Skip to main content

kabar baik untuk qid..!!wahahahahah


urmm..
esya,wahh berkobar2 qid mau tu tulis blog ni skang tau??
pagi tadi dlm pukul 9 cm uh abg bob telepon..
die kte abg ajam suh die bce blog ni,die ktew lau susah2 sgt mau gi cri ngan akak,
die boleh tolong bwk gi beli...and die mrh2 qid plak apsal tak ckp ngan dowg,
if dowg tau tak de laa mengelintau cari ngan akak at tgh2 BANDAR uh!!!..
kabar baik nyee,abg bob kte die boleh blanje jaket utk qid..but qid kne gi tempat slalu
mlm ni..coz abg ajam,mierul and sume2 ade lepak sne mlm ni...
die kte dowg nak plan pasal cuti akan dtg!dowg nak kuar ramai2,coz da lme tak wat cm uh..
urmmmmm bunyi mcm best ann...adoiyaiii tapi mlz laa mau jumpe abg ajam and mierul..
mlz seyyhh mau jumpe AJAM sewel uh...hahahahaha [sori abg ajam]
ti jumpe ti bengkak telinge qid dengar dowg beBEL at qid ni ha!!
qid da try mengelak!qid ckp at abg bob yang qid ade tusyen mlm ni,tapi die kte tak pee..
dowg boleh tunggu...adoiyaiii ape mau bikin ni????

urmmmm
pikir2 balik ann qid ann ade duit...and duit tu rse nye ckup tok beli cm mane yg qid mau....
tapiiii rse cm syg plak tak ambik yg abg bob mau blanje..hahahah tamak ann qid ni???
hahaahah..
sbnrnye bukan tamak but qid pegang kate2 owg yg rezeki jgn di tolak!!!hahahah
tapi abg bob punye pilihan kann MELATOP!!comfem lawa punye...
tgk laa die beli kasot abg akim yg qid mintak tlg dlu uh...perh!!lawa giler ksot uh..

*adoiyaiii mau gi kee tak mlm ni ha!!!

pening2

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…