Skip to main content

hari yang menarik!!


1.esok exam PRINSIP AKAUN!!! bahaye seyhhh!!!

ari ni gi kubur arwah atok and arwah achik..
best arh gak sbb dapat gi kubur dowg..
dpt doa tok dowg...
ilang ckit rindu at mereka...
rindu sgt kat dowg...
time at kubur tadi qid touching ckit laa..
tak thu laa knp..mungkin rindu sgt kot..hahaha
tapi qid control gak laa tkut ade owg yg nampak!!!

qid bru jee on9 fb tadi...
ABG AIE DAH ACTV ACC!!!
woooo cam tak caye jeee...
ingt ann die da tak nak langsung actv fb..
bagus arh die actv an blik uh..
rmai daa peminat spin yang cm malaz nak bkak fb since abg aie
deactv acc..
pas ni sure laa masing2 rjin on fb...sure punye!!!
bagus laa abg aie ni,memang tabik arhh at die!!!

lagi cerita best!
mama bg tau yg pas die opret tgn nanti die nak buat kenduri!!
kenduri at umah ampangan tu...mang jarangwat kenduri at umah c2...
last pown wat wedding mak cu dlu..
tuu laa kenduri besar-besaran yg lasttt sekali buat!!
tak sabar betul qid nak tunggu time kenduri uh!!
mesti best...ya allah,tak sabar nyee..
cpt2 laa mama wat opret uh..:)

ari khamis ni mama nak wat opret tangan at HKL..
qid ikot ayah gi anta mama,tapi pgi tadi
at sekolah ckgu wat pengumuman yg ari khamis semua pelajar form 5 wajib datang
sebab nak isi borang pendaftaran SPM...
urmm mybe esok qid akan gi jumpe cikgu ckp yg ari kamis qid nak anta mama gi hospital..
harap2 cikgu kasi borang uh..

tadi gi hospital tgk pak eno masuk wat!!
ayah kte mybe pak eno kena KANSER PARU-PARU..
haiyooo..teringt time dulu ma!!!
tadi ayah tnye pak eno doc wat ape? pak eno kte tadi die wat opret buang air dalam paru2..
pak eno kte air uh dkt satu botol besar uh laa...
giler byk!!!esok mybe nak ambik lagi air dalam paru2 die uh...
hope sgt pak eno ckt sembuh!!
amin...

*ok laa esya ti qid story lgi ok!

Popular posts from this blog

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.