yg qid x suke kowg semua!
tpi kowg thu kann klu kite x ske sesuatu tu,lme2 kite sndri akan cinta akan bnde tu!
and skng qid syg kowg sbb kowg sanggup doakan benda yg mungkin owg lain x kan buat utk diri qid
kecuali family qid shaja...terimakasihbanyakbanyak cikgu! ;)

dh tu pukul 10 ni plak sowg lgi ckgu yg qid akan gi jumpe!
yg pasti kali bukan sbb restu tu..tapi jumpe sbb die akan marah qid..
qid rse qid thu sbb ape die mrh!
mg salah qid pownn hihihihihi awal2 qid dh ngaku!
bagus ann???
ermm siap sedia lah kau AQID AMSYAR nak gi mengadap si roy uh..
panehh laa telinga ko nak dgr die punye nasihat!!!!
ermmmm ape blh buat..sndri cri pasal kannn???sedri tanggung laa deiiii.. ;)

hihihi ok lah esya ti qid sambung ok! ;')

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam