<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Friday, 11 November 2011
salam esya..
qid ade cite menarik pasal smlm!
majlis restu!
hihihihi agak kelakar tapi amat berguna!
sebab!??
aduhh qid x thu mcm mne mau story..
yg best time salam2 tu lah!
2 owg cikgu peluk qid dlm dwan uh..
dua2 doakan benda yg sme..
dua2 pesan benda yg same!!!
balik tu qid rse kelakar plak!
qid pK2 balik mlm tdi..ermm cikgu dua owg tu nak qid jdi mcm yg dowg ckp!
dowg snggup doa kann qid!
so,qid rse somethng bler pK tu semua!
yg buat kann kelakar pas kuar dewan lah!!
hihihihi..ade laa selisih jln ngan pn.hsmah.
hihihihi time tu yg buat ann qid tergelak abis bler nak msuk kelaz tu!!
bukan gelak kann cikgu uh!
tp qid rse kelakar plak!
x thu knp!
cikgu peluk qid bukan main lme lagi smp dah2 laki ni buuu an qid!!
mcm2 yg die pesan time tu..ape yg pn.hsmah pesan tu biar qid je lah thu erkk!!
tpi serius qid gelak sowg2 time nak masuk kelaz uh!!
mcm qid x jmpe dowg jee lagi lepas ni ann!
mcm qid nak gi jauh je kann..hihihihi ape lah!
wht ever it is qid akn sentiase ingt pesan kowg semua!
qid syg kowg mcm mama qid sendiri!
mungkin ye qid pernh ckp yg qid x suke kowg semua!
tpi kowg thu kann klu kite x ske sesuatu tu,lme2 kite sndri akan cinta akan bnde tu!
and skng qid syg kowg sbb kowg sanggup doakan benda yg mungkin owg lain x kan buat utk diri qid
kecuali family qid shaja...terimakasihbanyakbanyak cikgu! ;)

dh tu pukul 10 ni plak sowg lgi ckgu yg qid akan gi jumpe!
yg pasti kali bukan sbb restu tu..tapi jumpe sbb die akan marah qid..
qid rse qid thu sbb ape die mrh!
mg salah qid pownn hihihihihi awal2 qid dh ngaku!
bagus ann???
ermm siap sedia lah kau AQID AMSYAR nak gi mengadap si roy uh..
panehh laa telinga ko nak dgr die punye nasihat!!!!
ermmmm ape blh buat..sndri cri pasal kannn???sedri tanggung laa deiiii.. ;)

hihihi ok lah esya ti qid sambung ok! ;')


Official Template By BudakPEMALAS