Skip to main content

kabar baik untuk qid..!!wahahahahah


urmm..
esya,wahh berkobar2 qid mau tu tulis blog ni skang tau??
pagi tadi dlm pukul 9 cm uh abg bob telepon..
die kte abg ajam suh die bce blog ni,die ktew lau susah2 sgt mau gi cri ngan akak,
die boleh tolong bwk gi beli...and die mrh2 qid plak apsal tak ckp ngan dowg,
if dowg tau tak de laa mengelintau cari ngan akak at tgh2 BANDAR uh!!!..
kabar baik nyee,abg bob kte die boleh blanje jaket utk qid..but qid kne gi tempat slalu
mlm ni..coz abg ajam,mierul and sume2 ade lepak sne mlm ni...
die kte dowg nak plan pasal cuti akan dtg!dowg nak kuar ramai2,coz da lme tak wat cm uh..
urmmmmm bunyi mcm best ann...adoiyaiii tapi mlz laa mau jumpe abg ajam and mierul..
mlz seyyhh mau jumpe AJAM sewel uh...hahahahaha [sori abg ajam]
ti jumpe ti bengkak telinge qid dengar dowg beBEL at qid ni ha!!
qid da try mengelak!qid ckp at abg bob yang qid ade tusyen mlm ni,tapi die kte tak pee..
dowg boleh tunggu...adoiyaiii ape mau bikin ni????

urmmmm
pikir2 balik ann qid ann ade duit...and duit tu rse nye ckup tok beli cm mane yg qid mau....
tapiiii rse cm syg plak tak ambik yg abg bob mau blanje..hahahah tamak ann qid ni???
hahaahah..
sbnrnye bukan tamak but qid pegang kate2 owg yg rezeki jgn di tolak!!!hahahah
tapi abg bob punye pilihan kann MELATOP!!comfem lawa punye...
tgk laa die beli kasot abg akim yg qid mintak tlg dlu uh...perh!!lawa giler ksot uh..

*adoiyaiii mau gi kee tak mlm ni ha!!!

pening2

Popular posts from this blog

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.