Skip to main content

risau :(


tadi x g skolah..
wani kte ade dpt paper exam ari tu...
qid tnye laa brp qid dpt..
nak tau gak kputusan qid..
die ktew ti die bg tau esok!!
die ktew lau bg tau skang tak suprise laa..!!
ayooo ape mau suprise plak!!
buat nyee aku gagal tak kee kena skit jntong aku ni ha!!
adoiyai...
qid rse kputusan qid truk laa esya...
100% rse mcm uh...
yee laa lau tak apsal wani tak mau bg tau plak!!!
slalu ok jee die bg tau..
adoiyaii...lau gagal laa,memang kena laa qid dgn ayah..
adoiyaiii..risau laa esya..
pape pown kputusan yg qid dpt nanti qid akan trima jee coz
qid da try ape yg qid thu..qid dah CUBE buat yg terbaik...
lau gagal gak memang laa qid kne study btl2 tok prepair
nak exam yg lain nanti..tapi qid harap sgt result ok!!

ha ckp pasal skit jantong td ann...
ummi kte walit masih at hospital..
qid tnye ummi die ade masuk air ke ape kee...
ummi kte walit pakai oksigen jee dri masuk smlam!!
dri masuk smlm???lme nye!! teruk kee walit ni???
tadie ummi bg laa qid ckp ngan walit kejap,suare walit lain jee..
slow giler suare die,takut plak qid!!
moga walit cpt smbuh ok!

esya...minggu ni abg syed uh nikah!
wat at dewan PJ perdana..
ingt minggu ni nak tgk walit tapi terlupe plak abg syed uh b'sanding ari sabtu ni..
tak pee laa next week dah mule cuti 1 minggu,boleh tgk walit ann..
boleh g kubur kmo skli!!
:)

* k laa t sambung!

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…