Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2018

020218

Assalammualaikum
mungkin ada yang terkejut blog ni masih bernyawa
hahaha jangan risau guys.
blogger ada auto posting.
why kali ni 2 feb 2018 pulak?
Sebab aku dapat info sebelum ni 3 feb 2018 ada last meeting
untuk mereka2 yang bawak lagu aku untuk ke final
aku just nak wish goodluck dekat kalian.
satu je aku pesan.
Nyanyikan dengan ikhlas.
serahkan sepenuh hati dalam lagu tu.
melodi tu tk kan indah tanpa rasa.

aku menulis semuanya mengguna rasa
rasa yang aku tanggung selama ini.
again. good luck guysss!

Doakan kesejahteraan aku.

Aku sayang semua orang di sekeliling aku.
Aku sayang bonda dan walid aku.

Salam.