Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2014

merapu meroyan

Assalammualaikum esya...
skang pukol 2 pagiii...
entah kenapa malam nii tertacing plakkk...
boleh plakk air mata nii leleh tgk gambar abg wan tadii..hmm im really miss him esya!
sangat2...tak thu mcm mane nak buat lagiii..gambar? dh tgk...buku? dah bace...
ape lagii??tadi gobek2 blog die,sume gambar2...Allah..rindunye kat die...
blerr lah nak balik melaka lawat kubur die..
lame gilerr rase nye x melawat kubr die...
hmmm..
Yang paling qid rinduu skng is life yg duluu esyaa!!!
yg dulu okeyyy...
yg enjoy 24/7..
yg x kena pikir pape sgttt....
walaupun qid jahanam duluuu..tapi hidup qid yg dulu lagii menyeronokkan dri skng!
skng nii ape jerr buat semua x kena..
ape jee nak semua nye x boleh!
ibarat hidup dlm kandang lembu plakkk hidup niii...
hmmm

guys! aku rindu kowg..
aku rindu nak lepak bukit bintng ngan kowg..
aku rindu nak lepak rasta ngan kowg..aku rindu nak lepak hartamas ngan kowg..aku rindu
nk bershisha ngan kowg..aku rindu live band kita aku rindu semuaaa moment kite semua guys!

Separuh

Assalammualaikum ellysya..

okeyy malam nii nak checkin sini jap..heheheh
blh tk nak tnye kamo "esya ape kabarr??"
:) hee x boleh kann? hmm x pe lahhh...
hmm lagi seminggu qid dh nak exam dahh..insya Allah 3/3/14 qid start mid term..
hmm kejap jee kann??
entah kenapa rase sem nii mcm kejapp gilerrr!
seminggu dua niii mmg busy jugakk lahhh...lgi lagii dh dekat nakk
exam nii kann..lagi lahhh..nk present itu ini lahh..nak quiz itu ini lahh..
hmm lumrh student kann?? sabo jerrr lahh -_-

qid nak masuk sini nak cerita dua benda penting!
ape die??
pertama skali qid nak story pasal class mate..hmm entah lahhh.
sem niii classmate sgt x best...
sgt sgt x best..
almaklum lahh memasing pandai kann...
so susah sikit nak nganm antre satu same lain uhh..
tambah2 last week class qid nii ade berbalah dgn seorng lectre..
hmm benda kecik jerr kot senanyerr...
benda yg boleh di selesai kan dgn mudah...
tp...org sekeliling memanjangkan cerita...
biler dh meletop...haa ambik kauu!
sampai lectre x …

Happy Birthday Ellysya!

Assalammualaikum ellysya...
And Happy Birthday dear!
14 Feb atakde spe antre kite yg boleh lupe tarikh ituuu..tarikh kelahiran kamu syg..
even dh bertahun kmo pergiii..tp alhamdulillah semua masih ingt kat kamu syg..
malam td jerr qid dh dpt byk msg remind yg bg tahu hari niii befday kamu..
klo tak dpt msg tuu pun qid akan always ingt yg 14feb nii befday kmu syg..
And mcm biase lahh qid ngan abg ellyas dah pun melawat kubur kamu...
hmm nasib qid belajar kat ipoh gak..at least ade mase nak pi lawat kubur kamu...
takde lah jauh sgtt qid nak balik dri kl pi ipoh..heheheh
Andai kmo masih ade skng..hari nii umur kmo dh 21 tahun syg...hmm kejap jerr..
qid pun dh 20 dahh this year...btl ckp ummi..."anak anak ibu cpt mmbesar" heheheeh
Tapi syg..Allah dh trik nyawa kamu awal2..
takpe sygg...qid doakan kamu sentiasa tenang kat sana okeyyy!
kami sentiasaaa rindukann kamu. :)

ehh sedar tk sedar dh sebulan lebih qid x update ape ape kann??
hmmm bz punye pasal syg..
hari tuu bz ngan shah …