Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2012

Bodoh!

thankz ajam buat kite owg mcm ni. thankz you so much!!! smpai hati kau buat kite owg mcm ni kann!! serius kecewa beb kau langsung x bg tau pape at kiteowg!! sape kite owg nii?? ko dh nk jadi cm iwan plakk?? haaa nak rhsia tuu nak rahsia niii?? haaa?? smp biler jam kau nak wat cm ni.. serius aku fuck giler bler kau buat kiteowg mcm!! kau harapan kiteowg tau x!! x pyh lah time2 mcm ni nak tunjokk perangai setan! kau tuuu SETAN! kiteowg trima kau lah!! kite owg x de de nak backup sesape.. memang langsi lh lu bro ckp sesuka hati!! memang brngin ati aku dgr tdi thu!!!!! fucker btl lahhhh

Alhamdulillah.. :))

Asalammualaikum. Hey Ellysya Balqis.apa kabar kamu??harap2 kamu okey jee dekat sane k! Qid ade banyak benda nak cerita niii... dh lame qid tahan kan diri untuk menulis dkt sini.. hihihihihi mane x nyee lme wokk qid x dpt on9... dekat dua minggu jugakk lah! Okey pertama qid nak story mcm mane qid blh kena pergi sarawak hari tuu... hihihi cerita ni sebab qid buat hal lah ape lagi... kan b4 nii qid duduk melaka,umah atok!! dah dekat seminggu dh lahhh qid duduk umah atok.. last2 ade satu hari tuuu,ptg tauu dlm pukul 3 petang... atok suruh adik balqis tido and atok x kasi qid keluar time panaz2 uhhh... okey fine atok x kasi keluar kannn..qid pown on9 lahhhh... tgh on9 tuu skali balqis dtg at bilik qid ckp “nak mainnn” qid pown ckp lahhh “pnz lah kang atok marah,lgi pown nak main ape?badminton atok simpan” skali die ckp “Lembuuu!!!” qid pownn pelik lahhh...qid terpikir gakk kejap.. lembu????hihihihiihihi qid dh lme x wat dajal at kg... xkan lah cuti kali nii nk duduk diam jee kannn..hiihih…

Rindu AF7 :)

okey sekarang dekat pukul 2 pagi..
qid sebenarnye bru selesai tgk diari AF7..hahah at youtube laa.
ape lagiii..knp qid pilih AF7? kenapa x AF 6 ke 9 kee??
ermmm ni semua sebab qid x sabar2 nak tunggu mania sebenarnye..
yg mane sejarah adik beradik uh akan wujud semula..Akim,Hafiz and Aril..
serius qid mizzzz sgt2 nk tgk AF...
time tgk2 uhh rase nk nangis tgk  hubungan pershbtn dowg time at AF...
nak2 nye time Aril masuk af  blik uhhh....
macm mane Aril menangis memeluk dowg semua ckp yg aril rindu at dowg..
mcm mane dowg berkejasama...dowg gelak same2....
memang terharu sgt tgk persahabatan dowg..lgi2 time uh ade yazid skalii...
dua minggu aril xde at akademi,yazid mcm down sikit..then bler aril masuk blik
yazid sendiri cite yg die bersemangat sgt,bangun pagi lah....dtg pling awal at akademi lahh...
memang suke sgt tgk dowg semua...
ermmm....stu lagi...air mata ni mcm nak mengalir tgk dowg semua bersatu time aril dh masuk balik,
time aril say "who are we?" then rmai2 sebut  …

abg mierul vs. abg ajam

salam. qid sekarang tengah bengang ngan abg ajam and abg mierul sebenarnyee... masing2 tgh bergaduhhh!! punce die qid ngan yang lain2 x thu.. thu2 jee ari uhh abg mierul sound2 abg ajam at twitter. ramai gk yg terkejut time abg mierul wat cm uhhh.. abg ajam yg qid tabik die x menjawab! ermm qid rse qid thu knp dowg...tp qid  mlz nk mention at sni... yg pasti nyee qid rse ni semua abg mierul punye mslh... but abg ajam pown sme lahh kot coz x berkeras.. if die terus terng x de lah bnde nii pnjng2. esya byangkan smp skang abg mierul masih tulis mcm2 at twitter.. even die x tulis siape owg yg die ckp uhh, tp rmai antre kami yg thu sbnrnye sape yg abg mierul ckp.. hope abg mierul ngan abg ajam ni okey semula. ingat bro! kowg dh kawan since sekolah lagi kann... bende kecik x yh nak di besar2 kn.. lgi pown ni sume bukan slh kowg berdua lah.. yg yg sowg lagi betina uhh punce semua niii...
to abg ajam --> jgn cpt melenting abg..qid,abg jef,apex sume thu ape punce sbnr...so,abg kena sabar s…

After semua selesai

asalammualaikum..
Alhamdulillah. segala-gala nye dah selesai.
apa yg qid takut berlaku pown x berlaku..bersyukur sgt2...
ari jumaat ari uhh qid satu family grakk pergi balik perlis..
sbenarnye bukan saje2 balik kg..but gi hantar kak nurul langsung majlis at sne..
tapi majlis at sane x lah semeriah at seremban..dowg buat ala kadar jee..but okey jugak lah...
coz ade makanan2 yg lain dri yg lain..
time otw uhh qid x tido pown semalam uhh burak jee ngan abg..
mane2 tempat abg gi pown qid x makan...lidah sakit mehhh!!!
esya thu x umah untk owg sebelah rehat ann jauhh pendalaman nak mampos!!!
keliling ade ladang gelah!!
memang qid nak menangis lah duduk dlm uhh..tapi yg syok nyee walaupown die at ladang getah,
tapi sekor nyamokk pown xde yg menggigit kiteowg!!
ermm bagus2..
kite owg sampai at umah tuu dalam pukul 8 pagi...
sampai2 jee terus landing at tilamm...
berderet jee qid,angah,abg,kak sha,kak ika and kak balkish!
abg adi soh ambik gmbr burung merak at sebelah umah tuhh pown qid x amb…

Jam Oh jamm

Salam. Tadi round2 cri jam tangan baru.. qid ingt malaz nak pkai g-shock lagii.. qid pikir nak pakai jam solar uhh blikk.. cri punye cari area kL and term one.. mcm x jumpe jeee... skali pgi tdi tringt plakk ade sowg mmber qid ni pkai jam uhh qid pown coll die tnye die beli jam uhh at mane.. skali die kate die beli at pasar pagi area parit!!! qid terkejut lahh coz jauhh beb nk gi cri sne. Last2 qid ckp ngan die yg qid nak beli at die.. die okey! Coz die pown jarang pkai... die nak jual 23...coz die beli 25..qid ckp ngan die 20 jee x leh kee.. skali die kate 3 inggit tok toppup die..ermm hihihiih tp x jadi kot ambik at die uhh, die x de umah..qid plak ptg uh dh nak gi kl..esok mlm uhh qid nak pkai jm tuhh.. biler mse plak nak gi ambik jam uhh at diee..ermm okey lahh!!
qid sje jee nak bli jam bru,coz kann nak gi perlis..tuh yg nak pkai bnde bru uhh!
Hihiihiih.:)
tdi mama ckp yg mybe selasa minggu depan mama nak anta qid duduk umah atok cik at masjid tanah,melaka...qid tnye lah kenapa pla…

Hot Seats Mania : #Aril

haa Khairil Azam Bin Pilus. sekarang ni tengah heboh pasal MANIA. Mania ni biar qid terangkan sikit k ape die sebenarnye... Mania ni adalah satu program realiti yang di anggotai oleh penyanyi-penyanyi yang dah terkenal, salah sowg yg telah terus tercalon adalah juara Anugerah Juara Lagu tuhhh.. si awan nano tuh-Hafiz..yg dh famous uhhh pown masuk program realiti niii.. 16 Mac ni akan diumumkan sowg lagi untuk tercalon at program nii skng niii kiteowg sume tgh bz buat mcm2 nak sebarkan pasal website Mania supaya peminat2 Aril dapat vote die untuk ke Pentas Mania tuhhh.. yg membuatkan rmai nak Aril masuk adalah salah satu sebabnye ramai yg tahu Aril ni memang ber'style punye owg...yg kedua nii sebab rmai nak tgk sejrah AF7 berulng blik  apabila Akim,Hafiz juga turut serta dlm program niii... so Kalau Aril join mania nii mungkin kenangan2 AF7 akan terimbas semula... bak kata Aril sendiri die memang rindukan saat2 dekat AF dulu.. dan dia kata die sukakan keadaan mcm tuuu... die rindu…

wangsa time

Esya. Qid skang dekat wangsa.tadi ikot roy beli barang. Dah tuu qid suruh die tinggalkan qid at sni. Sib baik bwk lappy so dpt online haaa... qid ade benda nak story. Tadi roy ade mrh qid sebab qid smoke blik! Time roy marah uhh qid diam jee lah... dah time nak beli brng uhh tetibe roy tnye
“kamu ni lain macam jee skang.kenapa??”
qid pelik lahhh... qid tnye blik knp pulak die ckp mcm uhh.. skali ni jwpn die.
“kamu x byk ckp,kamu ape je walit ckp kamu ye kan jee..selalu kamu x mcm ni.kalu seboleh2nye nak lawan ckp walit.tentang ape walit ckp.ni kamu ikot jee pulak ape walit ckp.cm dh brubh jee ”
qid terkejut la bler die ckp mcm uhh..ape sal plakk qid dh brubah...qid masih same lah wokk!! xde yg berubah nyee de... klo qid brubh msty nyata klihatan die...ni TIDAK tahuu!!!
time berangan-rangan tdi tringt plak mase yg telah pk cu ttp ann tuh!!
ermmm mg fuck btl lahhh!!! tarikh uhh qid dh plan nak kuar ngan fadz...lat2 pk cu bg tauu pasal next oppmnt plakk!! yg pasal ari isnin dulu x slesai…

ting tong!!!

heyy esyA.
ermm lme kan qid x tulis pape at sni??
hihihi x de lah lme mane pown kannnn..
ha mcm biase lah ari tuh bz ngan wedding kak nurul!
ari isnin uh gi melaka.then terus singpore ambik brng at sane..
dlm ari rabu uhh bru blik seremban blik!!!
memang penat sesangat2 lah sepanjang minggu ni!!
sumpah penat gilerrrr....
esya nak thu x mase gi johor qid gi ngan abg jep auuu...dh tuu
abg ajam plak gi melaka...
die gi ngan abg mierul tp die gi ckp ngan abg ard yg qid gi melaka ngan abg jep.
dh tuuu time at JB uh bantai nyee qid ngan abg jep tersempak ngan abg ard at cafe.
dh bantai nyee abg ard marah2 abg ajam..adoii sengal lah kau ajam..membongak x bertmpat woiii...
esya nk thu x time otw blik ke seremban tuhh!!!...
punye lah qid ngan abg jep takut...nk thu ape kes??
kes kite owg lalu tmpr keta x byk!!
ikot jln lme wokk!! jrng kiteowg ikot jln lme skali mlm uh abg jep nak ikot jln lme plakk
dh tuu dh stgh jalan tinggalkan higwat masng2 dh kecut perutt..
ayooo...kelakar thu!!!
sampai u…