Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2011

Aqid Naim Pak Lang

FROM ACC ABG NA'IM
Rudziah Mauluddin immm.....ibu sgt rindu kepadamu immmm......rasanya rindu setengah mati......setiap saat dan ketika ibu tringatkanmu.....bila rasa rindu yg tramat sgt ibu akan mlihat foto2mu....ibu akan lihat video yg d sediakan oleh kawanmu.....ibu akan dengar lagu syhahdu dendanganmu(jamming)....rasa terubat sikit hati ini....yg pastinya kami tidak lupa menghadiahkan bacaan YASSIN setiap ari......semoga rohmu tenang d sana ankakku......semoga kau d himpunkan bersama2 org2 yg beriman....amin....amin...yarabbulalamin......Al-Fatihah....13 hours ago · See FriendshipKhairul Aiman likes this.

Negeri Sembilan Cuti...NAIM

Hey Moring.. [morning ke??dah dkt kul 12 ni..tapi mcm bru nak pgi jeee] haahhah ayat tah ape2 kann??? yelah2 maksud qid sebenrnyee cuace at cni mendung jeee,sejuk plak tu..walau pun dah dkt kul 12 tapi rse cm bru pukul 7 je ha!! mate pown mcm ngantok jeee...hihihihi... tetibe bgun jee tadi teringat kat syg qid ni haaa!!! hahahha syg yee?? hihihihihi sape syg qid tu???? ayoyo x kan x tau lgi... xleh KawwTimm lah cm niii... ;P die lah! ELLYSYA BALQIS tu haa... tetibe bgun tadi teringt kat die..terus tulis blog ni haaaa
~ari ni x sekolah coz seremban cuti ISRAK MIKRAJ.. so, "salam israk mikraj" lah untuk semua yg ergelar islam ok! negeri sembilan memang tiap2 thun klu israk mikraj cuti... tapi mcm johor KL tu x cuti... qid gi umah abg mlm tadi pas tu nak blik ujan plak so trus overnight at sne.. ingt pagi tu nak grak blik...tengok dlm kul 7 tu ujan selebat2 nye plak at cni.... so xpat lah blik coz qid naik moto gi sni...tapi PK2 blik qid an ade janji ngan wani mau kuar term coz mau cri cap!...if …

rindu

rindu nyee esya... pade sape??? pade kmo lah syg!! ermm esya.ingt sabtu ni nak gi sngpore..tapi mak ayah cm x kasi jee...adoiyaiiii... nak jumpe marka laa mama.. hahahaha..owg pertma nk jumpe sha lah!! hihihihihi...
*ok lah esya.. xde word and xde idea nak tulis.. ;) salam.. miss u ketat2 lah syg!!!

cikgu FORM 6 memang emo erk?

salam! hey pe kabar? ari ni boring sangat! first sekali of coz lah sbb ade perhimpunan pagi ari ni.. paling sakit ati sebab perhimpunan ari ni sampai pukul 9.30 pagi.. banyang kann sari pukul 7.30 tu duduk smpai pukul9.30 tu ha... dengar pengetua membebel jee dekat 30 minit.. kot sekali je x pelah..ni 2 kali.. bayangkann... sekali tu die berucap dekat setengah jam.. ni rasmikan HARI KOPERASI lagi lah!!setengah jam lagi plus! = dengan 1 jam!!
ambik kau!!! memang panaz,berangis,sakit atii jee qid time tu... yang budak2 form at depan qid ni plak memekak je... cite itu cite ni... wat sakit ari aku jeeee.... ~pas tu time perasmian hari koperasi tu ade lah dowg wat persembahan nyanyi lagu koperasikan time tu dalam pukul 9 pagi....qid memang x tahan giler mau terkucil time tu.. mane x nye dari pukul 8 tu tahan sampai pukul 9.. if tahan lagi boleh jadi batu karang tau x!!! qid ajak dini...die kate kejap lagi..tunggu nynyi lagu sekolah jap!! ajak syira die malaz mau jalan.. qid ajak wani wani kte 'nak lalu man…

Hari Sukan..

salam esya.. byk benda mau story ni.. ari jumaat ari tu!!! satu hari...macam2 benda jadi.. dari pagi sampai nak tidor mlm tu.. :) ade epy ade sedih.. ~ok semalama [jumaat] sekolah ade buat HARI SUKAN.. memang qid rse best jugak lah..even qid x masuk ape2 tapi qid rase yg memori semalam memang terbaik lahhh wokk!! semalam qid lepak dgn Nur Jejani,Nur Syahirah,Marisa Hasanah,Fadz Minnie,Nurul Asyiqin,Nurul Syafiqah and adinie and sape lagi tahhh lah!!! dari pagi tu sampai abis program semalam kite owg same2... sampai2 je qid terus gi kantin lepak c2.. lepas tu bru gi padang.. time otw nak gi padang uh plan lah ngan sowg member ni nak pancit an tayar moto sir Subra.. coz die asyik ngan moto die je time dlm pdng uh!!! ape lahhh..tapi x jadi pown pancit kannn coz masih lagi ade rse hormat at sir dlm diri ni [cehhh wah!!!ayat qid..hahahahah] time tgk pebarisan tu boring sikit...tapi time umah DS punye pebarisan abg Mizs ADda pakai baju harimau..hahahha memang cute gilerr....dgn make-up lagi..
hahaah mema…

Makin Lemah TANPA Kamu Disisi

Ellysya Balqis Bte Amir Fitri.. xthu knp ari ni btl2 rse rindu sgttt pade kmo.. rindu tu buatkan qid berkhayal memikirkan kmo!!! asyik memikirkan kmo dlm setiap ape yg qid buat!! qid tak dpt fokus utk sesuatu kerja.. mcm2 qid buat utk hilangkan rse tu semua... sampaikan mse abis kelaz tadi nak bls msg Roy qid nak tulis lain.. tapi qid taip lain....fikiran ni pK kmo..tapi hakikatnyee qid nak blas ape yg Roy ckp!!! ya allah memang lah!!!!! qid malu ngan Roy tadi..... qid boleh anta "rindu esya....rindu sgt kat kmo..tak sbr nak blik rumah!!nak jumpe and peluk kmo!!" byngkan qid boleh anta msg tu kat Roy...sedangkan Roy tnye qid gi atau tak ceramah BI tu..Roy dah balaz blik dah bru qid thu qid salah taip!! ya allah..nasib Roy faham ape yg qid rse...thankz roy... klu owg lain tu comfem dah ckp mcm2 at qid dah!!ni nsib roy fhmm..... aduiii..ape nak buat ni esya..lme dah rse nye x pergi pusara kmo!! cuti ari tu x pergi langsung!!selalu nye cuti mesti qid gi pusara kmo..lepaskan rindu ni. tapi ari…

~Happy Father's Day~

salam.. hari ni 19 jun.. tarikh ape??haha hari bapa lah!! qid nak ucapkan slamat hari bapa lah kepada semua ayah,papa,daddy,walit,abi,abah and tak lupe gak untuk atok!! bapa pade ibu ayah kite semua tu!!! haaa.. adiah hari bapa?? semalam akak2 ni share beli satu set barang avon utk my father tu!! mcm2 ade lah!!! dowg wat cam humper!!! perhh cantik gak lah humper tu.. barang tu ape name die tah!! qid pown x tau lah name2 tu semua...
story tentang my father!! ~nama die Zainal Abidin Bin Yahaya. ~pekerjaan: Pegawai Bomba Di Seremban ~ciri: tegas,berdisiplin dlm semua benda,kdng2 suke wat lawak,paling penting penyayang and berkepala botak(hahahah) ~umur 50 (kowttt..igt tarikh jee,thun x thu..)
die akan belikan ape saja yg di minta oleh qid.. die akan turut segala ape yg qid mahu..tapi die sgt tegas dalam pelajaran!!die akan buat mcm2 untuk suruh qid belajar.. die akan berbelanja sebyk mungkin janji benda tu boleh buatkan qid BELAJAR. kalau gagal dlm exam!! memang teruk lahh kena ngan qid...die xkn rotan tapi …

Ke ~ SK.AMPANGAN

::cikgu hedir,lelaki yg tgh tuuuu::
morning esya..
pagi tadi dlm kul pukul 7 cm uh qid gi anta aiman gi sekolah.
die ade mcm program utk budak2 UPSR ni... qid anta die sampai dalam sekolah..mase nak keluar dari pintu pagar uh kereta cikgu hedir masuk!!
qid pandang jee..pas uh die bantai nyee bunyi kan hon kereta die.. nak tak nak tunggu lah gak die parking!! ingat lagi die at qid ni haa..adoiyaii rambut dah gondol pon ingt lagi at qid.. perhh terharu mehh!!!die suh qid tunggu jap coz die nk gi punch kad!! dalam kul 7.05 cm uh bru die turun blik..mcm2 die tnye.. paling utama die tnye pasal pelajaran lah!! BAHASA MELAYU..subjek yg die ajar dulu...subjek tu lah yg die byk tnye...die tnye pasal novel INTERLOK lahh!! qid x abis lagi bce novel tu.. lame gak lah borak2 ngan die...memang lame giler x jumpe cikgu hedir tu... walaupon nampak grng tp sebnrnyee die sgt penyayang tau!!! memang penyanyangg gilerr lah die tu!! tgh borak2 dgn cikgu hedir masuk satu kereta.. yg pasti qid kenal sgt dgn kereta die tu.…

sakit hati!

esya...alamkkkk!!!xde mood langsung mlm ni haatadi at tuisyen pown kurengg sikit mood ni!! lagi2 biler dgr satu ayat yang kuar dri mulut cikgu tu yg menarik semua mood qid untuk senyum!! adoiyaiii....sakit nyee hati ingt cikgu tu!!! die buat qid terus xde mood and terus rse mau blik cept tadi.. die ckp ape??? die ckp ni "budak2 AF tu semua BANGANG!!!!" adoiyaiiii panaz lak ati ni...die ingt ape??
x pK ke yg die ckp tu pown same manusia mcm die.. ade ati and perasaan....mcm mane klu dowg semua tahu ape yg die ckp ni!!! x ke dowg kecewa ke,kecik ati ke..atau mungkin dowg akan mrh dgn kenyataan die tu!! adoiiiiiiii....... tu abg aku tu haa....budak AF...ape cer???? abg aku tu pown BANGANG lahh!!!!ha??? if abg aku tu dh bangang,makne nye aku ni pown bangang lah??
klu aku ni bangang mknenye ko tu ade pljr yg sgt bngang lah coz abg die dah bangang!!! mcm tu???haaaaa?????adoiiiiyaiii x fhm lah aku...... tp qid rse cikgu tu thu yg qid skit ati dgn kate2 die uh.. coz b4 keluar tu die ade ckp "s…

Malam...

salam esya... ari ni dpt brita bruk!!! aduisshhhhh mlz laa nak berhadapan dgn sume ni... pertama skli qid dpt tahu dri pian yang abg ajam mrh dgn qid.. psl ape tu qid tak thu..pian ade ckp yg abg ajam nak dtg seremban this week utk ambik phone and gadjet2 qid yg lain...mama pown ade ckp pasal ni tdi... mama kte "nanti bg brng2 kmo dkt ajam!" haaaaa knp ni?? adoiyaii abis owg nak gne ape??? abg ajam ni x pyah laa nak dtg seremban.. dah lah die dtg ari tu owg2 ni dah tnye qid btl ke die uh!!! kann skang byk kerja,so x pyh lah dtg seremban atas sbb2 yang kecik ni.. menyusahkan and membuang mase abg jee sbnarnyee... ape mslh sbnarnyee erk??? satu lgi tdi qid dpt msg dri Roy dia anta ni "Aqid..kmu sampai bila nak mcm ni?sya tak suka tgk kmu mcm ni.kmu buat saya berfikir tentang kmu.risau.marah semua ade bila baca apa yang kmu send..kmu kena ingat kmu ada keluarga.paling senang kmu ade saya skang!!klo kmu x mahu share ckp Qid!!" aduishhh ROYY!!!!! knp lahh anta msg tu??qid ckp btl lah! …

Cinta Teragung

Maafkan aku sekiranya tak termampuUntuk mencurahkan semua isi hatikuTernyata tak terkataRinduku padamuChorusKu takkan bisa menjadi lebihDari apa yang terdayaNamun ku tetap berjanjiAkan masih mencuba untukMemujuk hatimuMencintai akuKerna semua yang adaHanyalah untukmuSecebis perasaan ku hamparkanMembawa sejuta harapanMenagih cintaTeragung darimu...

Bait2 kata lirik tu!!! perhhh memang best!
lagu HAZAMA..video klip die pown best gak! sje jee mau post lirik ni mlm ni.. mcm xde cite sgt lah!! ade tp x byk lah!! cerita ni pown ade kena mengena ngan lagu Hazama. *xde blik sekolah tadi pergi mkn at luar! mkn nasik ayam at area2 umah tu.. sambil tunggu2 tu nyanyi lah lgu hazama... sekali ade owg tegur! "dah2 lah tu dgn AF..muak dah tgk,at TV AF,at fb AF,at Blog AF.." perhh!!memang panas laa time tu dgr die ckp!! skali qid pusing tgk owg yg ckp uh rupe2nye si ROY sengal uhh!!!
adoiyaiiii dah x suke AF dah laaa..jgn nak halang owg lain yee EN ROY hoiiiii... owg lain punye suke lah mau suke ke x suk…

Tamat suda AF.. :(

Af9 dah melaburkan tirainyee semalam.. makeee tamat lah AF buat selama2nya.. aduishhh mcm mane laa erk!!! 4 thun qid follow AF.. gi tgk konsert avery week!!! memang lain rse nyee kot biler dah abis ni.. hubungan qid ngan FUN2 pljar AF yang qid minat dah mcm keluarga dah... dari AF6 qid start serius follow AF... time tu sokong nubhan..we call him ABG AN.. semua nubies time uh memang best!!!! abg an pown dri seremban,biler nk gi tgk konsert jee tgk ramai2.. gerak dari seremban...biler dah abis af pun time uh! kite owg nubies2 ni semua selalu jumpe....slalu berkongsi cerita..sampai sekang masih lagi rapat..masih lagi berkongsi cerita sesame sendiri...abg an pown rajin buat perjumpaan ngan nubies2...ari tu buat at ulu bendul lah,at jeram toi lahhh!!memang best laaa.. lepas AF6..support plak AF7..AF7 perhhh!!!thun yg x akan qid lupe.. thun tu support mamat ARIL tu ha... setiap minggu die perfom all out..memang best!!and yg kelakar nyee bile ingt blik boleh dikatakan setiap minggu die buat persembahan die …

TAHNIAH: HAZAMA a.k.a PAK LANG JUARA AF9

memang dah agak lame dah!!! hazama lah juara af9.. alhamdulillah doa HFC semua makbur untuk melihat HAZAMA jadi juare.. semangt hazama kuat!!!5 tahun dia menunggu untuk masuk AF.. kali ni penantian die terbalaz..die JUARA AF9... tahniah buat pak langgg..kaww Timmmm lahh!!!
**********************
menangis gembira pak lang bile di umumkan sebagai juara.. ucapan pak lang...bgus!!tak lupe pade tuhan... ade sblm ni juare x ingt tu semua... and terima kasih sbb x lupe peminat pak langg... memang kaw tim pak lang ni....
********************** hampir semua bekas pelajar dari af1~af8 menyokong pak lang!!! memang bestt sgt biler mereka semua bercerita tentang pak lang.. biler rmai ckp pak lang juare...makbur lah kate2 kami semua... kte2 tu doa...doa kami x lekang ucap HAZAMA JUARA... see mlm ni hazama juare... tahniah sekali lagi!!!
SEKIAN MALAM NI <3

Miss a.k.a Rindu

salam~ heyyyy x thu lah knp dari pagi tadi qid asyik tgk video dua insan kat atas tu.. suara diorang,gelak tawa diorang buat kann qid rindu sgt pade dorg... rindu yg sememang nyee owg lain x kan fhm... hanya yang menyayangi diri mereka sje tahu bertapa azab nyee menanggung rindu pade mereka...sorang tu dah setahun dah meninggal..yg sorg lagi...xlme je lagi dah nak setahun die pergi...tarikh meninggal yg sowg tu selang sehari jee dgn tarikh lahir sorang lagi tu.. [fhm ka??] ^^ sape name dowg?? mungkin kowg kenal sape yg belah kiri tu... tapi untuk pengetahuan kowg yg belah kanan tu abg angkt qid... name die KHAIRUL NA'IM.. abg im meninggal sehari sebelum tarikh lahir arwah achik.. belum sampai 3 bulan achik meninggal,abg im plak Allah ambik dari kami.. ermmm DIA saje thu perasaan kami mase tu... tahun 2010 memang memeritkan buat kami.. satu2 owg kami syg di panggil-NYA. hari ni terasa rindu sekali qid pade mereka berdua... lagi2 dah nak dkt setahun arwah abg im meninggal ni... memang susah nak lupeka…

MATI?

ESYA~~ tak sanggup rse nyee nak berhadapan dgn MATI.. kmu dah rse saat tu.. mcm mane esya??sakit??perit?? ape lgi esya??klu lah kmo boleh berkata2 nak jee qid thu ape yg rse saat kite berhadapan dgn maut tu!! kmo dah lalui tu semua..and qid pulak bakal lalui semua tu.. ya allah x sanggup esya... mcm2 rase ade biler ingt tu semua.. mcm mane lah kmo lalui tu semua..
*rindu sgt pade kmo esya.. rindu gelak tawa kmo..rindu nak tatap mata kmo..rindu nak dgn suare manja kmo.. qid hanya boleh menunggu tuk berjumpe dgn kamo satu hari nanti.. yang pasti nye hari tu tetap akan tibe...tak lme je lagi.. :)

Sayu hati! & kantoi lagi !

salam esya.. ermmm dah malam pown.. cepat btl masa berlalu.. byk benda jadi satu hari ni.. mcm2 benda qid rse hari ni.. ade menarik! ada yang sedih..!! ade gak yang buat qid tergamam!!! pagi tadi dalam pukul 9 lebih uh gi KPJ ngan my mom and ayah!! lame lah gak at hospital tu.. sampi pukul 12 lah gak duk at situ.. byang kann dekat 3 jam lah duduk menunggu at c2.. mase tgh tunggu tu ade sowg mamt ni lalu au esya... die punye rambut pendek lah juga...muke die putih..pakai seluar jeans dengan baju putih lengan panjang!! muke die...sebijik mcm arwah abg naim... memang tersentak lah gak qid biler terpandang muke die... qid ingt an qid sowg jee perasan rupe nye ayah pown perasan.. ayah ckp at mama "mcm naim kann budak tu??" mama senyum je..ermmm ramai sebenarnyee tgk rindukan abg naim!! ramai sgt!!! owg tu die asma...die gi ambik ubat at hospital uh!!! same cm abg naim..abg naim pown asma..memang wat qid teringt at abg naim lah time uh!!! diam x diam dah dekat setahun abg naim meninggal..hujung bulan …

happy birthday ABG AIE

haaa.. hari ni 7/6/11... tarikh 7hb 6 uh terikh birthday ABG AIE.. sape ABG AIE? haaa abg kesayangan bdk2 spinians lahhh..hahahah name sebenarnyee WAN ZUHAIRI.. Abg Aie ni guitarist kumpulan SPIN.. memang handal lah Abg Aie ni goreng gitar die uh!! qid mule rapat ngan Abg Aie since abg achik meninggal.. Abg Aie memang artis paling best lah!!! sporting abis...die layan semua owg yg tegur die.. memang cool gilerr Abg Aie ni... tapi sto yg paling qid tabik ngan die,die ni penyabar..walaupun ade owg yg mengata die at FB tu semua tapi die masih boleh bersabar..die x melenting pown!! cume satu ari dulu die ade out from FB and pergi ke twitter untuk lari dari owg tu.. die x marh pown owg uh..biler die dah cool bru die masuk at FB balik!! ermmm tu lah Abg Wan Zuhairi yang palinggg baik!!!
*for Abg Wan Zuhairi a.k.a Abg Aie ni: ok! happy birthday utk ABG AIE.moga dengan umur yang bru ni hidup abg lebih ceria ok! and rezeki abg juga akan sentiase bertambah!qid juga doakan moga abg di kurniakan tubuh badan yang…

ayah mengamukat hospital !!!!

salam~ esya qid ade story ni.. tadi qid gi hospital ade appointment ngan doc.. mule2 gi at wad kecemasan tnye mane nak rujuk tu surat yg doc bg b4 ni.. pas uh owg at wad kecemasan uh suh gi tempat pendaftaran.. dah tunggu lme at tempat pendaftaran tu tgk2 dowg suh gi at bhagian klinik pakar bedah.. ok!!!kiteowg gi at klinik pakar uh...dah smpai klinik pakar tah ape ayah ckp ngan nurse uh, pas uh nurse uh suh gi at tempat SOPD...ok...pergi lagi...sampai at SOPD doc plak xde... tunggu lah dkt setengah jam..time uh ayah dah panaz dah.... ade laa sowg doc cine ni dtg time uh,die tgk surat tu semua die ckp die buat pembedahan am saje.. yg pembedahan nak kena buat tu doc yg at bhagian perubatan!!ayah dah dgr die kte kne jumpe doc bhagia perubatann at MOPD..terus melenting ayah!!!! ayah kte "ingt kiteowg ni bola ke??mau suruh gi sne,suruh gi sni..ingt ape??tak kan lah data at surat tu xcukup info untuk suruh kami gi mane!!susah sgt!!!" mama dah berdiri dah time ayah tetibe melenting uh!!! adoi…

selamat sudah semuanyeeee

:: ALI IMRAN :: [mangsa bdk2 STAD and geng HR] hihihihihihi
salam esya~ ermmm lme x tulis blog ni... dari sehari-kesehari mau tulis tapi x tulis gak!!
bz sikit laaa... skang ni ha bru free..tu yg cilok tulis blog jap haaa haaa mcm yg qid ckp ari tu 4hb 6 ari tu umah wat kenduri... kenduri arwah + kesyukuran +bcaan yassin sekali.. ermmm ummi kmu ade dtg..abg elyas x de... ermmm ummi nampak cm dah ok jee.. b4 ni mcm murung jee since walit meninggal tu.. tapi mlm uh ummi nampak mcm ceria jee... ermmm...walaupun kenduri mlm uh agak kelang kabut sikit!!! tapi best!member2 skolah qid pown dtg!! ni kire first time laa dieowg dtg umah!! dak pompuan yg dtg sha,wani,cyra and zaty.. dak laki plak izzul,firdaus,razief,panjang..pas uh dowg bwk member2 dowg.. lau x silap salah sowg dri member dowg uh name die firas!!! qid rse cm kenal jee bdk uh...hihihihi..
tapi mlm uh x pat nak jumpe sgt dak laki.. coz kejap2 mak panggil..kejap2 ayh panggil..kejap2 akak panggil!!!
ahhhh agak sakit ati gak laah mlm uh!! lau ikot ann mau …

dah dekat setahun dah.. ;(

salam~~esya.. 17 haribulan 4 ari tu genap setahun arwah achik pergi meninggalkan kami semua.. sekarang sebulan saja lagi genaplah arwah abang naim pergi tinggalkan kami semua... diam tak diam dah dekat setahun dah... rasenyee mcm bruu je lagi arwah meninggal.. masih terngiang2 suare kakak,cikgu semua menangis saat menatap wajah arwah.. sedih bila teringtkan hari pada tarikh 30hb 6 2010 tu.. mcm mane qid terkejut bile di beri tahu abg naim meninggal..mcm mane cikgu and kakak peluk qid sambil menangis...semua tu takkkan qid lupe kan..malah qid rse benda tu seperti baru saja berlaku...tapi hakikatnye benda tu dh dekat setahun berlaku... setiap kali qid bukak FB abg naim..mesti air mata ni akan mengalir biler terbace post2 yg abg aiman and cikgu anta kat wall arwah...
tak thu lah esya tertiba teringt pade arwah.. mungkin ade rse rindu dlm diri ini buat arwah yg membuatkan qid teringt pade die... teringt gelagat die,senyuman die,suara die....rindu jdi nyee tapi ape boleh buat..abg aiman kate ALLAH S.…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…