Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2013

Cerita ku bermula

Assalammualaikum esya..
Ehemm..lame gakk qid tk masukk menulis di sinikann..?
Yeahh ikot kan smlam lagii qid nak masukk sini..tapi line mcm hape tahh loading nak
mamposs...Pastuu ingt pagi tadi nak masukk..skali qid layan movie hape pownnn x ingtt..
dlm kol 2 lebih tdi pulekkk qid pi makang..smp kol 4 lebihhh..naik2...
layan tgk tv japp tros tertido smp kol 6 lebihhh..
tuhh yg skng niii mencuri time jap nak naip kat siniii...
hmm..Esya...
qid ade sikett story nak cite kat esya..
but b4 tuu qid nak cite sikett pasal kolej :)

okeyy smlm adelah hri yg sgt kelang kabot..and harii mcm tuhh mybe akn berulang lagii
dlm minggu hadapan and dua minggu lagiii..
Hope hari mase antaq imd and dpm tak sekecoh and sekelang kabot mcm semalam..
smlm dgn mmber buat hal..dengan koop x bukak...dengan salah bli mounting board lagii..
perhhh...dah tuh nak pi cri kat parkson xde pulekkk..sabarr jee lahhh..
semlam kena submit screen design untuk imd and submit esseimen pm.
huhh..alhamdulillah sume nyee dh po…

Cite sikettt! :)

AKU KENA PRANK NGAN BADOT GILERRR! TUH!!!!
kfine! kau tunggu time kau nnti ><

k2 now nak upload pic time majlis dekan minggu lepas...
syok gakk lahh..sbb b4 uhh fefening pikir nak pkai bju ape...
sbb b4 nii kann klo gi event yg formal qid slalu ngan slack and kemeja..
but kali nii. *bju kuwong*
heheheeh..
Majlis tuhh dowg buat kat kediaman rasmi mb perak.. :) so tetgk lahh
okeyy tgk lah erkkk

Love this pixca...Mydestop nye pic jugekk okeyy :)
Tabikkk! hahahah with my adikkk :)
Haa tuhh die lectre2 kamiii :) yg kat cmre uhh tuhh lah sir pet :)
Yeahhhh!!! with pakcikk yg powerr.. 4flat siotttt...But memalam main twidder and game jee b4 exam :)
haaa tuhh die pic2 time hari tuuu..ade lagiii sebenarnyee..Tapi..heheheh kemalasan untuk mengupload mehh.
:)
Haa yg atas skali uhh yg qid ngan adik tuhh.. yg tetengah uhhh sir Faris Rosli. my mentorrr! hehehehe paling sporting mehhh! but blerr die dh mrahh...perhhh.. memang terbaikk lahh.. :)
*k lah esya ti qid masuk lagi k! Bye :)

Dia gagal!

Assalammualaikum esya!
Qid tgh panaz hati skng niii!
Ade sowg makluk Allah nii die dok ckp memcm dok bukak cite memcm
mcm ni nii bgus sgtt!!Serius kenkdng muk dgr cite die..kenkdng menyampah ngan cite die/...
Tp bilerr smp stu tahap yg smp buat org menyampah katt qid uhhh tuhh yg qid hanginnnn...
Selame nii die dok ckp memacm qidd sabar..die dok bukak cite memcm qid sabarr..
qid buat pekak telingerrr...tapiii...Hari nihh x blh sabarr dhhh...
smp buat cite bebetull psl qid..smp owg lainn blh agakk "ni si aqid nihhh" smp mcm uhhh skali
yg qid benggang nihh >.<
Selame nii die ngarot merepekkkk! die ckp merepekkk qid buat tak tahuu jeee...
tapi skng! NO!
Sbb? Org blh thu yg kau ckp aku time uhh..Kau mmg cilake..
owg mcm kau nihhh patot bg fuck jeee!
sial!
Kau jgn pikr slame niii kau adee jee ngan akuu! Tapi hakikat nyee kau lahh owg yg paling menyusahkan
akuu!!
Kau ade jiwa aku x tenang..Kau adeee otak aku bercelaruuu...
Itu sebenar nyeee...
And one more thing!
Kau jgn ing…

Ibu Susuan ku?

Assalammualaikum..
Heyy esya..Ape khabar...
Hmm lame qid tk nuliskann..
last pown b4 exam uhh!
okeyy..skang exam pownn dah habis.
dahh tuhh dah ade kat Seremban pown skng nii...
Hmm okeyy skng nk cerita pasal mase examm...
Exam kali nii tk thu lahh ape yg qid dpt result die...
sbb qid byk tak yakinnn...
pape pownn qid dh try semampu qid..qid dh usaha semampu qid..
harap2 dpt markh yg tk mengecewa kannn...
InsyaAllah.
2 paper ygg buat ann qid down and rse mcm susah nak lulus is Digital Illustration and Proficiency English 1.
Paper dua uhh mmg menakutkannn...
Okey jom cite pasal BI dluu...Paper BI uhh,mmg qid sentiase down lahh kann since kat sekolah
lagii uhh..So terbawak bawak lah sampai kat siniii...
Memang menakut kann time BI uhh..Lagi2 B4 uhh qid tak bace pape pownn sbb qid tak tahu nak bace ape!
Kalo tgk kengkawn yg lain bukan main lagi dowg study b4 exam uhhh...yg qid..bergelakk,bersuke ria
ngan ina kat level 2 uhhh..hihihihihihihi.
Tu yg time jwb uhhh dok menung mcm menunggu ra…