Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2013

Aku rindu dia..

Assalammualikum!
hey guyz!
korang ingt sape kat atas tu??
korang kenal lagi sape kat atas tuu?
korang tahu mane dia sekarang?
korang thu ape dh jadi pade dia???
Yes!! dia Izwan Pilus atau Khairil Izwan..dia telah setahun lebih pun meninggal dunia..
Ingt tak date 20 Jan 2012??
tarikh keramat yang aku juga akan ingt sampai biler2..
20hb januari...takde sape yang tahu..takde sape yang sangka nyawa dia yang akan di ambilk mase tuu..
Hanya DIA yang tahu semua tuuu..
Kite ni manusia kann?
bler org yang kite syg..bler org yang kite minat..
bler org yang sering bergurau senda dgn kite pergi buat selamenyee
mesti akan meninggalkan kesan yang mendalam kann??
mcm tu lahh akuu...Kalau di bukak akaun twitter aku yang dulu..blh mengalir deras air mate aku nii..
terlalu byk tweet aku dgn die..terlalu byk dm aku dgn die..
lepas beberape hari die pergi..accoun twitter "IzwanPilus" di dlt..
Ya Allah mase tuu hanye DIA yang tahu ape aku rase..aku mencari acc die..aku mencarii gmbr die.
takde.…

Photo photo!!

bersama Incik Faris.My mentor! :) hee muke wa abaikan plzz! kat sir ni lahh qid tnye pasal nak benti kolej dlu...Memula qid ckp die tnye knp? then blerr qid ckp nak kije,die suruh pikir blikk..jgn buat keputusan tertibe katenye. :) dia jugakk ckp yang duit penting ilmu pun penting..so die suruh pikir memasakk time uh :) Huhhh time daftar qid daftar sem3 memuler kat die lerr..ayat pertame die "haaa..tak jadi??" huhuhuhu wa ingt bebb wa ingt!
hahaahah..akhirnye wa ke Ipoh balik untuk smbung sem3.. sebb? erghhhh sbb perjanjian yang dh die buat dgn my stupid bro! Abg Syammmmm!!!erghhh dh stop2 malaz nak citer dahhh
with miss yang gilerr sempoiii! :) Miss Diyana..Dia dulu pernah ajar qid mase sem 1.. skang sem 3 die ajar balikk :) heee mcm biase..die sgt cool :)
Hee yang ni dengan Pakcik..Pakcik nii sem 1 dlo dapat 4 rata...sem 2 nii blh tahan handal gakk  pointerr die..die ni org ade yang panggil die pjoy ade yang panggil die ustaz! Tapi qid panggil die Pak Cik..hehehe kes sem…

posting postingg...

Assalammualaikum esya..
Ape khabar kamu?
hari ni 051013...
means hari ni befday my lovely cousin :)
Pape pun Happy Birthday NoorAzdiana Azman..
Beb aku doakan kau dimurah kan rezeki dan kesihatan yang lebih baikk tau lepas nii.
First aku nak kau tahu aku rindu gilerr ngan kau beb..even kita dh jumpa mase hari raya hari tu ,
aku masih tak puas!
sebab???
sebab mase tuu aku sibok ngan family aku and kau sibok ngan family kauu!
aku ngan kau hanya jumpe untuk beberape minit..
cukup ke beb!
sedangkann aku ade mcm mcm benda nak cite kat kau..
mcm2 story nak bg tau kauu!
hope kau pun rindu kat aku..heheheh :)
beb nak thu takk...hari tuu satu malam aku ade kat hospital...
why?? sebab asmatha attack!
hmm mase tuhh aku jauh glerr dgn family..
and sebenarnyee hal tuhhh family qid tak thu pun sebenarnyee!
mcm biase lahh kann...x sume benda qid akan bg tau family qid kannn...
hmmm doakan aku x sakit lagi dulu mcm dulu yana...
rindu kau gilerr gilerr bebb! :(
aku tak sanggup sebenarnye nak sakit and…

Serabutt

Assalammualaikum esya!
qid skng kat kolej..
esya...
qid nak kamu,qid nak iwan,qid nak abg im ,qid nak pian qid nak korg semua esya..
sumpah otak ni serabut gilerr nii..
and yg pastinye rase mcm nak nangis jee nii :(
qid nak someone untk luahkann semuanyee..qid nak and qid perlu luahkan semuanye!
memang nak luahkan skng niii..mmg nak cerita skng nii..tp..
sesuai ke??
blog ni bukan mcm blog yang duluu..blog nii bukan hanya abgakak and member rapat jee..
tapi org luar pn makin ramai yg thu pasal blog nii..
esya..
yang pasti skng nii qid rase mcm x nak stadi..xnak duduk ipoh x nak life yg skng nii..
Ya Allah rindu nyee life qid yg dulu..life yng penuh dengan benda2 yang happening.yang sewell sewell...
bukan life mcm skng..yang penuh dengan segala hal!
yang penuh dengan segala masalah.... yang penuh dengan tanggungjawab!
yes! qid student..qid hanya seorang studentttt!
tapi mcm2 hal yang kena qid pikir...dengan kije part time..dgn hal yg family uruskann..
dengan memberrr! Ya Allah serabuttt…