Skip to main content

abang aku rindu mereka ;)


salam esya..
esya thu x tadi time blik skolah qid blik awal skit,abg syuk ambik qid..
smp2 jee umah abg syam ajak gi mid..
pK punye pK bgos gak coz qid blh cri brng befday abg ajam skali!
jalan2 mid  skali xde benda yg menarik!!
xde benda menarik kee??
ermm sbnr nyee qid x thu nak bli ape...
abg ajam ni idop die dh perfc dah!!
semua benda die ade!
qid pown x thu ape nak bg die!
any idea??
ermm pening!

haa sbut pasal abg ajam!
qid terbace blog die tadi yg die kte
die rindu moment time ngan abg akim and apiz and abg q!
die kte die klu blh nak benda tu semua berulang balik!
and die kte gak yg die x thu knp sjak akhir2 ni msing2 bZ sangt smp
lame x berjumpe and berkumpul!
klu ade pown abg ajam akan dgn abg akim..
abg apiz and abg q???
ermm dowg salu xde..
tu yg abg ajam kte die rindu sgt nak berkumpul mcm dulu!
abg ajam kte die die sndri x thu knp die rindu saat tu semua..
lagi2 skng ni masing2 dah bZ sgt2 kann...
byng kann sowg at KL,sowg at srwk sowg at joho!!
mane x nye!!
jauh2 masing2...
yg salu abg ajam jumpe abg akim jee...
ermm kesian abg ajam!
die rindu 3 sahabat baik die!
hope abg ajam akan dpt buat ape yg di rancng ok!
and qid juga harap bg akim,abg apiz and abg q dpt join kiteowg utk befday abg ajam ni!
utk abg ajamm gak yg tgh rindu kowg semua nyee..
~~qid tnye abg akim "x rindu mase dulu ke?"
abg akim jwb yg die sangat rindu mse progrm tu!
die x kan lupekan member2 kat sane..
qid ckp laa at abg akim yg abg ajam rindu dowg
skali abg akim ckp "bukan die je yg rindu yg lain2 uh,abg pown rindu yg lain2 tu!!"
see masing2 dah lme x berkumpul kannn...
tu yg masing2 terigt jeee kenangan dulu..
ermmmm ape lah!

~ok lah esya..tu je la qid story.
ti qid msuk lagi ok! ;)

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…