Skip to main content

apa mau bikin..


sekarang da comfem da...
ape yang comfem..??
hanya QID,WANI,REMY and mama ayah qid jee yg tau...
hahhaahah ape die???
ape jee laa ann...

qid skang kat melaka..
semalam pg2 uh gi melaka...
pas uh ptg balik...
time at melaka uh adD telepon
yang die kte die ade at dpn umah...
qid suh laaa die dtg mlm...
tapi tunggu2 die tak dtg plak...
die bz agak nyee tu...mlm nak ambik aida lgi laaa...
ha!!sebot pasal aida,SPM aida dpt 4A 4B..
perh!!! giler handal aida uh...
rse tercabar ni haaa..hahahahah

semalam gi melaka..
ari ni gi melaka lgi..
tapi smlm gi telok mas..
skang gi nyalas plak!!!
adoiyai....sblm gi BANDAR..
ari ni gi KAMPUNG!!!
ahahahha kelakar jeee...

esya...
ari tu gi tgk walit..time uh die still dkt icu..tp da sedar sikit da...
ermm alhamdulilah die da sedar...
hepy sgt biler die da sdr uh...
tapi die mcm tak berape fhm laa ape owg2 ni ckp...
mase qid dtg,die pandang qid...
qid bisik at die
"walit,ni adik dtg...adik doakan walit cpt sembuh ok..walit kne sembuh untuk kteowg..."
die pandangjee qid lepas qid bisik at telinga die...
pas uh qid nampak mate die mcm berair...
die nangis ke esya..??
qid wat die sedih ke esya???
ayooooo walit qid doakan walit cepat sembuh!!!
urmmm...mase nak blik uh qid ckp "walit qid balik dlu..qid da nak blik seremban..
nanti kte jmpe qid mau walit sihat tau!!!"
skali lagi die mcm menangis esya...
ermmmm..tak tau mau ckp ape....
walau pown dpt jumpe kejap jee tp,tak pee laaa..
janji qid dpt jumpe walit....
hope sgt2 walit cpt sembuh!!!!

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam