Skip to main content

apa mau bikin..


sekarang da comfem da...
ape yang comfem..??
hanya QID,WANI,REMY and mama ayah qid jee yg tau...
hahhaahah ape die???
ape jee laa ann...

qid skang kat melaka..
semalam pg2 uh gi melaka...
pas uh ptg balik...
time at melaka uh adD telepon
yang die kte die ade at dpn umah...
qid suh laaa die dtg mlm...
tapi tunggu2 die tak dtg plak...
die bz agak nyee tu...mlm nak ambik aida lgi laaa...
ha!!sebot pasal aida,SPM aida dpt 4A 4B..
perh!!! giler handal aida uh...
rse tercabar ni haaa..hahahahah

semalam gi melaka..
ari ni gi melaka lgi..
tapi smlm gi telok mas..
skang gi nyalas plak!!!
adoiyai....sblm gi BANDAR..
ari ni gi KAMPUNG!!!
ahahahha kelakar jeee...

esya...
ari tu gi tgk walit..time uh die still dkt icu..tp da sedar sikit da...
ermm alhamdulilah die da sedar...
hepy sgt biler die da sdr uh...
tapi die mcm tak berape fhm laa ape owg2 ni ckp...
mase qid dtg,die pandang qid...
qid bisik at die
"walit,ni adik dtg...adik doakan walit cpt sembuh ok..walit kne sembuh untuk kteowg..."
die pandangjee qid lepas qid bisik at telinga die...
pas uh qid nampak mate die mcm berair...
die nangis ke esya..??
qid wat die sedih ke esya???
ayooooo walit qid doakan walit cepat sembuh!!!
urmmm...mase nak blik uh qid ckp "walit qid balik dlu..qid da nak blik seremban..
nanti kte jmpe qid mau walit sihat tau!!!"
skali lagi die mcm menangis esya...
ermmmm..tak tau mau ckp ape....
walau pown dpt jumpe kejap jee tp,tak pee laaa..
janji qid dpt jumpe walit....
hope sgt2 walit cpt sembuh!!!!

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…