Skip to main content

abang aku rindu mereka ;)


salam esya..
esya thu x tadi time blik skolah qid blik awal skit,abg syuk ambik qid..
smp2 jee umah abg syam ajak gi mid..
pK punye pK bgos gak coz qid blh cri brng befday abg ajam skali!
jalan2 mid  skali xde benda yg menarik!!
xde benda menarik kee??
ermm sbnr nyee qid x thu nak bli ape...
abg ajam ni idop die dh perfc dah!!
semua benda die ade!
qid pown x thu ape nak bg die!
any idea??
ermm pening!

haa sbut pasal abg ajam!
qid terbace blog die tadi yg die kte
die rindu moment time ngan abg akim and apiz and abg q!
die kte die klu blh nak benda tu semua berulang balik!
and die kte gak yg die x thu knp sjak akhir2 ni msing2 bZ sangt smp
lame x berjumpe and berkumpul!
klu ade pown abg ajam akan dgn abg akim..
abg apiz and abg q???
ermm dowg salu xde..
tu yg abg ajam kte die rindu sgt nak berkumpul mcm dulu!
abg ajam kte die die sndri x thu knp die rindu saat tu semua..
lagi2 skng ni masing2 dah bZ sgt2 kann...
byng kann sowg at KL,sowg at srwk sowg at joho!!
mane x nye!!
jauh2 masing2...
yg salu abg ajam jumpe abg akim jee...
ermm kesian abg ajam!
die rindu 3 sahabat baik die!
hope abg ajam akan dpt buat ape yg di rancng ok!
and qid juga harap bg akim,abg apiz and abg q dpt join kiteowg utk befday abg ajam ni!
utk abg ajamm gak yg tgh rindu kowg semua nyee..
~~qid tnye abg akim "x rindu mase dulu ke?"
abg akim jwb yg die sangat rindu mse progrm tu!
die x kan lupekan member2 kat sane..
qid ckp laa at abg akim yg abg ajam rindu dowg
skali abg akim ckp "bukan die je yg rindu yg lain2 uh,abg pown rindu yg lain2 tu!!"
see masing2 dah lme x berkumpul kannn...
tu yg masing2 terigt jeee kenangan dulu..
ermmmm ape lah!

~ok lah esya..tu je la qid story.
ti qid msuk lagi ok! ;)

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam