Skip to main content

mizz giler dengan suasane mlm tadii.. ;)

:: pic yang paling tak ikhlas yg abg tolong ambikk kann::
kau sengal abggggggg!!!!!!

salam esya..
heyy skang qid at kampung Abang Ajam tuu haa..
semalam buat kenduri at sni..
ermm 100 ari pian meninggal and kenduri utk arwah esya skali coz genap due thun kmo xde..
haaa ckp pasal kmo genap due thun ni kannn...
posting qid yg sblm ni qid silap plakk bantai taip "genap sethun kamu pergi"
padahal thun ni dh due thun kmo pergi!
qid silapp...
haaa cakap pasal semalam kann..
semalam dri perak qid singgah gi umah mak teh at labu ambik
barang,sekali jumpe royy..kampung die ann at area pekan labu tu haa..
time tu abg suh qid beli 100plus at satu kedai ni..
qid gi lahh beli skali nampak die ngah makan roti cnai with iqbal and danial tu haa.. ;)
die pown ape lagi bnje lahh qid and abg..hihihihihih
x malukann..dah tu die ajak abg dtg umah parents die..
x jauh laa dri situ..
umah parents die memang lawa sgt laman die...
hijauu..perhhh memang snap pic best lahh!!!
cite snap pic ann..abg semalam yeye lahh ngan awex die bagai ambik gmbr pakai DSLR diee tuuu!!!!
smp ann qid nak take pic stu pown x bagii..aduhh gilerr kendekutt kau banggg!!!
pic qid die xkasi de ambik!!
pic die ngan awex die uh die suh qid plak ambikk..
asuhh senget laa ko bang!
sib baik roy ade cam tauu!!
haaa xde laa melepas qid ambik gmbr at place yg lawaaa sgt2 tu ;)
thankz royy..
dah tu qid ambik pic stu pkai cmre pghone chingaiii uhh..
qid suh abg yg snap..punye lah x iklas die tu..pic  sengal yg die ambikk..
aduhh kau memang cri pasal ngan aku kann bang???
ko tgk aku dpt cmre tiii jgn harap aku nak pandang muke kau tauuuu ;PPPPPPP
eeeeeeee...sengal!

semalam dri ptg smp tgh malam memang best lahhh!!!
burak ngan abg ajam...ngan abg wann..lme giler x berkumpul dlm stu umah mcm tu..
then burak lmee..memang pecah perut laa smlm layan abg ajam...
syang kau ketat2 laah abg ajam...
ermmm minggu depan smp lah 8/12 qid xjumpe abg ajam...
after exam abg ajam ckp bru abg ajam bwk naik tmpt die..
abg ajam kte nanti ajl blh lah ikot die...enjoy abis2 abg ajam ckp..
but skng abg kte qid kne fokus to SPM..

ermm ok abg..ko plan laa erkk ape yg terbaik utk qid...
qid percye kau buat tu semua utk kebaikan qid kann??
~~ok lah ti qid sambung erkk!
qid ade kerja skit ni..

~~hari terus berlalu..
6 hari jee lagi yg betul2 qid jumpe member2 skolah ni..
pasni evrthg is over!!
hihihihihihi ;)

~~terlupe nak share ape yg qid pK dri semalam sbnrnyee..
esya thu sebelum qid kenal roy..qid x pernah terserempak ngan die kat luar sekolah!!!
sekali pown x pernah esya...
but since die tegur qid dulu..since qid mule kenal die...since die start uruskan jenazah piann dulu...
blh dikatekan byk kebetulan yg berlaku antre kamii..
yang paling nampak sgt kebetulan biler ummi mengajr di sekolah lme qid..
die kenal cikgu2 skolah rendh qid yg qid syg sgtt tu...die thu semua sejarah2 qid at skolah tu..
dh tu sejak tu qid slalu terserempk ngan die at mne sje qid pergi..kdng2 die sndri ckp mcm ni "mane sye ade situ awak ade.." padahall die tu yg mane qid ade stu die ade...
mcm pgi semalam....x sangke plak die ade at kedai tu..kat AREA LABU pown blh tersermpak ngan die kee??
ayoooo......memang kebetulan lahh!!!qid dgn roy tak thu ape yg Allah aturkan utk kami..
tapi kami akan tetap terus mcm ni smp sesuatu yg sediri akan dtg dan terjadi tanpa diduga.....

;)) dri smlm qid pK bende ni,knp mcm ni??

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam