<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Thursday, 27 February 2014
Assalammualaikum esya...
skang pukol 2 pagiii...
entah kenapa malam nii tertacing plakkk...
boleh plakk air mata nii leleh tgk gambar abg wan tadii..hmm im really miss him esya!
sangat2...tak thu mcm mane nak buat lagiii..gambar? dh tgk...buku? dah bace...
ape lagii??tadi gobek2 blog die,sume gambar2...Allah..rindunye kat die...
blerr lah nak balik melaka lawat kubur die..
lame gilerr rase nye x melawat kubr die...
hmmm..
Yang paling qid rinduu skng is life yg duluu esyaa!!!
yg dulu okeyyy...
yg enjoy 24/7..
yg x kena pikir pape sgttt....
walaupun qid jahanam duluuu..tapi hidup qid yg dulu lagii menyeronokkan dri skng!
skng nii ape jerr buat semua x kena..
ape jee nak semua nye x boleh!
ibarat hidup dlm kandang lembu plakkk hidup niii...
hmmm

guys! aku rindu kowg..
aku rindu nak lepak bukit bintng ngan kowg..
aku rindu nak lepak rasta ngan kowg..aku rindu nak lepak hartamas ngan kowg..aku rindu
nk bershisha ngan kowg..aku rindu live band kita aku rindu semuaaa moment kite semua guys!
masing masing dh jauh kann..
sowg ke timur sowg ke barat...
guys aku thu kowg mmg akan bce blog aku niii..
satu aku nak ckp..jaga diri kowg..aku masih syg kowg!
aku masih syg friendship kita..aku masih perlu kan kowg untuk support ape jee aku buatt..
tlg guys! Jaga Diri..mane kt ovrsea uh..kowg pling penting kena jage diri..
ape apa jadii kami x blh terus ade ngan kowg..sbb kowg jauhh...so jage diri guys...dah dua tahun dahh..so buat buat lah balik malaysia k.! hahaah.

miss all of u! damnnnnnn muchhh!!!!!!
nite dear!

Thursday, 20 February 2014
Assalammualaikum ellysya..

okeyy malam nii nak checkin sini jap..heheheh
blh tk nak tnye kamo "esya ape kabarr??"
:) hee x boleh kann? hmm x pe lahhh...
hmm lagi seminggu qid dh nak exam dahh..insya Allah 3/3/14 qid start mid term..
hmm kejap jee kann??
entah kenapa rase sem nii mcm kejapp gilerrr!
seminggu dua niii mmg busy jugakk lahhh...lgi lagii dh dekat nakk
exam nii kann..lagi lahhh..nk present itu ini lahh..nak quiz itu ini lahh..
hmm lumrh student kann?? sabo jerrr lahh -_-

qid nak masuk sini nak cerita dua benda penting!
ape die??
pertama skali qid nak story pasal class mate..hmm entah lahhh.
sem niii classmate sgt x best...
sgt sgt x best..
almaklum lahh memasing pandai kann...
so susah sikit nak nganm antre satu same lain uhh..
tambah2 last week class qid nii ade berbalah dgn seorng lectre..
hmm benda kecik jerr kot senanyerr...
benda yg boleh di selesai kan dgn mudah...
tp...org sekeliling memanjangkan cerita...
biler dh meletop...haa ambik kauu!
sampai lectre x mengajar lgii class qid uhh lps niii..hmm -_-
qid x thu nak ckp ape..salah kami???
salah lectre?? entahh lahh..yang pasti Allah tahu sape yg salah sebenarnyee..
kebenaran akan terbuktiii..tunggu dan liht jerr k!
yg bebetul qid rapat dlm class uh...akma,wani,mai,lan,ain,dira,amir,nad,ira...
tuu jerrr..yg lainn?? hmm ade yg okeyy jerr bilerr tgur..
ade yg POYO gilerr :)
Takpee..qid x kisah punn...mase sem 2 and tige punn qid mane pernh berburk
ngan memane bdk laki yg group2 lain...tgk cm sem lepas...sepnjng sem uhh qid x pernh bertegur ngan
geng geng wazer tuhhh..hmm -_- btw esya...geng geng wazer nii senanye lagi bagus drii geng geng bdk tuuu.
die senanye okeyy tauuu..tapii sikap,perangai die yg poyo + over sgtt uhh yg buat aku semakk..
hmmm sabo jerr lahhh...
and mybe sem nii pun qid x kan bertegur ngan mereka2 mcm sem sem sblum niii..hmmm....

okey kedua nak story pasl family...tapi...
hmmm qid smbung nnti blh??
xde mood lah story skngg..kang x pasal2 qid moody smp esok kangg..
hmmm bg hti wa kental dlu k bru wa story kt siniii...
hehehh :)
ti sambung...


Friday, 14 February 2014
Assalammualaikum ellysya...
And Happy Birthday dear!
14 Feb atakde spe antre kite yg boleh lupe tarikh ituuu..tarikh kelahiran kamu syg..
even dh bertahun kmo pergiii..tp alhamdulillah semua masih ingt kat kamu syg..
malam td jerr qid dh dpt byk msg remind yg bg tahu hari niii befday kamu..
klo tak dpt msg tuu pun qid akan always ingt yg 14feb nii befday kmu syg..
And mcm biase lahh qid ngan abg ellyas dah pun melawat kubur kamu...
hmm nasib qid belajar kat ipoh gak..at least ade mase nak pi lawat kubur kamu...
takde lah jauh sgtt qid nak balik dri kl pi ipoh..heheheh
Andai kmo masih ade skng..hari nii umur kmo dh 21 tahun syg...hmm kejap jerr..
qid pun dh 20 dahh this year...btl ckp ummi..."anak anak ibu cpt mmbesar" heheheeh
Tapi syg..Allah dh trik nyawa kamu awal2..
takpe sygg...qid doakan kamu sentiasa tenang kat sana okeyyy!
kami sentiasaaa rindukann kamu. :)

ehh sedar tk sedar dh sebulan lebih qid x update ape ape kann??
hmmm bz punye pasal syg..
hari tuu bz ngan shah alam..dh tu skng bz ngan assignment...
lagi twoo weeks qid dh nak mid term dahh..lepas tu cuti seminggu....
cepat lahh mid term...cepat sikit cuti...
bulan 6 nii insya Allah qid dh nak praktikal dah..praktikal only 4 bulan...
pejam celik pejam celik dh nak praktikal dah qid..hheheehhe
Papepun esya..doakan yg terbaikk buat qid okeyy!
doakan kan pelajaran qid...kesihatan qid..
and semua yg baik2 untuk qid..
iloveyou so much dear.. :)

k lahh tu jerr.!
again Happy Birthday syg..


Official Template By BudakPEMALAS