Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2012

cecite jap!

Assalammualikum esya!
qid sekarang kat seremban..
baru sampai ptg tadi..
sebenarnye qid tk plan pown nak blik...
hari selasa ptg uhh abg ajam col qid..
borak2 sume skali die ckp "balik lahh weii..blh lepak!"
qid pown mcm berbelah bagi lahhh...
dah tu qid col mama ngan ayah!
ckp punye ckp ayah tk thu rupenye yg paper qid smp slase jee...
dh tuhh ayah tros suruh qid balik hri ni...malam tuh jugak ayah masuk duit at bank supaye senang
pagi ni nak gi gopeng!
so..tanpa dirancang qid balik lah seremban hari ni untuh lime hari...
hehhehee...
time otw balik tdi lepas sowg2 col qid tnye kat mne..
smp qid dlm bus uhhh jadi tk tentu arah plakkk!!
jadi tk tenang thuu..hheehehh
sampai2 jee seremban qid tros ambik teksi blik umah!
balik2 jee tros makan..heeh laparr seyhhh....
malam smlm dh lah x makan...hehehhe
tuh yg qid balonnn byk2 uhhh....

~ qid balik hri ni bukan untuk BERGEMBIRA okey!
bukan jugakk untuk BERGUMBIRA...
tapi ade sebab tertentu!

haa esya!
thu tak soalan math ari tuhhh s…

Tak disenarai sbgai pelajar kolej??

Assalammualaikum esya!
qid sekarang nihh ade kat seremban...Ptg tadi smpai umah...
Esok dah raye Haji dahh....
tuh yg qid balikk nihh even kejap jee...
minggu dpn dah final examm.....
takut gementr semua ade...
hanya Allah jee thu ape qid rase....
Ape ape pown qid harap qid dpt buat yang terbaik nnti!
~Semalam..
semalam baru qid terasa bertapa sibuk nye hidup sebgai mahasiswi!!
cehhhh!!! wahahahah...
semalam memang serius sebok glerrr...
dengan SIE yang tak siap2...
dengan Slip peksa yang tak dpt2...
dengan assignment fop x anta2..dengan pre-subjek x print2 lagiii..
huhhh!! mcm2...
pasal assignment fop uhh mmg salah qid ngan ain pownnn..
hehehe gateii tak nak print awal2 and anta awal2...
benda dh lme siap...
tinggal nk print jee..
skali kmi due plan nak anta assignment tuhh last sekaliiii...
sbb?? sebb kami asyik anta awal jeee..huahuahua...
skali padah nye smlm nak print tapi print kat libry wat hal!!
so terpaksa lahh qid gi balik kat umah and print kat umahhh...
lepas uhh gi selesa…

Nothing Special

Assalammualaikum esya!
heyy! qid skng dak start bz dah..ngan nak get ready tok final exam..
ngan test dua next week.
dah tuhh ade presentation skali...
huhh! nak submit final projek tuhh haa...hermm mcm2 esya...
ckp pasal final projk kannn
qid punye  group sakit skit lol!
group tige org! tp syg....kerjasame kureng skit lahh dlm group uhh...
mmg sakit nak meng'submitkan final projek nihhh..huh!
tapi x pe lahh...benda tuhh pown dh siap dh pownn!
tinggal nak burn dlm dvd jee lagi yang tinggal!
pape pown qid ngan sowg mmber nihh NEKAD. tak nak bersuare mase presentation tuhh...
nak bg member yg x wat kerja tuh jee yg berckp!
serius seyhh penat dgn benda2 nihh semua..tu yg mlz dh nak ckp!
heheheh...

minggu dpn dah start test yg melambak2...
minggu dpn jugak qid akan blik seremban..hehehe rindu rumah weiiii!!!
qid balik ari khamis pagi!
ari selasa and rabu qid test 2. course math and imt...
huhh cuakk seyhh!!
cuakk glerrr..
Pape pownn..harap sgt smua nihh berlalu dgn tenang sekali!!..
heh…

Terasa takut kali ni

Assalammualaikum esya..
qid bru jee dpt col dri pkcu qid...
time qid tgh exctd kemas2 brng utk gi kolej esokk tetibe die coll!!
mmg potong line btl pk cu tuhhh....
x ske nyee bilerr die dh telepon...
x ske nyee bler nak dgr ape yg die nk ckp!
b4 angkat phone qid dh ckp at hati qid
"ape ape pun kau kena buat juga..kalau tak nk kau nak mati ke??pahala kauu tak cukup lagii"
itu die qid ckp....
mcm yg dh qid agakk..mmg pak cu suruh buat bnde tuhh!
nak tak nak kena buat juga...Nak tunggu cuti sem mmg x sempat pkcu ckp..
sbb die pown ade byk hal...so die nak selesaikan anak buah die nihh dulu..
qid x blh nk ckp ape lahh kat die klo die dh ckp mcm uhh..
die yg nak buat qid kannn...
so kena lah dgr ckp die...
qid just ckp kat die tarikh start final exam jee...tuhh pown utk pengetahuan die lerr...
glerr hilang mood qid nak siap2 an brng utk esok...
hilangg semua esya!!
pakcu punye col uhh mmg buat ann qid rase mcm2 rase...
mmg buat ann qid pikir mcm2 benda..
mcm mne kolej? mcm mane n…

Story hujung minggu :)

Assalammualaikum esya.
hermm sory sebab qid dh lame tak on9..
qid ade mcm2 benda story.
okey first pasal belajar lahh erkkk!!
qid brape week jee lagi dh nak final..
esokk quiz fop plakk uhhh...hermm x thu lah ape yg merepekk qid buat
esok..hihihihi haa nak thu takk..hari isnin hri tuhh madam nurul suruh hafal apa2 jee
sinopsis dlm bi..sbb hari khamis die kate nak tgk sowg2 bace kat depan..
budak yg dpt A atau B speaking test yg memain uhh bace satu jee...
yg mane dpt C and kebawah die suruh buat 2 sinopsis...
Alhamdulillah qid dpt B time tuhh..so satu jee lahh qid buat...
haha qid buat ke??memang tak lah~~
wani yg tolong. hari rau malam khamis tuhh baru terkangkang2 cari..
hihihi nasib wani ade..die send kat fb sinopsis yg die dah buat..
thu title ape?? "Repunzalll!!!" hihii tp syok gak cite tuhh..hehehh
esok tuhh qid dah dpt hafal dah..sakali tup tup madam x dtg..mmg skit hti lahh..
wat pnat jee aku tido lmbt mlm uhh nak menghafal..chetttt!!!
tapi x pe lahh..esok ade speaki…