Skip to main content

Hampa ;'(

salam esya..
aduhhh!!
sakit nyee ati skng nii..
thu knp??
semua gambr2 dlam memory kad cmre tu semua TERPADAM!!
aduhhh sakit nyee ati...blh tersalah klik plakk!!!
dh tu die permenntly dlt plakk uh!!!
x lh nak restore blikk..aduhh syg gilerr lahh..
ade 115 keping gambar thu??
eeee.....sakitnyee ati...
yg ade gambr skng pownn gmbr2 dri memory phone abg..
tuu jee.x lawa plak tuu...
ermmm bak kate mama tdi.."xpe lah x lawa pownn..janji ade.."
mama suruh mitak kat roy bler die dh blik semban nanty..
mlm tdi roy terus balik kelantan balikk!!!
qid bg tau roy tdi..die blh gelkk esya thu!!!
aduhh sakitnyee atii..


ni yg abang ambik!!
qid masuk kann 2  ke 3 ke gmbr je lahh..
ikot kan smlm nk masuk byk coz dh lme x masuk pic at blog..
skali ter padam pgi tadi...aduhhhh!!!


ni time jalan2 ngan abg syam,danish,faris,remy,and akak qid...


aduhh nak nangis tgk pic2 ni semua lahh..
heyyyy..!!!!
pic2 yg at abg ni ade dlm 69 keping jee..
yg at qid tu serius syg gilerr lah!!
pic2 yg roy ajar cre ambik pownnn dah TERPADAM royyy oiii!!!!
ahhhhhhhh
sakit ati weiii...

**nanti qid free qid ctew ape jdi mlm tdi ok esya!!
memang malam terbaik lahh!!
best sgttttt

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…