Skip to main content

mizz giler dengan suasane mlm tadii.. ;)

:: pic yang paling tak ikhlas yg abg tolong ambikk kann::
kau sengal abggggggg!!!!!!

salam esya..
heyy skang qid at kampung Abang Ajam tuu haa..
semalam buat kenduri at sni..
ermm 100 ari pian meninggal and kenduri utk arwah esya skali coz genap due thun kmo xde..
haaa ckp pasal kmo genap due thun ni kannn...
posting qid yg sblm ni qid silap plakk bantai taip "genap sethun kamu pergi"
padahal thun ni dh due thun kmo pergi!
qid silapp...
haaa cakap pasal semalam kann..
semalam dri perak qid singgah gi umah mak teh at labu ambik
barang,sekali jumpe royy..kampung die ann at area pekan labu tu haa..
time tu abg suh qid beli 100plus at satu kedai ni..
qid gi lahh beli skali nampak die ngah makan roti cnai with iqbal and danial tu haa.. ;)
die pown ape lagi bnje lahh qid and abg..hihihihihih
x malukann..dah tu die ajak abg dtg umah parents die..
x jauh laa dri situ..
umah parents die memang lawa sgt laman die...
hijauu..perhhh memang snap pic best lahh!!!
cite snap pic ann..abg semalam yeye lahh ngan awex die bagai ambik gmbr pakai DSLR diee tuuu!!!!
smp ann qid nak take pic stu pown x bagii..aduhh gilerr kendekutt kau banggg!!!
pic qid die xkasi de ambik!!
pic die ngan awex die uh die suh qid plak ambikk..
asuhh senget laa ko bang!
sib baik roy ade cam tauu!!
haaa xde laa melepas qid ambik gmbr at place yg lawaaa sgt2 tu ;)
thankz royy..
dah tu qid ambik pic stu pkai cmre pghone chingaiii uhh..
qid suh abg yg snap..punye lah x iklas die tu..pic  sengal yg die ambikk..
aduhh kau memang cri pasal ngan aku kann bang???
ko tgk aku dpt cmre tiii jgn harap aku nak pandang muke kau tauuuu ;PPPPPPP
eeeeeeee...sengal!

semalam dri ptg smp tgh malam memang best lahhh!!!
burak ngan abg ajam...ngan abg wann..lme giler x berkumpul dlm stu umah mcm tu..
then burak lmee..memang pecah perut laa smlm layan abg ajam...
syang kau ketat2 laah abg ajam...
ermmm minggu depan smp lah 8/12 qid xjumpe abg ajam...
after exam abg ajam ckp bru abg ajam bwk naik tmpt die..
abg ajam kte nanti ajl blh lah ikot die...enjoy abis2 abg ajam ckp..
but skng abg kte qid kne fokus to SPM..

ermm ok abg..ko plan laa erkk ape yg terbaik utk qid...
qid percye kau buat tu semua utk kebaikan qid kann??
~~ok lah ti qid sambung erkk!
qid ade kerja skit ni..

~~hari terus berlalu..
6 hari jee lagi yg betul2 qid jumpe member2 skolah ni..
pasni evrthg is over!!
hihihihihihi ;)

~~terlupe nak share ape yg qid pK dri semalam sbnrnyee..
esya thu sebelum qid kenal roy..qid x pernah terserempak ngan die kat luar sekolah!!!
sekali pown x pernah esya...
but since die tegur qid dulu..since qid mule kenal die...since die start uruskan jenazah piann dulu...
blh dikatekan byk kebetulan yg berlaku antre kamii..
yang paling nampak sgt kebetulan biler ummi mengajr di sekolah lme qid..
die kenal cikgu2 skolah rendh qid yg qid syg sgtt tu...die thu semua sejarah2 qid at skolah tu..
dh tu sejak tu qid slalu terserempk ngan die at mne sje qid pergi..kdng2 die sndri ckp mcm ni "mane sye ade situ awak ade.." padahall die tu yg mane qid ade stu die ade...
mcm pgi semalam....x sangke plak die ade at kedai tu..kat AREA LABU pown blh tersermpak ngan die kee??
ayoooo......memang kebetulan lahh!!!qid dgn roy tak thu ape yg Allah aturkan utk kami..
tapi kami akan tetap terus mcm ni smp sesuatu yg sediri akan dtg dan terjadi tanpa diduga.....

;)) dri smlm qid pK bende ni,knp mcm ni??

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…